RC Helikopter (Kameralı) - Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Perihelion
    Perihelion's avatar
    Erkek

Bloom bunu yazdı:
    -----------------------------

Ev arkadasina D&R dan almistik,fiyati 85 TL'ydi sanirim, hic tat vermiyolar, sarji cok fazla gitmiyor, acik havada ucururken ruzgar ciktigi an sacmaliyor yere cakiliyor,mesafesi dusuk. Bence bosuna para verme.

Su videoyu izledikten sonra ucuz olanlardan vazgecebilirsiniz. :)

okmodel e sormustum buna benzer bi helikopteri 4500 TL demisti. Yalniz videodaki elemanin seviyesine gelebilmek icin bilgisayara bagli kumanda ile baya bir simulasyon ucusu yapmak sart.

http://www.youtube.com/watch?v=p8t41avFuCc

euheuheuheuehuehue ohaaaaaaaaa gerçekmi bu koptum şuan :)))))))))))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ben  gördüm iki tane zengin fırlama kullanıyorlardı.Eni 70-80 santim civarı bi tane zeplin vardı birinde de planör uçağı vardı.Planör uçağının arkasından duman cıkıyordu giderken ve yaklaşık 15 metre kadar havalanmıştı.Çocuk millet başına toplanınca artistlik olsun diye uçağı 100 metre kadar ileri sürdü sonra uçak heralde menzilden çıktı düşürdü ama çimenin üstüne düştü uçağa bişey oldu mu bilmiyom biz ayrıldık sonra.Zeplinde çok güzeldi o daha yavaş gidiyordu ama o plastik falan gibi bişeydi galiba tam anlayamadım o da yüksekden uçuyordu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=LSpctmf7uuk&feature=related

şuna bakın :S

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Perihelion
    Perihelion's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

:) buda iyiymiş :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

en ideal oyuncak bu bence air hogs hawk eye   

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Perihelion bunu yazdı:

DarkFall bunu yazdı:

:) buda iyiymiş :)

----------------------

şunları izliyince hayattan soğuyorum, yaşadığım hayatın ne kadar boktan olduğunu anlıyorum. Türk olmaktan gurur duyuyorum ama keşke Türkiyede doğmuyaydım ya

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

hocam bu model dışarıda uçmaz.. 1mt/s rüzgar esse sabit tuttamazsın..

sana tavsiyem rc ye başlamadan önce forumnlara vs üye ol gerçekten ciddi bir iştir. ayrıca thk dan 60 tl ye simulatör temin edebiilirsin. fakat onunda programı iyi değil ancak kumandası çok iyi. orada da biraz antreman yaptıktan sonra kendine düzgün bir helikopter alabilirsin. tavsiye edebileceğim basit bir simulator programı aerofly deluxe dir. torrentz.com da vardır.

thk da k60 ve hh65 tipi elektrik motorlu helikopterler var. başlangıç için iyidir fiyatları da uygun ancak yinede çok performanslı değildir. başlangıç için önerebilirim sana. 

not: kamera çekimi yapmadan önce uçurmayı öğren.. çünkü düzgün bir kamerayı taşımak için sağlam ve kuvvetli bir modele ihtiyacın var.. onu da öğrenmeden ucuramazsın..

bazı mesajlar da trex görüyorum.. onu ucuran adamlar da bu bahsettiğim simulator ve başlangıç modellerinden geçti.

birde eğer soruların falan olursa pm atabilirsin..

edit : ayrıca rene Türkiyenin sayılı modelcilerindendir. eline bir motor kumanda ve zımpara verin sandalyeyi bile ucurur.

Toplam Hit: 4772 Toplam Mesaj: 28