Rapidshare Account

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

G-Turk bunu yazdı:
    -----------------------------

CryptLoad programini indir.
    Rapidshare listesini ekle, kendisi sirasiyla indiriyor.

Rapidshare.com 'da artik IP sinirlamasi yok ve Captcha kaldirildi.
    O yüzden program sorunsuz calisiyor.

www.cryptload.info

Bu arada Free-User artik maksimum 60kb/s ile indirebiliyor.
    Bir RS.com hesabina ihtiyacinin olacagini sanmiyorum.

ise bak yaw download linkinide rapide koymuslar :)))

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Bu program son günlerde her yerde ve hakkında free userlar için hız sınırını, bekleme süresini vs. aşıyor dedikoduları döndüğü için programdan bu gibi istekleri olan adamlara boşuna ümitlenmeyin mesajı vermek istedim ama millette bi çemkirme potansiyeli var "Ne bekliyordun?", "O zaman kullanma!", "Hede, hödö!" atladılar :\ Bunları diyeceğinize "Evet, haklısın." deseniz?

bahsettiğin dedikoduları ilk senden duydum :|

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
Toplam Hit: 4465 Toplam Mesaj: 13