Rapidshare Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    Yaw bu kodlamaya nasıl sinir oluyordum arkadaşlardan premium otlanayayım dedim bir tane aldım tesadüf oda tbt üyesininmiş dedim arkadaşa bu adam senin arkadaş mı he dedi yaw bu tbt ye takılıyor dedim :)  neyse bir süre kullandım onu şifre değişmiş şimdi başka bir tane daha otlandım onu kullanıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kiss_Kiss
    Kiss_Kiss's avatar
    Erkek

walla babalar hiç öyle karakter derdim yok 3 tane rapid şifresi çaldım ondan ona ondan ona yapıyor ama allah size kolaylık versin...aslında şifreleri sizlerde paylaşmak isterim holy one şeyhimize :) hiç olmassa böyle baglılımı göstermiş olmak isterim

ne şeriat ne darbe kafası güzel türkiye....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalekule
    kalekule's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------
    kalekule bunu yazdı:

yok hepsi kedi değil işte onların :D

8UB3 galiba kod yanlışta olabilir ama :/

Hepsi kedi değilse bazıları aslandır belki.Biz nasıl ayırt edecez kedi olup olmadıklarını.Hem senin verdiğin de 8UB3 olmadı

yakıntakipin verdiğini girseydin bide :)

yakıntakipin verdiği oldu.Arkadaşlar peki biz bunları nasıl ayırt edecez her defasında boyle uğraşacakmıyız.O kedi Rapidin götüne girsin

Nebula
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

kalekule bunu yazdı:

Hepsi kedi değilse bazıları aslandır belki.Biz nasıl ayırt edecez kedi olup olmadıklarını.Hem senin verdiğin de 8UB3 olmadı

kardeş harflerde dikkat ettiysen köpekler ayakta duruyor ve kediler oturmuş vaziyette eğer 2 tane köpek gördüysen ayakta onlar haricindekileri yaz bu kadar basit yani...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Gözlerimiz bozuldu. Alttakileri çözmek o harflerin altındaki kediyle köpeği ayırmaktan daha kolaydır.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

valla bende ayırt edemiyorum...

ya rapid premium olucak  :)

yada happy day beklicen :D o zaman kedi medi cıkmıyor :D 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geometri olimpiyatlarındaki sorulardan sorsalar daha az denemede bulabilirim...

rapide kafam girsin :P 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:

Gözlerimiz bozuldu. Alttakileri çözmek o harflerin altındaki kediyle köpeği ayırmaktan daha kolaydır.

aaahh dagildim uleynnnn.. ne bu.. :))))))))))) 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yükleme sorunu var ayrıyeten.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4640 Toplam Mesaj: 20