Rapidshare De Modemi Sıfırlamadan İndirme Programı
-
yazın 10 gb host alacam 200 - 300 mb dağıtacam bitroada geçme şartlarıyla. rapide bişey yüklediklerini rastlarsam da kesecem..
-
Gerçekten bu güzel oldu çalışıyor ayrıca çok hızlı. Sağol
-
bitroada da upload eden yokki aq
-
ederseniz olur:D rapide kendi mi yükleniyo:D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
ederseniz olur:D rapide kendi mi yükleniyo:D
-----------------------------ben uploadcı bir insan değilimki :)) bu arada bu program kaçda indirdiğimizi sölemiyo ama hızlıya benziyo
-
sirpence bunu yazdı:
cık. netload değil bitroad:D rapidde 5 saate indireceğim şeyi bitroad da 2 saate indiriyorum. + part olayı yok istediğin kadar yükle - indir. premiuma para vermenize gerek yok;) 1 aydır rapidden bişey indirmedim. indireceğim şeyin bitroad linki var mı bakıyorum. olmazsa rapid 1... herkes bitroad kullanmaya başlarsa her şey bitroaddada bulunur
arz talep meselesi :D sonra onlarda ücretli sisteme dönsün saat başı kota koysunlar falan filan :) -
Stifler bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
cık. netload değil bitroad:D rapidde 5 saate indireceğim şeyi bitroad da 2 saate indiriyorum. + part olayı yok istediğin kadar yükle - indir. premiuma para vermenize gerek yok;) 1 aydır rapidden bişey indirmedim. indireceğim şeyin bitroad linki var mı bakıyorum. olmazsa rapid 1... herkes bitroad kullanmaya başlarsa her şey bitroaddada bulunur
arz talep meselesi :D sonra onlarda ücretli sisteme dönsün saat başı kota koysunlar falan filan :)
-----------------------------:D olmaz olmaz:D sadece Türkiye ile olacak iş değil:D
-
gerçekten çok güzel eline sağlık.
-
eywallah kardeş emeğine sağlık eline sağlık
-
1 MBit ile nasil iniyor ? Hizli mi ?