folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare"De Engellenirse

Rapidshare"De Engellenirse

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Merhaba müridler,

Site kapamalar gündemimizi büyük ölçüde etkiliyor.Youtubeden tutun Tahribat'a kadar  bu yıl 1111+1[kendi sitem:|] site mahkeme kararı ile kapatıldı.ya rapidshare.com'a erişim engellenirse? hemde tahribat gibi değişik şekillerde girilemeyecek şekilde yani tam okkalı bi şekilde kapatılsa ölsen giremeyeceksin rapide yani. 

daha önce megaupload gibi file host siteleri kapatıldı ama ülkemizde rapid kadar yayğın olmadığı için fazla bir etki gözlenmedi.ancak günümüzde rapidi kullanmayan internet kullanıcısı kalmadı hemen hemen.

ben çok kötü etkilenirim.hesaplarım dosyalarım paylaşımlarım hep orda..Warez sitem fln var tüm linkler birden kırığa çıkacak siteme kimse gelmicek fln..

ben rapidinde yakında kapatılabileceği düşüncesindeyim.çünkü biz sitemizde warez  paylaşım yaparken sitemizdeki dosyalar kendi sunucularımızda bulunmamaktadır gibisinden zırvalıklar yazıp suçu rapide atıyoruz.Bence bir dilekçeye bakar kapanması.sonuçta her ne kadar yasal olmayan içeriği kendi yüklemiyorsa dahi bu içeriğin yayılmasında büyük paya sahip.kapanmaması için tüm yasadışı içeriği silmesi gerek buda rapidin ölümü  olur.Engellenmesede olur bi saatten sonra.

yalan mı konuşuyom??:D 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    allah korusun...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    töbe de!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoca agzını hara aç, aman gözünü seviyim..:)

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Kapanmasının imkanı yok okadar kuLLanıcısı varken adamLar göze aLamaz.Hadi youtube neyse bi ücret ödenmiyor ama rapid yıLLık aLanLar var dava üstüne dava açıLır vaLLa :) Zaten bu zamana kadar kapanmamasının nedenide bu diye düşünüorm çoğu fiLm,mp3,oyun kısacası yasa dışı ne varsa hepsi rapid'de..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

rapid de o warez dosyaların silinmesi tek bir şikayete bakıyor.sago albümlerini hatırlayın rapid den kaç gün indirememiştik.10-15dk içinde direk siliniyordu.

rapid in savunması hazır = ben upload sitesiyim.kullanıcının ne yüklediği beni ilgilendirmez.şikayet ederseniz silerim vs.. gibi.

dolayısıyla kapanmaz :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    torınt =)

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

@RevengeX

hocam göze alamayan kim? rapidshare mi göze alamicak onun öyle bir şansı  yok.mahkeme zaten sallamaz bana mı sordum olm pre alırken 60 sn saydırsan ölürmüydün der:D

@attackatak

hocam benim sitelerdede şikayet olunca linki kaldırıyorum ama gine yedik walla türktelekomdan indexi:s

tamam kaldırın diyince hemen kaldırıyorlar ama mahkeme deseki rapide tüm yasadışı içeriği kaldır alırım ayağımın altına derse ne olacak.o kdar dosyayı ayıklamak kolay değil ki ayıkladılar diyelim silseler hepsini rapid ölür.ebayda sunucularının satış ilanını görürsünüz:D 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Göze aLamayan bizimkiLer. yaw bi düşün adamLarın türkteLekomdan daha çok bant genişLiği var Türkiye'de biLmem kaç bin rapid üyesi var bunların yarısı yıLLık desek biizmkiLerin bunu ödemeye g.tü yemez yoksa bu zamana kadar 50 defa kapanmıştı Rapid.Sen hiç kapandığını gördünmü rapidin mahkeme kararıyLa :D ?

Yani anLıcaın bunun başka bi açıkLaması yok döt yemiyo sonuçta ortada bi ticaret var sen adamLarın ticaret hakkına tecavüz edemessin ki  :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Hotspot Shield  sağ olsun tüm siteleri açıyor bana =) 
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyT
    AyT's avatar
    Erkek

ustalar meraklanmayın herşeye bi care var bu internet denilen şeyde ben daha görmedim çözümü olmayan sorun bilmeyen biri olarak

Fuck you, you fucking fuck
Toplam Hit: 6681 Toplam Mesaj: 26