folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapidshare"De Engellenirse

Rapidshare"De Engellenirse

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    o zaman catir catir torrent kullaniriz

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Ben kendime sınırsız özelliklte ab lokansyonlu makina alır devam ederim ama siz bilmem :D şaka tabi. Allah korusun.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    bende aynı olayı düşünüyordum walla:D hatta premiumum yokken öyle yapıyordum daha hızlı elime ulaşıyordu:D

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Nitrous arkadaşım .. rapid engellenırse dıye konu actın . bende cevabını verdım .. okumayla okumamyla alakası .. yok. bu bır youtube ıle rapıdı karıstırma bu 2 .. sen hala rapıdın sunucularını ebayda alacam dıye gecınıyorsan.. havanı alırsın. ancak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    Martech arkadaşım.. ben konunun başında hiç bir şekilde rapide erişilemecek şekilde engellenmesi durumunu belirtmiştim sen ise dns değiştirme fln demişin.o kadar basit bir şekilde erişimin olmayacağını varsayayak konuşmuştum.oku dememin sebebi buydu..karıştırdığım yok ancak yasal olarak ikiside suç işlediği için bu konuda bir ayrım yapılmaz.son olarak ebayda sunucu alma kısmı işin mawrası öyle bi durumun olması söz konusu olmaz zaten..polemik yaratacak bir cevap atmazsan hem benim hemde site için iyi olur.konuyuda dağıtmayalım..

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 6679 Toplam Mesaj: 26