Rapidshare Premium Hesabınız Yoksa Konuyu Okuyun.
-
Arkadaşlar antirs ye sponsor olacağız yakında. çok çok büyük projelerimiz var. içerisinde antirs yi de kıyıda köşede barındıracağız.
Biliyorsunuz ki antirs çok tutmuştu.
Eğer acil indirmeniz gereken dosyalar olursa http://rapid.heyeti.com çalışır vaziyette sizi bekliyor. hızı düşük seviyelerde.
az önce deneme için bir dosya indireyim dedim...

Not: İnşallah reklam filan diyen çıkmaz. çünkü sitemde 1 tane bile reklam barındırmadım. maksat millete iyilik olsun. Olur da bu konu reklam diyen modlar varsa konu silinebilir. teşekkürler...
-
sende olmasan ne yaparızz çook teşekkürler ama işe gidiyorum :(
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------
sende olmasan ne yaparızz çook teşekkürler
-----------------------------eyw. hocam sana da teşekkürler...
-
allah razı olsun
-
o6u2 bunu yazdı:
allah razı olsun
-----------------------------senden de hocam.
-
Hocam ben böyle bi insan görmedim.. :) Yine sen yine bambaşka bi hizmet :) Eline koluna sağlık.
-
mustaphachan bunu yazdı:
Hocam ben böyle bi insan görmedim.. :) Yine sen yine bambaşka bi hizmet :) Eline koluna sağlık.
-----------------------------hocam teşekkür ederim sağolasın :)
heyeti nin kullanım alanı geniş.
örn: hikaye.heyeti.com oyun.heyeti.com :)
-
çok büyük projeler için çok büyük altyapı gerekir hocam sizde bu varmı? antirs ye vps ile dayansam ne kadar dayanır?
-
bu adamı seviyorum ya :)
-
JohnD bunu yazdı:
çok büyük projeler için çok büyük altyapı gerekir hocam sizde bu varmı? antirs ye vps ile dayansam ne kadar dayanır?
-----------------------------11 bin tl bütçenin tamamı 2 sunucu için ayrıldı. Tek link warez sitesi açılıyor yakında. amaç kar etmek değil sadece 1 numara olmak.,
vps ile bu iş yürümez ki zaten. şimdilik kendi hostuma kurdum bu scripti. cpu sorununu halledersek antirs yi hayata döndüreceğiz.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------11 bin tl bütçenin tamamı 2 sunucu için ayrıldı. Tek link warez sitesi açılıyor yakında. amaç kar etmek değil sadece 1 numara olmak.,
vps ile bu iş yürümez ki zaten. şimdilik kendi hostuma kurdum bu scripti. cpu sorununu halledersek antirs yi hayata döndüreceğiz.
-----------------------------ok hocam bunu öğrenmek istiyodum.