Rapidshare De Modemi Sıfırlamadan İndirme Programı
-
-
emeğine sağlık :P
-
sunumda baya iyi
-
eminim çalışıyodur
-
Rapidde modemi resetlemeye gerek kalmadi artik. Upload 100 MB di sonra Premium üyelere 200 MB upload etmeolanagi cikti. Simdi ise 4000 MB upload edilebiliyor. Yani 100 Partlık bir oyunu veya baska bir seyi 100 Mb yerine 4000 MB den upload edince 100 part oldukca dusuyor.
-
ReaL-X bunu yazdı:
-----------------------------
Rapidde modemi resetlemeye gerek kalmadi artik. Upload 100 MB di sonra Premium üyelere 200 MB upload etmeolanagi cikti. Simdi ise 4000 MB upload edilebiliyor. Yani 100 Partlık bir oyunu veya baska bir seyi 100 Mb yerine 4000 MB den upload edince 100 part oldukca dusuyor.
-----------------------------bu download için zaten :)
-
fortinet in aq. rapidi de engellemişler :D
eve gidince indiriim artık bakalım nasılmış.
-
www.majorshare.com Ana sitesi yeni sürümü falan var gayet kullanışlı gibi gözüküyor denemek lazım...
-
hele daha rapid mi diyosunuz yaf? :S bırakın bu rapidi yaf... bağımlısı olmuşsunuz. bi bitroad kullansanız ah ah..
Haydi tahribat.com bitroad.net e
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------hele daha rapid mi diyosunuz yaf? :S bırakın bu rapidi yaf... bağımlısı olmuşsunuz. bi bitroad kullansanız ah ah..
Haydi tahribat.com bitroad.net e
-----------------------------
netload netload dediler dün gece 10kbsn ile çekip dua ettim. rapidden başka alayı yalan :D -
cık. netload değil bitroad:D rapidde 5 saate indireceğim şeyi bitroad da 2 saate indiriyorum. + part olayı yok istediğin kadar yükle - indir. premiuma para vermenize gerek yok;) 1 aydır rapidden bişey indirmedim. indireceğim şeyin bitroad linki var mı bakıyorum. olmazsa rapid 1... herkes bitroad kullanmaya başlarsa her şey bitroaddada bulunur