Rapidshare Ye Komple Gireyim
-
benimkide sabit 72 kb
-
Aslında en iyisi upload scriptini alıp kendin kurcan ordan upload etcen
died tarafından 09/Şub/13 01:39 tarihinde düzenlenmiştir -
level3#2 100 den a$aı inmio. ayrıca adamlar mükemmel hizmet sunmu$ siz hala bedava kullanma pe$indesiniz. kullancam diosan ücretini öde. kullanmıcaksan bıdı bıdı yapma. bu kadar basit.
-
Lan bir upload sitesi açsanız rapid benzeri,benzer uygulamayı hepiniz yaparsınız,neden iki de bir rapide küfürediyorsunuz?
-
rapid i seviyorum onun gibi hızlı başka site var mı reklamsız... :|
-
Rapid bu işe telekomun yaptığının kat kat üstü yatırım yaptı. Şu an ücretler yeterince makul düzeyde. Eskiden emule ile süründüğümüz günleri hatırlayorum. Dosya indirme kuyruğu SSK kuyruğundan beterdi.
-
arkadaşlar alışmışsınız ota boka oram buram girsin deyip duruyosunuz!!
Mis gibi hizet yapmış, artık modem resetlemicez daha ne istiyosunuz?
Kedi aramak ya da şifre girmek de yok, e daha?
Yavaş mı? bu yeni sistemde 2 gündür hız rekorlarımı kırıyorum nedense.
Biri demişti 32 bağlantısı olanı etkiler bu free yavaşlatması diye. kaçınız 32Mb bağlantıda?
Ben 1, ve gayet hızlı indiriyorum hız yavaşlamadığı gibi nerdeyse hızlanmış gibi geldi bana.
Başlangıçta 150 yazıyo (evet ben de inanamadım) sonra 100-90 arası oynuyo. (1Mb)
-
hemenpaylas.com kapandığında bütün paylaşılan dosyalar gitmişti. rapid ayakta kalmıştı..
bir tek sorun ip adresi önlemesi yapması oda bişey olmaz. yakalasada bişey yapmıyor sadece bekle diyor.
-
ben upload ederk indiriyom tavsiyem sizde yapın daha ii oluyo
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Rapid bu işe telekomun yaptığının kat kat üstü yatırım yaptı. Şu an ücretler yeterince makul düzeyde. Eskiden emule ile süründüğümüz günleri hatırlayorum. Dosya indirme kuyruğu SSK kuyruğundan beterdi.
-----------------------------Ben halen emule kullanıyorum çok da memnunum arkadaşım:D hiçde öle ssk kuyruu deil artı sen hayatında kaç kere o kuyrukat durdun alpcim:D