Rapidshare-Kesin Çözüm
-
cursedcrow bunu yazdı:
-----------------------------
benim kaspersky de öttü.. nedir bunun olayı güvenmelimiyiz_?
ben indiriom dai sen bilmem -
pekiyi imran gene saol ama birşey soracam bende 4 tane linki çaktım ama altta dört download penceresi açtı..öyle olması işlerimi engelliyor.kapatayım hepsini dedim belki download deavm eder ama ıh ıh tüm downloadlar durdu ve yeniden başlamadı
-
Triumph bunu yazdı:
pekiyi imran gene saol ama birşey soracam bende 4 tane linki çaktım ama altta dört download penceresi açtı..öyle olması işlerimi engelliyor.kapatayım hepsini dedim belki download deavm eder ama ıh ıh tüm downloadlar durdu ve yeniden başlamadı
bende anlamadım amma burda inio işte... program olduğu için hızını düşürüyor birde onun flashget gibi çalışıp çalışmadığını bilmior. bir arkadaş yoladı ondan çalıntı yaptım -
jottinin tarama sonuçları A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing
-
__d_mode__ bunu yazdı:
jottinin tarama sonuçları A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing
olay nathing. vlalh soal benim kasperste bişi bulamadı -
Virüs Yok:) artık kasper devrini kapatsanız iyi olur..avast veya nod32 kullanın.
ilginç bir şekilde indiriyor...
-
DaReSeLaM bunu yazdı:
-----------------------------Virüs Yok:) artık kasper devrini kapatsanız iyi olur..avast veya nod32 kullanın.
ilginç bir şekilde indiriyor...
avastı tavsiye etmem kasıyor makinayı nod daha ii -
ii güzel hoş taa seriali olan war mı program 30 günlük :D
-
imran eline sağlık çok saol.
-
Toplam Hit: 11511 Toplam Mesaj: 38