folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare De Flasget Kullanarak İndirin !!!

Rapidshare De Flasget Kullanarak İndirin !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca sen neler demişsin a.q. :) bu kadar derin düşünme, bence konunun hiç alakası yok, demin bir abiyle konuştumda bir fikir verdi
    bu rusların çözmesiyle ilgili

diyorki, o resmi alıyorlar download ediyorlar, ocr yazılımı gibi bir yazılımla text şekline çevirip orda yapıyorlar.ocr yazılımları pdf yi worde çevirebiliyor, bunlar da o tarz birşey kullanarak editlemişlerdir resmi diyor.. Anlatabildim mi

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Yani senin bana anlatmak istediğin adamlar o kadar uğraşmıyor sadece kendi istediklerini uyduruyorlar,yani ya bunu yapmışlardır(sistem açıından faydalanarak istedikleriyle indirmeyi başlatmışlardır) yada benim dediğimi,başka yolu yok bu ikisinden başka :)

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) hiç alakası bile yoq

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Programlama şimdilik bana göre deil :D web tasarımı daha güsel ve kolay :D ondan görselleştiriyim diyodum ama hata verince olmadı,halada hatalı o As Any,nasıl düzeltcem onu?O yüzden hata veriyo kaynak :D

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    sanırım apiyi kast ediyorsun :)
    bu apiyi formun en üstüne yaz

Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
    Const CB_SHOWDROPDOWN = &H14F

bu apinin amacı combobox ı otomatik açmaktır, istersen combobox ile ilgili kısımları sil bu apiyi de kullanma öyle derlemeye çalış

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    eline sağlık ertan abi =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Ertan abi şimdi becerebildim ellerine sağlık bi önceki partı 13 le indirdim bunu 30 la çekiyom

sebite gelirsen bunun için bi çay ısmarlarım :P
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ertan sagol yapmışsında
    şimi firefox un bi sürmünü kurun sonra flashget 1.72 kurun aynı işlmei yapıyor download etmek istediginizde linke tıklıyorsunuz size soruyor kaydet birlikde aç flashget işe indir yani kasmaya gerek yok o kadar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    çay için sağol, gelmeye çalışırım inşallah :)

kaptan reklam yapma hoca.. Biz ie ciyiz olum :) Zaten bu yol firefox dan çıkmıştır, direk linki gördükten sonra kaçar mı :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    ii de ertan ben rapide den progeram indirirken hiç de öle kasmıorum oto olarak flashget devreye giriyor...Alla Alla rapid bana kıyak mı geçiyor (:

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
Toplam Hit: 7119 Toplam Mesaj: 30