Rapide Çözüm[Cryptload] Bu Tür Şeyler Klişe Oldu Ama Gerçekten Çalışıyor :)
-
CryptLoad sayesinde RapidShare'den dosya indirme işlemi oldukça kolaylaşıyor. Üstelik yazılımı x.Net sayesinde Türkçe kullanabileceksiniz.
Bildiğiniz gibi RapidShare sitesinde 100 MB'lık dosya sınırı bulunur, bu nedenle büyük boyutlu dosyaları parçalar halinde yüklenir. Bazen o kadar çok parça vardır ki dosyaları indirmek işkenceye dönebilir. İşte CryptLoad bu noktada fayda sağlıyor.
Bir Nevi İndirme Yöneticisi
CryptLoad aslında RapidShare, netload.in ve megaupload.com paylaşım sitelerini destekliyor deniliyor ancak testimizde sadece RapidShare'de başarılı olduğunu gördük. Yazılım panoya kopyaladığınız RapidShare bağlantılarını otomatik olarak çözümlüyor ve indirme listesine aktarıyor. Aynı anda birden falza bağlantı eklemek mümkün. CryptLoad, önceden dosya indirmek için girilmesi gereken kodları da otomatik olarak girebiliyordu fakat RapidShare bu tarz programların işini zorlaştırmak için en son kedili köpekli, insanların bile zor okuduğu kodlar kullanmaya başlayınca bu özellik çalışmaz hale geldi. Yine de indirme bağlantısı alındığında ekranın sağ alt köşesinde girilmesi gereken kod görünüyor ve çıkan kutuya kendiniz giriyorsunuz.
Yazılımın simgesi olan yaratığın ne olduğunu sormayınSürekli Güncel
Değişen site yapılarına uyum sağlamak için sık sık güncellenen yazılım açılışta güncelleme kontrolü yapıyor ve yenilikleri otomatik olarak indiriyor. CryptLoad'un bir diğer özelliği de yönlendiricinizi (router) sıfırlayarak (IP adresinizi değiştirerek) dosyalar arasındaki bekleme süresini kaldırması. Bu işlem biraz ince ayar gerektirebilir. Ayrıca RapidShare premium hesabınız varsa dosyalar bölünerek daha hızlı ndirilebiliyor. Bir diğer artısı da RapidSafe.de gibi RapidShare bağlantılarını gizleyen sitelerden dosya adresi çözümleyebilmesi.
Türkçe Kullanın
Aslen Türkçe desteği bulunmayan yazılım için biz bir dil dosyası hazırladık, bu sayede CryptLoad'u izin verilen ölçüde Türkçe kullanabileceksiniz. Yazılımın sürekli çalışacağının garantisi yok, RapidShare bu yazılımın işlevsiz kalmasına yol açacak önlemler alabilir. Yine de şimdilik denemeye değer.
Uyarı: Yönlendiriciyi sıfırlayan bileşenlerden biri nedeniyle antivirüsünüz uyarı verebilir, korkulacak bir durum yok. Yazılımı kullanmak için .NET Framework 2.0 gerekmekte.site: CryptLoad--------------------ben yeni kullanmaya başladım güzel bişiye benziyor indirme işleminden sonra modemi resetleme otomasyonu da var 200den fazla modemi tanıyor. deneme amaçlı bikaç bişi indirdim, oydu buydu hebele hübele derken bi baktım inmiş bile :) bi dezavantaji yavaş inmesi bide benım ramda 66K kullanıyodu. benim pc mal, belki sizde daha az kullanabilir :)en güzel özelliği şüphesiz bu:
-
bu tip programların ömrü 1-3 hafta arası sonra boom partlıyolar :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
bu tip programların ömrü 1-3 hafta arası sonra boom partlıyolar :)
-----------------------------zaten yazdım onuda " Yazılımın sürekli çalışacağının garantisi yok, RapidShare bu yazılımın işlevsiz kalmasına yol açacak önlemler alabilir. Yine de şimdilik denemeye değer. " 1-3 hafta kullanın işte :P
-
çok süperimsi ama rapide kafam girsin :/ biyerden sonra zorluolar premiuma artk
-
valla kardeş ben bu programı kullandım ilk başta süper lan dedim direk otomatik sıralıyo falan sen o partlarla uğraşmıyosun falan dedim neyse ilk denememde anladım ki hadi lan çektim ilk abi atıyorum 30partlık bişey indireceksin sıralıyosun değerli program başlıyo part1i indirmeye fakat part1 bittikten sonra ikinci parta geçmiyo rapiddeki gibi bekliyosun öyle süreyi tabi modemi resetleyip tekrar başlayabilirsin fakat öyle oyunca elle kendim indirmişim yada bu porgramı kullanmışım ne farkı var dedim bi dahada yüzüne bakmadım programın bence sıralaması haricinde tamamen gereksiz bilginize
-
skyfox bunu yazdı:
-----------------------------
valla kardeş ben bu programı kullandım ilk başta süper lan dedim direk otomatik sıralıyo falan sen o partlarla uğraşmıyosun falan dedim neyse ilk denememde anladım ki hadi lan çektim ilk abi atıyorum 30partlık bişey indireceksin sıralıyosun değerli program başlıyo part1i indirmeye fakat part1 bittikten sonra ikinci parta geçmiyo rapiddeki gibi bekliyosun öyle süreyi tabi modemi resetleyip tekrar başlayabilirsin fakat öyle oyunca elle kendim indirmişim yada bu porgramı kullanmışım ne farkı var dedim bi dahada yüzüne bakmadım programın bence sıralaması haricinde tamamen gereksiz bilginize
-----------------------------ayarlarsan 1. indirme bittiği an resetliyor modemi 2.ye başlıyor ;)
-
valla çat pat ingilizcemde modemi ayarlamaya çalıştım ama herangi bi resetleme yapmamıştı hadi türkçesinide deneyem :D
-
konuyu up!uyorum müridlerimiz yararlansın :P
-
Yaramaz.. Eziyet.. Abi Şunu Kafanıza SOKUN. Rapidshareye Tek Çare Var. ( Pre Almak ) Herşeye Para Buluyosunuz.. 2 Paket Sigara parasi.. alıcaksın bakıcaksın keyfıne..
-
shiftdelete.net de vardı bu...bunlarla uğraşmaya değmez günde 5 milyon koysan 3 gün sonra alacaksın niye bu kadar olay oldu anlamıyorm:)
-
Rapideshare sömürün aq :)