R/C Araba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:
    -----------------------------

BarisYigit bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

FoKMaN bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

FoKMaN bunu yazdı:

http://www.hobbyking.com/

bir bakın isterseniz. uygun fiyatlı piller var.

size önerim li-po kullanmanız. ama alırken uyumluğuna dikkat edin

Hocam video orda araba orda batarya orada, işte uyumluluğunu nasıl anlıcaz, BarisYiğit bir açıklama yaptı ama tamamen sorun yaşamazsam yapacam :|

Varmı önerebileceğin birşey..

hocam rc arabadan pek anlamam daha doğrusu hiç anlamam.. o yüzden modele falan bakıp sana direkt olarak bir pil öneremem ve ya bunu al diyemem. yani ezbere bakarak seni yanıltmayım sonuçta para vereceksin.

ancak alırken pilin dayanmasını istiyorsan, 1800 mah üzerindeki pillere bakmanı tavsiye ederim.

Hocam renegadealien'i beklicez o zaman o bu tip işleri bayağı biliyor görürse yorum yapar umarım :)

rene uçak kaldırıyo ya :D arabayla sağa sola gitmiyo :)

hocam ilk sayfada açıkladım yapacağını :)

çok cihaza uyguladım aynı şeyi. hiçte sorun yaşamadım volt aynı olduktan sonra mAH zamana endeksli. şarj doldurma süresi uzayacak haliyle de kullanım süresi bu kadar.

Hocam buna uygun 1 sistem ayarlayabilirim deyince duruldum, eğer dediğin gibiyse dealextreme'dende alabilirim hazırını hiç uğraşmam . Yada bu linkte varmı önerdiğin

http://www.hobbyking.com/

hazır aldıkların yine seni bir yere kadar götürücek.

senin aracın daha giriş giriş seviyesi elektrikli motor hobbyRC veya hobbyking filan hiç oyalanma oralara sorsan bunu taşak geçerler adamlar yakıtlı RC kullanıyorlar.

uygun sistem dediğim şarj ünitesiydi. 

6tane pili yanyana koyup bağlayıp kullanıcaksın olduda bitti :)

benden bu kadar.

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

senin aracın daha giriş giriş seviyesi elektrikli motor hobbyRC veya hobbyking filan hiç oyalanma oralara sorsan bunu taşak geçerler adamlar yakıtlı RC kullanıyorlar.

benden bu kadar.

Hacı oraya sorduğum yok zaten burdan sordum, oradaki bataryalardan önerdiğin varsa alayım dedim... Eğer alma diyorsan duracell siparişini veriyorum 3 çift :D

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

BarisYigit bunu yazdı:

benden bu kadar.

Hacı oraya sorduğum yok zaten burdan sordum, oradaki bataryalardan önerdiğin varsa alayım dedim... Eğer alma diyorsan duracell siparişini veriyorum 3 çift :D

ver tabi.

pilleri alıcaksın seri balıyacaksın. başına ve sonuna kabloyu tutturup koli bandıyla sarıcaksın. kullanıcaksın.

pilleri al sen nasıl bağlıycagını kabloları vs. hepsini anlatırım çizerim gönderirim kafanda soru olmasın.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Hocam tam seçemedim aha o RC deil nikko kanımca o sen diceksin bu rc deilmi tmm oyle ama rc sınıfında oyuncak diye gecer diye biliyorum 1 kaç tanede bizde var Lipo pilli felan

Yol Güzeldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

zamazingo bunu yazdı:

Hocam tam seçemedim aha o RC deil nikko kanımca o sen diceksin bu rc deilmi tmm oyle ama rc sınıfında oyuncak diye gecer diye biliyorum 1 kaç tanede bizde var Lipo pilli felan

RC değil nikko derken :| Markasımı ? Uzaktan kumandalı olduğu için R/C diye geçiyor biliyorum Radio Control.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

zamazingo bunu yazdı:

RC değil nikko derken :| Markasımı ? Uzaktan kumandalı olduğu için R/C diye geçiyor biliyorum Radio Control.

hocam RC sınıfına girer ama oyuncak diye geçer bu işlerden anlayan birine sor al demez CC 01 iler var bi arasştır aradaki farkı anlarsan ne bilim kömürlü motor felan var esc denilen bi zamazingo var bunda normal oyuncak gibi cok hassas değil

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

zamazingo bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

zamazingo bunu yazdı:

hocam RC sınıfına girer ama oyuncak diye geçer bu işlerden anlayan birine sor al demez CC 01 iler var bi arasştır aradaki farkı anlarsan ne bilim kömürlü motor felan var esc denilen bi zamazingo var bunda normal oyuncak gibi cok hassas değil

model araba..

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:

Artı R/C merakını abartıp bu oyuncaktan arıyorum :P

http://www.youtube.com/watch?v=vIJINiK9azc&feature=player_embedded

hastası oldum. süper bişii :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

pillere deli gibi para vermeyin, istanbulaysanız  karaköy selanik pasajının girişinde pilci var cihazın içinden pili söküp götürün oraya daha yüksek amperlisini istiyorum diyin  ucuza alırsınız elinde yoksa bile sipariş geçip bi iki güne getittiriyor

:) mutluyum, huzurluyum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

hocam araç ciddi olarak rc ise hani doğan görünümlü şahin derler ya :D neyse şaka bi yana olay esc ile başlar lipo kullanımına uygunsa lipo al çünkü başlangıç değerindeki bir lipo bile sana anca yarım saat kadar yeter diğer arkadaşların dediği gibi normal pille olacak iş değildir yani:D ama şimdi sana da nasıl lipo al derim ki ben çünkü lipo tehlikeli olabilir senin elinde kısa devre yaptırırsan veya şarz sırasında Allah göstermesin değerlere dikkat etmezsen(iyi bir şarj cihazında sorun deil tabi) kısaca patlarsa sıca*sın. sana tavsiyelerimi sıralayayım;

1) öncelikle aracının ne olduğunu öğren bunun için rcpano.net falan kullanabilirsin(esc değerlerin falan işte)

2) ardından lipo kullanabiliyorsan nedir, nasıl kullanılır, s ve c değerleri nedir, nasıl hesaplanır buna bir bak.

3) paypal hesabın varsa hobbyking.com iyidir az alışveriş yapmadık:D

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
Toplam Hit: 4748 Toplam Mesaj: 34