Rapide Çözüm[Cryptload] Bu Tür Şeyler Klişe Oldu Ama Gerçekten Çalışıyor :)
-
bende var bu program ama hiç ücretsiz denemedim hep premium kastım çok rahat oluyot o zaman
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
bende var bu program ama hiç ücretsiz denemedim hep premium kastım çok rahat oluyot o zaman
-----------------------------pre varsa git flashget vb den indirsene :D
+olarak bu progun vadesi dolmuşdur indirmeyin :)
edit: yok lan yeni versiyon cıkmış 1.1.0 :B
-
ilk defa nete para kaptırdım gıttım rapid pre aldım :D
-
bu program hala çalışıyo kediler geri gelene kadar da çalışıcak gibi duruyo sürekli güncelleniyo sen bırak git o bütün partları indiriyo bi deneyin derim
-
ben kısa bir zamandir kullaniyorum gayet memnunum keşke kendm türkçeye cevirmiştim :D
türkçeye cevirme gibi fantesizi olan warsa
CryptLoad.en
kopyalasın yapistirsin
adini
CryptLoad.tr
olarak değiştirdin notepad ile düzenlesin kendi otamatik tr oluyor.
-
eet takır takır çalışıyor :)
imzamda mevcut :)
-
2. parta geçerken hiç kesinti olmadı nası reset attı anlayamadım
-
Sehabe bunu yazdı:
2. parta geçerken hiç kesinti olmadı nası reset attı anlayamadım
-----------------------------reset falan atmıyo rapidin bekleme süresini beklio otomatik devam edio
-
Rapidshare'yi ilk açıldığı zamanlardan beri sürekli yoklayan,bir açık arayan ve şimdiye kadar bir çok açığını bulan ( tabi hepsi zamanla yamandı) biri oalrak söylüyorum ; artık hiç bir zaman yamayamayacakları bir açıkta bulsam gidip satın alıcam amq ! sen buluyosun adamlar kapatıyo,sen buluyosun adamlar kapatıyo ve kapatmaları uzunda surmuyo işin bok tarafı ! Bugune kadar ne nette nede gerçek alemde hiç kimseyle paylaşmadıgım nice dehşet acıklar vardı ki herifler 2 gun ıcınde kapattı ! Adamlar herhalde açık algılma sistemi gibi bişe kurmuslar dicem artık o derce tırlattırdılar yani beni ! veririm 18Ytl mi babalar gibi hiç kasmadan bakarım işime..
-
Nikoteen bunu yazdı:
Rapidshare'yi ilk açıldığı zamanlardan beri sürekli yoklayan,bir açık arayan ve şimdiye kadar bir çok açığını bulan ( tabi hepsi zamanla yamandı) biri oalrak söylüyorum ; artık hiç bir zaman yamayamayacakları bir açıkta bulsam gidip satın alıcam amq ! sen buluyosun adamlar kapatıyo,sen buluyosun adamlar kapatıyo ve kapatmaları uzunda surmuyo işin bok tarafı ! Bugune kadar ne nette nede gerçek alemde hiç kimseyle paylaşmadıgım nice dehşet acıklar vardı ki herifler 2 gun ıcınde kapattı ! Adamlar herhalde açık algılma sistemi gibi bişe kurmuslar dicem artık o derce tırlattırdılar yani beni ! veririm 18Ytl mi babalar gibi hiç kasmadan bakarım işime..
en mantıklısı :) şu 50gb olayı geldikten sonra çok daha iyi oldu aslında. ayda 2 tane pre alırken şimdi tek pre ile geçiştiriyorum.