Rapidshare De Flasget Kullanarak İndirin !!!
-
hoca sen neler demişsin a.q. :) bu kadar derin düşünme, bence konunun hiç alakası yok, demin bir abiyle konuştumda bir fikir verdi
bu rusların çözmesiyle ilgili
diyorki, o resmi alıyorlar download ediyorlar, ocr yazılımı gibi bir yazılımla text şekline çevirip orda yapıyorlar.ocr yazılımları pdf yi worde çevirebiliyor, bunlar da o tarz birşey kullanarak editlemişlerdir resmi diyor.. Anlatabildim mi -
Yani senin bana anlatmak istediğin adamlar o kadar uğraşmıyor sadece kendi istediklerini uyduruyorlar,yani ya bunu yapmışlardır(sistem açıından faydalanarak istedikleriyle indirmeyi başlatmışlardır) yada benim dediğimi,başka yolu yok bu ikisinden başka :)
-
:) hiç alakası bile yoq
-
Programlama şimdilik bana göre deil :D web tasarımı daha güsel ve kolay :D ondan görselleştiriyim diyodum ama hata verince olmadı,halada hatalı o As Any,nasıl düzeltcem onu?O yüzden hata veriyo kaynak :D
-
sanırım apiyi kast ediyorsun :)
bu apiyi formun en üstüne yaz
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Const CB_SHOWDROPDOWN = &H14F
bu apinin amacı combobox ı otomatik açmaktır, istersen combobox ile ilgili kısımları sil bu apiyi de kullanma öyle derlemeye çalış -
eline sağlık ertan abi =)
-
Ertan abi şimdi becerebildim ellerine sağlık bi önceki partı 13 le indirdim bunu 30 la çekiyom
sebite gelirsen bunun için bi çay ısmarlarım :P -
ertan sagol yapmışsında
şimi firefox un bi sürmünü kurun sonra flashget 1.72 kurun aynı işlmei yapıyor download etmek istediginizde linke tıklıyorsunuz size soruyor kaydet birlikde aç flashget işe indir yani kasmaya gerek yok o kadar -
çay için sağol, gelmeye çalışırım inşallah :)
kaptan reklam yapma hoca.. Biz ie ciyiz olum :) Zaten bu yol firefox dan çıkmıştır, direk linki gördükten sonra kaçar mı :) -
ii de ertan ben rapide den progeram indirirken hiç de öle kasmıorum oto olarak flashget devreye giriyor...Alla Alla rapid bana kıyak mı geçiyor (:
Toplam Hit: 7119 Toplam Mesaj: 30