folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Razer Blackwidow Kullanan Var Mı?

Razer Blackwidow Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Artaştırmalarım esnasında her iki klavyeyi de test etme imkanım oldu hocam. İkisi de gayet kaliteli klavyeler ama bence Razer Blackwidow bir adım daha önde. Tabi tercih meselesi. Bence görünüş olarak çok daha iyi bir klavye, materyal olarak da daha sağlam duruyor gerçekten ve MX Blue switchler daha gürültülü olsada tam benim istediğim gibilerdi. Ancak, sıfırına param yetmediği için G710+ aldım. Memnun muyum? Evet. Bu da gerçekten kaliteli ve isteklerimi karşılayan bir klavye. Logitech Gaming Software Razer Synapse'a göre daha kullanışlı. Ancak malesef Razer gibi her oyun için ayrı profil özelliği yok. Sadece 3 farklı profil kullanabiliyorsun. Logitech'in multimedya tuşları olması da artı bir özellik. Yön tuşları ile diğer tuşların aydınlıklarını ayrı ayarlayabiliyor olmanın çok da bir artısını görmedim şahsen ama adamlar düşünmüş ne diyim :D

krypt tarafından 18/Eki/14 18:45 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Artaştırmalarım esnasında her iki klavyeyi de test etme imkanım oldu hocam. İkisi de gayet kaliteli klavyeler ama bence Razer Blackwidow bir adım daha önde. Tabi tercih meselesi. Bence görünüş olarak çok daha iyi bir klavye, materyal olarak da daha sağlam duruyor gerçekten ve MX Blue switchler daha gürültülü olsada tam benim istediğim gibilerdi. Ancak, sıfırına param yetmediği için G710+ aldım. Memnun muyum? Evet. Bu da gerçekten kaliteli ve isteklerimi karşılayan bir klavye. Logitech Gaming Software Razer Synapse'a göre daha kullanışlı. Ancak malesef Razer gibi her oyun için ayrı profil özelliği yok. Sadece 3 farklı profil kullanabiliyorsun. Logitech'in multimedya tuşları olması da artı bir özellik. Yön tuşları ile diğer tuşların aydınlıklarını ayrı ayarlayabiliyor olmanın çok da bir artısını görmedim şahsen ama adamlar düşünmüş ne diyim :D

Nekadar aldın ışıklandırma ve yazı karakteri nasıl beğendinmi. Yazması çok güzel 1 ay kullan alışınca yazı yazmak isteyeceksin oyunda felan eli yormuyor gayet iyi.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

2,5 yıl oldu sanırım starcraft2'yi hayvan gibi oynarken gaza gelip blackwidow ultimate almıştım ( mavi ışıklandırmalı , şimdikiler yeşile dönmüş).

Klavye'de sesi sevmiyorsanız almayın

hafif bir yüksekliği var yeni modellerde neler oldu bilmiyorum.

1,5kg falan klavye.

yazmaya bir sefer alıştıktan sonra diğer klavyeler yavan geliyor bildiğin acayip bi hissi var.

ultimate ve expert arasında yaklaşık bi 70-80 lira fark oynuyor(ışıklandırma + klavyenin sağ tarafında usb ve kulaklık girişi falan var onun dışında tamamen aynı.)

ama param çok en iyisini istiyorum sesi,görüntüsü cool elit olsun diyorsanız acımadan basın DAS Ultimate çekin.o ses hiç bir klavyede yok : ) 

http://www.daskeyboard.com/model-s-ultimate/

darker than black...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Nekadar aldın ışıklandırma ve yazı karakteri nasıl beğendinmi. Yazması çok güzel 1 ay kullan alışınca yazı yazmak isteyeceksin oyunda felan eli yormuyor gayet iyi.

325'e aldım hocam. Işıklandırma standart işte abi, en düşük ayarda çalıştırıyorum, fazlası göz alıyo çünkü. Ben seviyorum zaten abi bunları. Yazması da gayet eğlenceli. Medya tuşları çok iş görüyor, makro sistemi mükemmel zaten. Memnunmum yani.

krypt tarafından 19/Eki/14 17:42 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
Toplam Hit: 4507 Toplam Mesaj: 25