Rapidshare Engeli Olan Yurt, Okul, İşyerleri İçin
-
yurt daki amele network admini bunu da bloklasın :) gerçekten başarılı.. eline sağlık..
-
hocam okulun kütüphanesinde 20mbit civarında hız var ama bi işime yaramıyodu, bende her türlü yolu denedim ama bi türlü olmamıştı. ilk işim pazartesi denemek olcak çok sağolasın
-
teşekkür ederim, hemen yarın deneyeyim =)
-
peki bu linkleri jdownloader tanır mı rapid olduğunu, premiumumu kullandırır mı bu linkler üzerinden ? şu an trafiğim kalmadığı için deneyemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim =)
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
peki bu linkleri jdownloader tanır mı rapid olduğunu, premiumumu kullandırır mı bu linkler üzerinden ? şu an trafiğim kalmadığı için deneyemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim =)
Kullanabilirsiniz tabiki. Zaten premium kullanıcılar için bu hizmet. Ip halinde linkler verilir. Hiçbir farkı yok. -
FireX bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
Kullanabilirsiniz tabiki. Zaten premium kullanıcılar için bu hizmet. Ip halinde linkler verilir. Hiçbir farkı yok.
teşekkürler sağolasın hocam =) -
Eyvallah hoca güzel iş
-
evet cok guzel çalışma olmuş teşekkürler
-
Süper yöntem hocam :)
bravo gercekten :)
-
iyi haber çalışıyor evet..
kötü haber jdownloader gibi bi program ile kullanamıyoruz.