Rapid"E Selam, Download"A Devam!
-
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------Jdownloader (!) muhakkak tavsiye ederim.
Burdan indirebilirsiniz.
Ayrıca Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım
-----------------------------Not Found
The requested URL /showthread.php was not found on this server.
Apache/1.3.34 Server at www.divxevi.com Port 80 -
Denediğim bikaç program arasından , jDownloader denemedim. En iyi free indireni majorshare ve premium indireni cryptload. rapidin kendi programları olan RSM e Rapidshare Uploader ise tek kelimeyle sıçık :)
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------Jdownloader (!) muhakkak tavsiye ederim.
Burdan indirebilirsiniz.
Ayrıca Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım
-----------------------------Not Found
The requested URL /showthread.php was not found on this server.
Apache/1.3.34 Server at www.divxevi.com Port 80
-----------------------------hacı bende açıyor sende sorun var sanırım :S
-
denemeyen varsa kesinlikle jdownloaderi denesin kesinlikle cok fazla secenegi var. ozellikle 1 den fazla hesap girebiliyorsunuz. modeme reset ozelligi var. indirme listesindeki dosya siralariyla kolayca oynayabiliyorsunuz.tek kotu ozelligi indirdigi dosyalar daha sonra bulmak zor oluyor klasor tbanli calismiyorsanz. bir diger kotu tarafi java kiti istemesi dolayisiyle biraz cik makinayi kastiriyor.
crypload ise .net mmarisiyle yazilmi apocalypsenin dedigine gore cok basit bir yazilim. kullanimida kolay ancak cok fazla secenegi yok. bilgisayarida cok kastirmiyor.
bunlar bu iki program hakkinda yeterlidir umarim. favorim jdownloader. oto reser olayi her ikisindede var ancak jdownlaoderin otoresetteri pek cok modemi sorunsuz taniyabiliyor. crpt' de oto reset olayi bira daha zor.
-
Free Rapid Downloader 0.8 Programım Kopy dediğin anda Alıyo içine ve Daha pratik. Sıralı olarak Eskiden beridir İndirir bana ne istersem. Memnunum.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Free Rapid Downloader 0.8 Programım Kopy dediğin anda Alıyo içine ve Daha pratik. Sıralı olarak Eskiden beridir İndirir bana ne istersem. Memnunum.
-----------------------------hacı linkini de veerseydin bari bi işe yarasaydı
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacı linkini de veerseydin bari bi işe yarasaydı
-----------------------------Valla Esetin Verdiği Programlar Arasında Bulmuştum. Ama Tahribattan Arayıp Bulmam Uzun sürecek, Rapide Atıyom Az Sonra Link Burada olur.Programı Setup Felanda Etmene gerek yok, Direk At Program Filese Atmasanda olur ama Ben Prof Takılmak Hesabı Atarım oraya. Masa Üstüne Ve Start Menüden Başlangıca At bir Kısa yolunu, Bilgisayar açılır Açılmaz Çalışırsa Daha iyi olur. İndirilen linkleri Unutmana imkan kalmaz. O Açık olduğu sürece Sana Aheste Aheste Rahatsız etmeden indirir Dosyalarını.
Bununla Ben 39 Yıllık Bilim Teknik Dergisinin 80 Küsür Partlı Dosyalarını bile indirmişim he. Öyle Aheste dediğime Bakma, Tüm Adanalı Serisinide Bununla indirmişim. Neler neler.
Ahhanda Link Geldi, Afiyet Olsun Efem. :)
http://rapidshare.com/files/217893473/FreeRapid-0.8.rar.html
-