folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare 6 Temmuzda Geçilen Yeni Sistem Hakkında Bilgilendirme

Rapidshare 6 Temmuzda Geçilen Yeni Sistem Hakkında Bilgilendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

----CartmaN---- bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Şu Rapid işi can sıkıyor. Saçma sapan upload siteleri türedi. Hız ve kalite konusunda hiçbiri rapidin yanından geçemez. Artık link bulmakta zorlanıyoruz.

abi hotfile en iyisi şuan zaten rapid ile yarışır düzeye geldi herkes tercih ediyor ve hemen hemen her paylaşımda hf link mevcut

Hotfile hız konusunda kendisini ,yüksek band genişliğinde adsl kullanınca, belli ediyor. Rapid premium ile tam kapasite çekmek mümkünken hotfile premium yoğunluğa göre belli kb ın üzerine çıkamıyor. Hotfile uploaderlara sağladığı imkanlar sayesinde bu ara yayıldı. Fakat pek sağlam site olduğunu düşünmüyorum.

haklı para vermese hf nin yanına yaklaşmazlar. rapid eski sistemi ile güzeldi.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rapid her şekilde güzel beya :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

rapid e güzel diyenlerı anlamıyorum

hotfile ve rapid in premium hızları aynıdır fark yoktur fark var diyen 100mbps lık vps ayarlasın gösterelim farkı (bizzat 1gbps lık vps de test ettik

bu vps nin lokasyonuna göre değişiklik gösterebiliyor ancak  saniyede 18MB ile dosya iniyor hotfile o da 100 saniye de 1.8 GB eder bu hız kime yetmiyor acaba?

hat hızı türkiye şartlarında 2 4 8 16 ve 32mbps olan kişilerin hız sorunu yaşaması kendi hatlarından sorunları varsa olabilecek bişi

bu piyasada upload cıya para kazandıran site kazanır o da şuan hotfile ve fileserve

rapid i hiç sevmedim dosya atıyorsun siliyor, 2 kişi kullanıyorsun hesap kapanıyor  ve para kazandırmıyor (işin yoksa hesap satmayla uraş)

hotfile download limiti yok (günde 500gb çektik banamısın demedi) 2 3 4 kişi kullandımız oldu bi problem yaratmadı

hadi bi bok atacaksınız birşeye mantıklı atın ben ne hotfile in ne rapid in avukatı değilim ancak bu hotfile yayıldıktan sora ki rahatlıgımı hiç birinde bulamadım

+ olarak hotfile 2gb tek link destekliyor rapidde bunu sadece premiumlar indirebilio hotfile de pre yada free fark etmiyor

sorusu sobaborusu olan warsa söylesin depodepo da uzun uzun anlattılar rapid in niye bu kadar düştünü ve linklerin verilmedini bu gün kalkıp rapid link veren adam

işi bilmiyor demektir milletin elinde patladı onlarca acont

bu arada torrent tekbaşına yeterli değil torrent + hotfile herşeye yetiyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Uzun zamandır indirme bindirme işlerini bırakmıştım. 
    Tekrar meyillendiğim için rapidsahre'in yeni sistemini öğrenmek için konuyu okudum..

Okudum lakin konu 9 ay öncesinde açıldığı için düşündüm; 9 ayda çocuk oluyor :)

Burda yazanlardan neler değişti, extra ne geldi ne gitti? Rapidshare hala Mantıklı mı?

Uploader ların tepkisi ne oldu vs? 

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

---

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:

Uzun zamandır indirme bindirme işlerini bırakmıştım. 
    Tekrar meyillendiğim için rapidsahre'in yeni sistemini öğrenmek için konuyu okudum..

Okudum lakin konu 9 ay öncesinde açıldığı için düşündüm; 9 ayda çocuk oluyor :)

Burda yazanlardan neler değişti, extra ne geldi ne gitti? Rapidshare hala Mantıklı mı?

Uploader ların tepkisi ne oldu vs? 

Rapide para kazanmak için  değil zevk için upload yapıyom  seviyom mk  :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek
    Helyum bunu yazdı:

torrent akar!

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Hay zükeim akarını da kokarını da onu mu sorduk mq

konu zaten konumundan çıkmış gereksiz msj atmayın artık bu konuya yeter da..'!' )

Toplam Hit: 3544 Toplam Mesaj: 19