RC Kumanda Alıyorum Kullananlar Bi Bakıversin.
-
GSM ile kullanılan bu cihazların frekans aralıkları çok farklı.
İstenilse sadece GSM bozulmaya yadar bomba için uzaktan kumanda gibi düşük frekanslı yayınlar bozulmaya ayarlanabilir.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bende türk hava kurumunda çalışırken böle bi sistem denenmişti, fakat onlar genelkurmaydan gelmişlerdi..
Biz modelleri kullanıken, frekans karıştırıcı jammer getirdiler 1 tane jeep, içinde 4 tane amfi gibi alet vardı, aletleri actıkları anda türkcell, telsim,bizim model kumandas hepsi gitmişti...
Yannız aveayı durdurmaıyorlardı jammer ile oradaki komutan demişti :)
Demekki altyapımız var bi taraftan cok mantıklı ki, elime bi bomba geçse 3 km öteye bi 2.4 ghz kumanda ve kamera sistemi ile çat die sokarım...
Diğer taraftan benim frekansıma karışmasınlar arkadaş bu yüzden 4 hafta önce model kaybettim ben:|
-----------------------------
:S devlete dava açalım frekanslar özgür bırakılsın :) ...acaba avea niye gitmedi yoksa o sıra kurumsal hat olduğundan mı nananaaaann...jammerı çok kullanamıyoruz diye biliyorum sebep olarakta insanın yaydığı frekans ada etki ediyormuş yani insanlar zarar görebiliyormuş...
-
serbest bıraklırsa benim radyo astronomi için önemli olan radyo sinyallerinde yayın yaparsan ne olacak? :)
bi de türk telekomüniksayon' un internet sitesinde band aralıkları nelere tahsil edildiğini gösteren bir tablo vardı onu bulamadım ama sorgulama linkini veriyim.
http://www.tk.gov.tr/Duzenlemeler/teknik/marfl/_marfl1.asp
-
bırakılsın canım aa nolucak ki nasıl olsa suç işleyenlerin çoğu yakalanamıyor özgür özgür patlatsınlar bombaları..
bence rene eski okulunun sitesine yeniden index atsın küçük notlara frekanslar serbest bırakılsın ibaresini eklesin :D
bu arada hala gülüorum ona :D