folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder RC Kumanda Alıyorum Kullananlar Bi Bakıversin.

RC Kumanda Alıyorum Kullananlar Bi Bakıversin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HalkKahramani
    HalkKahramani's avatar
    Erkek
    GSM ile kullanılan bu cihazların frekans aralıkları çok farklı.
    İstenilse sadece GSM bozulmaya yadar bomba için uzaktan kumanda gibi düşük frekanslı yayınlar bozulmaya ayarlanabilir.

Sahip olduğum tüm fikirler toplamı,sizler beni peygamber diye ilan etmeyin diye anlatıkklarımın %1 i sayılmaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende türk hava kurumunda çalışırken böle bi sistem denenmişti, fakat onlar genelkurmaydan gelmişlerdi..

Biz modelleri kullanıken, frekans karıştırıcı jammer getirdiler 1 tane jeep, içinde 4 tane amfi gibi alet vardı, aletleri actıkları anda türkcell, telsim,bizim model kumandas hepsi gitmişti...

Yannız aveayı durdurmaıyorlardı jammer ile oradaki komutan demişti :)

Demekki altyapımız var bi taraftan cok mantıklı ki, elime bi bomba geçse 3 km öteye bi 2.4 ghz kumanda ve kamera sistemi ile çat die sokarım...

Diğer taraftan benim frekansıma karışmasınlar arkadaş bu yüzden 4 hafta önce model kaybettim ben:|

-----------------------------

:S devlete dava açalım frekanslar özgür bırakılsın :) ...acaba avea niye gitmedi yoksa o sıra kurumsal hat olduğundan mı nananaaaann...jammerı çok kullanamıyoruz diye biliyorum sebep olarakta insanın yaydığı frekans ada etki ediyormuş yani insanlar zarar görebiliyormuş...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

serbest bıraklırsa benim radyo astronomi için önemli olan radyo sinyallerinde yayın yaparsan ne olacak? :) 

bi de türk telekomüniksayon' un internet sitesinde band aralıkları nelere tahsil edildiğini gösteren bir tablo vardı onu bulamadım ama sorgulama linkini veriyim.

http://www.tk.gov.tr/Duzenlemeler/teknik/marfl/_marfl1.asp

boş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bırakılsın canım aa nolucak ki nasıl olsa suç işleyenlerin çoğu yakalanamıyor özgür özgür patlatsınlar bombaları..

bence rene eski okulunun sitesine yeniden index atsın küçük notlara frekanslar serbest bırakılsın ibaresini eklesin :D

bu arada hala gülüorum ona :D

Toplam Hit: 2398 Toplam Mesaj: 15