Rapidshare Premium Hesabınız Yoksa Konuyu Okuyun.
-
şaka mısınız yaa :D siteye girdim ip adresiniz kaydedildi vsvs , diye bişey çıkıyo , rapidle alaka yok ve çığlık sesi geliyor..
-
SoYSaL bunu yazdı:
-----------------------------
Önce kullanıcıyı nazikçe bilgilendirmeyi öğren.50 kişi indirince adamı o siteye yönlendirip adama ırz düşmanı gibi davranacağına şu an hizmet veremiyoruz anasayfaya yönlendiriliyorsunuz yaz.
Hedeflediğin kitle lamerler değil o ip nosunu ne diye gösteriyorsunki.sanki azcık bilenin çok da s.knde ipimi kaydetmiş birazdan da kazığa bağlıcak.ben okkalı küfür salladım o ses evi ayağa kaldırınca bilgin olsun
-----------------------------Öncelikle uyarın için teşekkürler;
o ip heyeti.com un tüm hata sayfalarında gösteriliyor. harhangi bir kayıt almıyoruz.
başkası için sorun olacağını da düşünmüyoruz.
bizim milletimiz zaten direk küfüre saldırıyor. ne diyeyim dostum girme siteye.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
SoYSaL bunu yazdı:
Önce kullanıcıyı nazikçe bilgilendirmeyi öğren.50 kişi indirince adamı o siteye yönlendirip adama ırz düşmanı gibi davranacağına şu an hizmet veremiyoruz anasayfaya yönlendiriliyorsunuz yaz.
Hedeflediğin kitle lamerler değil o ip nosunu ne diye gösteriyorsunki.sanki azcık bilenin çok da s.knde ipimi kaydetmiş birazdan da kazığa bağlıcak.ben okkalı küfür salladım o ses evi ayağa kaldırınca bilgin olsun
o ip heyeti.com un tüm hata sayfalarında gösteriliyor. harhangi bir kayıt almıyoruz.
işte diyorum ya bizim milletin özelliklerini az çok biliyorsun madem millete uygun yap,kişisel siten olmasını hedefliyorsan biz girmeyiz ama kitle diyorsun su bu .. ses sonda bi o sayafaya gir 15 saniye acık tut sen de kendine kufredersin: ) -
SoYSaL bunu yazdı:
-----------------------------hocam süper site ama şu çığlığı kaldırıp hoşgeldiniz yada huzurlu bir müzik koysan süper olur vallaha arkadaş'a yolladım ödü b.kuna girdi xD
-
manhyak bunu yazdı:
Arkadaşım 50 kişiden fazlasının kullanmasını istemiosan hangi amaçla foruma koyuyosun ? Bide amacımız 1 numara olmak yazmışın yazık.
-----------------------------Hocam amacımız bir numara olmak derken bana o yazıyı göstersene bir.
şimdilik rapid.heyeti.com ile idare edin dedim. ilk mesajda okurmusun lütfen. okumayı bilmiyorsan uydurma bir yerinden.
rashoo bunu yazdı:
şaka mısınız yaa :D siteye girdim ip adresiniz kaydedildi vsvs , diye bişey çıkıyo , rapidle alaka yok ve çığlık sesi geliyor..
-----------------------------hocam sen misin şaka??
yoğunluktan dolayı anaysafaya atıyor...
-
manhyak bunu yazdı:
Arkadaşım 50 kişiden fazlasının kullanmasını istemiosan hangi amaçla foruma koyuyosun ? Bide amacımız 1 numara olmak yazmışın yazık.
-----------------------------Hocam amacımız bir numara olmak derken bana o yazıyı göstersene bir.
şimdilik rapid.heyeti.com ile idare edin dedim. ilk mesajda okurmusun lütfen. okumayı bilmiyorsan uydurma bir yerinden.
rashoo bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen misin şaka??
yoğunluktan dolayı anaysafaya atıyor...
-
JohnD bunu yazdı:
çok büyük projeler için çok büyük altyapı gerekir hocam sizde bu varmı? antirs ye vps ile dayansam ne kadar dayanır?
-----------------------------11 bin tl bütçenin tamamı 2 sunucu için ayrıldı. Tek link warez sitesi açılıyor yakında. amaç kar etmek değil sadece 1 numara olmak.,
vps ile bu iş yürümez ki zaten. şimdilik kendi hostuma kurdum bu scripti. cpu sorununu halledersek antirs yi hayata döndüreceğiz.
-----------------------------Oldu ?
-
manhyak bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
çok büyük projeler için çok büyük altyapı gerekir hocam sizde bu varmı? antirs ye vps ile dayansam ne kadar dayanır?
-----------------------------11 bin tl bütçenin tamamı 2 sunucu için ayrıldı. Tek link warez sitesi açılıyor yakında. amaç kar etmek değil sadece 1 numara olmak.,
vps ile bu iş yürümez ki zaten. şimdilik kendi hostuma kurdum bu scripti. cpu sorununu halledersek antirs yi hayata döndüreceğiz.
-----------------------------myblackwordweb ben sana vps al ona geç gibi bişey demedim vps ile siteye dalsam ne kadar dayanır dedim yanlış anlaşılmış yazim dedim.
bu arada yaptığın uygulama çok saçma hocam.
-
manhyak bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------bak hocam oradaki konu warez site için. millete bir nebze yardım etmek için şimdilik rapid.heyeti.com u açtık..
johnD orada çok büyük işler derken o warez sitesini bahsetmiş, ardından antirs için konuşmuş.