Rapidshare Sorunu
-
Yaw bu kodlamaya nasıl sinir oluyordum arkadaşlardan premium otlanayayım dedim bir tane aldım tesadüf oda tbt üyesininmiş dedim arkadaşa bu adam senin arkadaş mı he dedi yaw bu tbt ye takılıyor dedim :) neyse bir süre kullandım onu şifre değişmiş şimdi başka bir tane daha otlandım onu kullanıyorum.
-
walla babalar hiç öyle karakter derdim yok 3 tane rapid şifresi çaldım ondan ona ondan ona yapıyor ama allah size kolaylık versin...aslında şifreleri sizlerde paylaşmak isterim holy one şeyhimize :) hiç olmassa böyle baglılımı göstermiş olmak isterim
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
kalekule bunu yazdı:
-----------------------------yok hepsi kedi değil işte onların :D
8UB3 galiba kod yanlışta olabilir ama :/
Hepsi kedi değilse bazıları aslandır belki.Biz nasıl ayırt edecez kedi olup olmadıklarını.Hem senin verdiğin de 8UB3 olmadı
-----------------------------yakıntakipin verdiğini girseydin bide :)
yakıntakipin verdiği oldu.Arkadaşlar peki biz bunları nasıl ayırt edecez her defasında boyle uğraşacakmıyız.O kedi Rapidin götüne girsin
----------------------------- -
kalekule bunu yazdı:
Hepsi kedi değilse bazıları aslandır belki.Biz nasıl ayırt edecez kedi olup olmadıklarını.Hem senin verdiğin de 8UB3 olmadı
kardeş harflerde dikkat ettiysen köpekler ayakta duruyor ve kediler oturmuş vaziyette eğer 2 tane köpek gördüysen ayakta onlar haricindekileri yaz bu kadar basit yani... -
Gözlerimiz bozuldu. Alttakileri çözmek o harflerin altındaki kediyle köpeği ayırmaktan daha kolaydır.

-
valla bende ayırt edemiyorum...
ya rapid premium olucak :)
yada happy day beklicen :D o zaman kedi medi cıkmıyor :D
-
geometri olimpiyatlarındaki sorulardan sorsalar daha az denemede bulabilirim...
rapide kafam girsin :P
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Gözlerimiz bozuldu. Alttakileri çözmek o harflerin altındaki kediyle köpeği ayırmaktan daha kolaydır.

-----------------------------aaahh dagildim uleynnnn.. ne bu.. :)))))))))))
-
yükleme sorunu var ayrıyeten.