Razer Blackwidow Kullanan Var Mı?
-
Ben bunu kaç yıldır kullandığımı bilmiyom la. Sanki doğduğumdan beri benimle birlikte. Can yoldaşım. :D

-
pesimistzombie bunu yazdıDrKill bunu yazdıO çift tıklama sorunu iki seride sürdü. Kronik bir sorun. Düzeltemedi aptallar. Teknik servis konusundada berbatlar. Bir logitech firması kadar kaliteli teknik servis sunan firma görmedim. Faresi bana göre bi boka yaramaz. A4 x7 ondan iyidir o derece.
hocam garanti konusunda şunu belirteyim; bende logitech g500 mouse vardı tam 1 yılını doldurduğu gün içinde (ciddiyim) çift tıklamaya başladı hemen yurt dışı telefonunu aradım logitech garanti kapsamı bitmiş diyerek garantiye almadı..
razer lycosa klavyem arada sırada bsod veriyordu razer supportla mailleştim bir kaç gün tarzancamla adamlar 1 ay içinde bana 2 adet yeni lycosa yolladılar yurt dışından sırf bsod hatası yüzünden her gelende aynı sorunu yaşıyordum.. Sadece en eskisinin kablosunu kestirmişlerdi, diğerlerine kesme işlemi yaptırmadılar hala o klavyeleri kullanıyorum dönüşümlü olarak kablosu kesik olanı da yedek parça yaptım. bsod hatası klavyeden değil anakarttanmış yeni sürücü yayınladılar sorunum kalmadı.
Bu nedenle teknik servis/garanti konusunda razer gayet iyidir. farelerde çift tıklama olayında da logitech öncüdür en çabuk bozulan farelere sahipler malesef ve dediğin gibi x7 farem var 5. yılına giriyor üstüne spreyle boya bile attım hala çift tıklamaya rastlamadım.
Ahaha hocam bende tam tersini yaşadım. g30 Logitech kulaklığın garantisi bitmesine rağmen kulaklığın kulağa takılan kısımda derisi soyulmuştu. Hollandadan evime kadar yolladılar beş kuruş vermedim...
Arkadaşım gene razer'in şu sol tarafında numerik tuşları olan faresi vardı. Kablosu mefta olmuştu. Ki kendisi düzgün kullanır. Kullanıcı hatası diyip değiştirmediler kablosunu.
-
Razer ve steelseries'in mouselarını tavsiye etmiyor bizim kullanan bir arkadaş. Razerin klavyeleri iyi diyor. Razer'in herşeyi vardı kendisinde :D
-
Subtitle bunu yazdı
Razer ve steelseries'in mouselarını tavsiye etmiyor bizim kullanan bir arkadaş. Razerin klavyeleri iyi diyor. Razer'in herşeyi vardı kendisinde :D
Hocam bence o arkadaş sadece bende olsun siz almayın diye öyle diyordur :D
-
Ka1nsha bunu yazdıSubtitle bunu yazdı
Razer ve steelseries'in mouselarını tavsiye etmiyor bizim kullanan bir arkadaş. Razerin klavyeleri iyi diyor. Razer'in herşeyi vardı kendisinde :D
Hocam bence o arkadaş sadece bende olsun siz almayın diye öyle diyordur :D
Elemanda para çok işin biraz bokunu çıkarmış ondan olsa gerek fazla seçici :D
-
Hocam bir tane Kraken var yurtdışında kaldı :D Getirtebilirsek satışa sunucam onu. Yannız klavye maus önemli ya. 50 pc değiştiriyon klavye, maus aynı kalıyo. Adam gibi bir şey almak lazım evladiyelik.
krypt tarafından 10/Eki/14 14:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Logitech g710+ almış bulunmaktayım. İkinci el Blackwidow alacaktım ama donanımhaberdeki dangoz satıcıların ampır ampır davranışları üzerine sinirlendim almadım. Gittim sıfır g170+ aldım. Şu an gayet memnunum.
-

10 tl ye bunu aldim memnunum :D
-
Zamanında actigim konu :D 5600dpi mouse dassagini yiyim diyomusuz :D
http://www.tahribat.com/Forum-Mad-Catz-R-A-T-7-Ve-R-A-T-5-Mouse-Degil-Transformers-Mubarek-118560/
Edit: hala 100 dolar amazonda :/ bizim burda da 125 dolar. Dusmemis 4 senedir ayni fiyat hala.
NoToLeRaNcE tarafından 18/Eki/14 16:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Razer 2014 modelinde kendi tuş muhendisliğini kullanmış ve eskilere göre daha sessiz. Benim tavsiyem Logitech g710+ çok sağlam kullanışlı tek olumsuz yönü tuş üzerindeki yazı karakteri ve aydınlatmasının beyaz olması. Ayrıca logitech müşteri hizmetleri çok iyidir.
