folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare Engeli Olan Yurt, Okul, İşyerleri İçin

Rapidshare Engeli Olan Yurt, Okul, İşyerleri İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Çoğumuz toplu yaşamak zorunda olduğumuz yerlerde bazı engellerle karşı karşıya kalıyoruz :) Yurt, okul, işyeri gibi yerlerde rapidshare büyük olasılıkla engelli oluyor. Şahsen kaldığım yurtta .rar uzantısı dosyaları indirmek ve rapidshare.com adresi yasaklanmıştı. Bende kendi başıma bazı yöntemler araştırmak zorunda kaldım. Ip ile rapidshare'a ve serverlarına erişilebiliyordu. Fakat her indireceğiniz dosyanın ipsini almak falan uzun iş. Rapidshare'In 800 serverı var. rs1 den rs800'e kadar yolu var. Bunların iplerini yazdığım bir programla taratıp bir havuzda topladım. Ipler bir yere kadar sıralı gidiyor. Bir yerden sonra atlamalar oluyor haliyle bölge değiştiğinden.

Diğer konu ipleri host dosyasında kullanmak istedim. Fakat proxy server kullanıldığı için benim host dosyamı gözardı edip her halukarda ona erişiyordu ve engelleniyordu.

Neyse ipleri topladıktan sonra linkleri dosyanın bulunduğu servera bakıp o serverın ipsine çeviren bir script yazdım. Uzun bir süredir işimi görüyor ve hala da devam :) Networkculerin genelinin rapidshare'ın ip havuzlarını tespit edip banlayacaklarını sanmıyorum. Bir rapidshare.com yazsın tamam sanıyor:)

Diğer konu rar uzantılı dosyalar. Rapidshare premium kullanıcıları linkin sonuna .html yazarakta indirebiliyorlar.  html haliyle engellenemeyeceğinden rar engeli de bu şekilde aşılmış oluyor :)

Yurtta, okulda veya işyerinde rapidshare.com engelli ise veya rar uzantılı dosyaları rapidsharedan indiremiyorsanız faydalanabilirsiniz.

Kullanım

Örneğin linkler böyleyse;

http://rapidshare.com/files/323304406/SP_-_S13E01_-_The_Ring.rar
    http://rapidshare.com/files/323303005/SP_-_S13E02_-_The_Coon.rar
    http://rapidshare.com/files/323303040/SP_-_S13E03_-_Margaritaville.rar

Bu şekilde size verilir.

http://62.140.7.86/files/323304406/SP_-_S13E01_-_The_Ring.rar.html
    http://195.122.131.10/files/323303005/SP_-_S13E02_-_The_Coon.rar.html
    http://62.67.50.143/files/323303040/SP_-_S13E03_-_Margaritaville.rar.html

http://www.alpgulec.com/rapidshare.php

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Eyvallah hocam yer imlerine ekledim, zamanında çok başım ağrıdı okulda bu sebepten... VPS'e çekip ordan indiriyodum en son :D

Torrent olayını çözemedim henüz, okulda portlar mı kapalı nedir torrent falan çekemiyorum. Buna bi çözümün var mı? :))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NmC bunu yazdı:
    -----------------------------

Eyvallah hocam yer imlerine ekledim, zamanında çok başım ağrıdı okulda bu sebepten... VPS'e çekip ordan indiriyodum en son :D

Torrent olayını çözemedim henüz, okulda portlar mı kapalı nedir torrent falan çekemiyorum. Buna bi çözümün var mı? :))

Valla o konulara hiç bulaşmadım :) Download konusunda tercihim hep rapid.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

Konu harikulde, sen müthişsin :P

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

arkadasım facebok yada msn girebilme yöntemlerini biliyorsan pm den bana yardımcı olurusun işyerinde ne yaptısam giremiyorum işyerinde yasaklı mozilla bile calışmıyor,

yardımcı olmanı bekliyorum tabi her emeğin bir karsılığı var veya bilen arkadaslar yardımcı olsun lütfen saygılar,

Bilgi güctür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

msnden kamera açma sorununu biliyorsan ha bide ona el atıver msn açılıyor ama kamera açılmıyor

yunusozturk.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

bu konu hakkında çok çektim.hala problem çekiyorum ama bu engele takıldığım söylenemez.rapid için verdiğin çözüm benimde aklıma gelen uyguladığım bir şey fakat kod yazmayı bilmediğimden dediğin işlemi elle cmd'den ping atarak yapıyorum.farklı uyguladığım yöntemler de var fakat bizim yurttakilerden bir iki kişinin tahribat'ı kontrol ettiğinden şüphelendiğim için yazıp yazmamakta emin değilim. :)yoksa olay çıkar :D

bir tanesi hakkında küçük basit bi fikir olsun, konu başlığına rapidshare yazdığın için konuya giremedim ama tunneling programlarından bir tanesi ile girdim konuya.

bu arada güzel hazırlamışsın.scripti paylaşabilir misin ?

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Teşekkürler arkadaşlar.

Atillla

Tunnelling, vps olayları falan var ama onlarda uzun iş ve yavaş bağlantı oluyor. Çok lazım oluyorsa internete evindeki pcye uzak bağlantı yaparak bağlanabilirsin. Sizin işyerindeki engelleri aşmak için bir ortam şartlarına bakmak lazım. Neler engellenmiş vs.

vukuat

:) Driver sorunu olabilir. Farklı şeylerden kaynaklanabilir. İhtimal çok.
    Daha önceden Webcam kullanmadığım için fikrim yok.

nickneyime

İşte bende tek tek ping atmak zorunda kalmayayım diye bunu yazdım. Tunnelling, vps olayları var tabiki. Fakat dışardan bir servera çıkmak sonrada ordan oraya bağlanmak hızı düşürüyor.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

okulda deneyelim bakalım nasıl sonuç verecek

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

hocam maden vps se var bağla toreent i

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Mx0TBT bunu yazdı:

NmC bunu yazdı:

hocam maden vps se var bağla toreent i

Hocam bayıyo bi yerden sonra.. meşakkatli iş :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 6540 Toplam Mesaj: 24