Real 3D Sinema Reklami (Kibrisonline)
-
Merhaba arkadaslar, KKTC Real 3D Sinemalari icin tasarladigimiz 3D animasyon reklamini sizlerle paylasmak istedim. Sinema icin cikti aldigimdan tum simulasyonlar, Ambient Occlusion, Reflection, Global Illumination, Physical Depth of Field, Motion Blur, Lastiklerden cikan duman Simualsyonu (TrubulenceFD) effektlerini kapatmak zorunda kaldim. Yani izleyeceginiz animasyon en dusuk render ayarlarinda ve tum effektler kapali halde olacaktir. Render suresinin dramatik olarak artmasindan dolayi yeni bir makine alana kadar bu sekilde render alip Post Production la rutuslamaya calisacagim.
Mehmet Kalaman'a F1 riglemedeki ustun basarisindan ve yardimlarindan dolayi tesekkur ederim.
Proje Ozellikleri:
*Program: Cinema 4D R16
*Render Motoru: AR3 (Standart)
*Render Suresi: Toplam 4 Sahne: 80 saat. (Effektler Kapali) 2K SBS Render.
*Sahne Yapim Suresi: 7 gun.
*Teknik: 3D Stereoscopik Tasarim, Projectionman, Digital Matte Painting, Simulations.Screenshots:

Wireframes:

3D SBS ANIMATION VIDEO:
https://www.youtube.com/watch?v=Nl2Kh5zN5IA&feature=youtu.be
-
Formüle1 arabası daki speed test değilmi ya su internet hızını test eden
-
Atakan bunu yazdı
ta kendisi :) internet provider sirketi oldugu icin iz gostergesini internetle ilgili yaptim :)
-
Dj_DooM3 bunu yazdıAtakan bunu yazdı
ta kendisi :) internet provider sirketi oldugu icin iz gostergesini internetle ilgili yaptim :)
Tebrikler hocam çok güzel olmuş :)
-
Atakan bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Tebrikler hocam çok güzel olmuş :)
eyvallah hocam :)
-
arkadaslar 3D olarak izleyen varsa Gozu rahatsiz edip etmedigini yazabilirmisiniz?
Tesekkurler.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
arkadaslar 3D olarak izleyen varsa Gozu rahatsiz edip etmedigini yazabilirmisiniz?
Tesekkurler.
abi laptop ta izlemeye çalıştım fakat izleyemedim. 3D mi desteklemiyor anlamadım :))
tv de izlerim flash'a atıp unutmazsam inşallah :)
-
bu ne ya poh gibi olmuş f1 aracı işlemci falan hiç alaksız yayınlamayın bunu hocam sakın veya alakası nedir onu bi diyiver
-
Üşenmedim caps yaptım.

-
Çok amatör gözüküyor.
-
DadasAdam bunu yazdı
Üşenmedim caps yaptım.

Nekadar hizli islem okadar hizli hazir data :)