Rapidshare-Kesin Çözüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    cursedcrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    benim kaspersky de öttü.. nedir bunun olayı güvenmelimiyiz_?
    ben indiriom dai sen bilmem

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    pekiyi imran gene saol ama birşey soracam bende 4 tane linki çaktım ama altta dört download penceresi açtı..öyle olması işlerimi engelliyor.kapatayım hepsini dedim belki download deavm eder ama ıh ıh tüm downloadlar durdu ve yeniden başlamadı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:
    pekiyi imran gene saol ama birşey soracam bende 4 tane linki çaktım ama altta dört download penceresi açtı..öyle olması işlerimi engelliyor.kapatayım hepsini dedim belki download deavm eder ama ıh ıh tüm downloadlar durdu ve yeniden başlamadı
    bende anlamadım amma burda inio işte... program olduğu için hızını düşürüyor birde onun flashget gibi çalışıp çalışmadığını bilmior. bir arkadaş yoladı ondan çalıntı yaptım

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    jottinin tarama sonuçları A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    __d_mode__ bunu yazdı:
    jottinin tarama sonuçları A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing
    olay nathing. vlalh soal benim kasperste bişi bulamadı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Virüs Yok:) artık kasper devrini kapatsanız iyi olur..avast veya nod32 kullanın.

ilginç bir şekilde indiriyor...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı:

Virüs Yok:) artık kasper devrini kapatsanız iyi olur..avast veya nod32 kullanın.

ilginç bir şekilde indiriyor...

avastı tavsiye etmem kasıyor makinayı nod daha ii

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ii güzel hoş taa seriali olan war mı program 30 günlük :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek
    imran eline sağlık çok saol.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

senda saol önemli deil

eeee ben proyu buldum ende seriali bul. www.seriasl.sw  buraya bak

Toplam Hit: 11511 Toplam Mesaj: 38