RC Helikopter (Kameralı) - Yardım
-
http://www.kameralihelikopter.com/index.php?route=product/product&product_id=203
bu alet gibi birşey almak istiyorum dışarda kullanmak için zaten. kullanan varmı yada bilen, teknik serviste sorun yaratmayan model vs. fiyat 400tl yi geçmeyecek şekilde olursa iyi olur. video çekmeside lazım tabi.
-
2 ay önce bi arkadaş aldı. normalde 450 falanmış bu nasıl aldıysa 300e almış. 15 dk kadar havada kalabiliyo. kamerasız ama
kaldı ki bi de kamera taktın mı 8 9 dk anca havada kalır.madem istiyon adam gibi bişey al derim. yakıtlı al 1000 tlye falan istediğin kadar kullan.
ama hiç uçurmadım diyosan izmirde 60 70 tlye satılıyo. ucuz bişey al uçurmayyı öğren ondan sonra iyi bişey al. yoksa haşat edersin yazık olur pahalıya aldığını.
nerdeyse hergün bi yeri kırılır. zaten plastik parça 3 5 metreden düşünce kırılıp duruyo.
ondan sonra yedek parçacı gezer durursun.
Edit: linkteki ürünü iyi incele
Uçuş Süresi: 6 - 8 dakika
Kontrol Mesafesi: 20-30 metre
Kanal Özelliği : 3 Uçuş Kanalı + Kamera Kontrol.
ayrıca alacağın şeyin 4 kanallı olması daha iyi. daha stabil hareketler yapabilirsin.(6 kanal daha iyi ama daha pahalı)
Bide bu linkte metal falan denmiş. o fiyata metal hem de kameralı alamazsın. en fazla aliminyumdur ki hiç sanmıyorum onu da.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------2 ay önce bi arkadaş aldı. normalde 450 falanmış bu nasıl aldıysa 300e almış. 15 dk kadar havada kalabiliyo. kamerasız ama
kaldı ki bi de kamera taktın mı 8 9 dk anca havada kalır.madem istiyon adam gibi bişey al derim. yakıtlı al 1000 tlye falan istediğin kadar kullan.
ama hiç uçurmadım diyosan izmirde 60 70 tlye satılıyo. ucuz bişey al uçurmayyı öğren ondan sonra iyi bişey al. yoksa haşat edersin yazık olur pahalıya aldığını.
nerdeyse hergün bi yeri kırılır. zaten plastik parça 3 5 metreden düşünce kırılıp duruyo.
ayrıca alacağın şeyin 4 kanallı olması daha iyi. daha stabil hareketler yapabilirsin.(6 kanal daha iyi ama daha pahalı)
Bide bu linkte metal falan denmiş. o fiyata metal hem de kameralı alamazsın. en fazla aliminyumdur ki hiç sanmıyorum onu da.
-----------------------------alüminyum normal metalden daha pahalıdır özellikle böyle konularda:S kep plastik diğer malzemelerde ince saç dır.
-
istanbuldamısın bilmiyorum ama sakın bu fiyatlara aldanma istocta en fazla 100 tl ye bulursun.ben evin içinde uçanları 25-30 tl aralığında aldım.(tabii kamerasız)
bu arada bu bu helikopterler içmekan için dışarıda uçmaz haberin olsun
-
erblood bunu yazdı:
-----------------------------istanbuldamısın bilmiyorum ama sakın bu fiyatlara aldanma istocta en fazla 100 tl ye bulursun.ben evin içinde uçanları 25-30 tl aralığında aldım.
-----------------------------ekstra olarak
karaköy e giderse aynı modeli daha ucuza da bulur ;)
-
bide bunların kameraları ne kadar kaliteli acaba hesap makineyse yapılan çekimlere benzemesin sonra
dealextreme e filan da bakın isterseniz gelirmi gelmezmi bilmem ama araştırmak laızm
-
limit 400tl demıssın ama kameraslı uurun istiosan idrone tavsiye ederım tabi telefonun ıphone sa
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------limit 400tl demıssın ama kameraslı uurun istiosan idrone tavsiye ederım tabi telefonun ıphone sa
-----------------------------Aynen..ben onun tanıtımını yapmıştım 1 ay...çok güzel alet ama halen eksikleri var..arada kontrolü kaybediyo... Ar Drone bu arada adı...Şirinlerde görmüşünüzdür zaten..ya da Chuck'ta =)
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------2 ay önce bi arkadaş aldı. normalde 450 falanmış bu nasıl aldıysa 300e almış. 15 dk kadar havada kalabiliyo. kamerasız ama
-----------------------------http://www.kameralihelikopter.com/index.php?route=product/product&product_id=202
şöyle bir şey var ama 210tl ama ilk küçüklerini kullanıpta deneyimlemek sanki daha doğru. yedek parça sıkıntısı çok önemli tabi bide onuda düşünmek lazım. bunun dışında bu fiyata bu heli nasıl acaba? kameralı helikopter ve bu fiyata iştahımı kabarttı daha doğrusu :) bu sitede başka modellerde var yedek parça sıkıntısı çekermiyim çekersem 4 kanal küçük bişey alcam :)
idrone'lere baktım ve saygı duydum bu arada :)
-
küçük bir heli aldım 70tl lik sandığımdanda daha zormuş bunu kullanmak ilk etaplar uçuramadım fakat ilerliyen zamanlarda uçurmayı başarabildim. dışarda kullandım bir kere fakat küçük bir rüzgarda sarsılıyor yönü değişiyor evde denedim üfledim uçarken hafif yalpalandı makine :D
4 kanatlılar bölemi acaba :) internette araştırmalarım 4 kanatlılar rüzgarda dayanıksız diyor :)
-
Perihelion bunu yazdı:
-----------------------------küçük bir heli aldım 70tl lik sandığımdanda daha zormuş bunu kullanmak ilk etaplar uçuramadım fakat ilerliyen zamanlarda uçurmayı başarabildim. dışarda kullandım bir kere fakat küçük bir rüzgarda sarsılıyor yönü değişiyor evde denedim üfledim uçarken hafif yalpalandı makine :D
4 kanatlılar bölemi acaba :) internette araştırmalarım 4 kanatlılar rüzgarda dayanıksız diyor :)
-----------------------------yeter işte hacı. 50 60 en fazla 100e alcan. onu haşat edene kadar güzelce bi öğren ondan sonra sağlam bişey al.
bütçen varsa 500 600e (en ucuzu) yakıtlılar var manyak zevk veriyo..