Real 3D Sinema Reklami (Kibrisonline)
-
Tnrsk bunu yazdı
bu ne ya poh gibi olmuş f1 aracı işlemci falan hiç alaksız yayınlamayın bunu hocam sakın veya alakası nedir onu bi diyiver
hocam, data aktarimi icin datanin islenip aktarilmaya hazir olmasi gerek. islemci de datayi islemek icin var. sonucta bilisim sektoru, ben datanin alinip islenmesini ve aktarilmasini gosterdim.
-
Esconda bunu yazdı
Çok amatör gözüküyor.
kibristaki reklam sektorune gore iyi bile :D
-
Dj_DooM3 bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Çok amatör gözüküyor.
amatör homemade farketmez...
ben bunun 100 de 1 ini yapamıyorum
-
swordfish bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Çok amatör gözüküyor.
amatör homemade farketmez...
ben bunun 100 de 1 ini yapamıyorum
hocam zaten bizim yapabildiğimiz şeyler değil tabiki ama Dj'in önceki çalışmalırını da biliyoruz. onların yanında sönük kalmış bence de. daha güzel işler de çıkar hocam senden :)
-
Kibrisa 5737372 kat ustun.gerek yok buralara bu kadar emek harcamak.kim kime dum duma buralarda
-
alevli kısım çok alakasız olmuş laa
-
Adamın videosunu niye disslike lıyonuz abi beğenmediyseniz buradan söyleyin. Ya işi veren şirket youtube videosuna bakıp disslike görünce güzel olmamış kanısına kapılırsa ? Ayıptır ya.
-
DadasAdam bunu yazdı
Adamın videosunu niye disslike lıyonuz abi beğenmediyseniz buradan söyleyin. Ya işi veren şirket youtube videosuna bakıp disslike görünce güzel olmamış kanısına kapılırsa ? Ayıptır ya.
Dislikecilar = Castin Biberciler :D bosver haci, begilmesi gereken kurum tarafindan cok begenildi. ayrica yukarda bilgilerde de belirttigim gibi tum effektler kapali, kalitede muzaam bir dusus var, Post produksiyon la duzeltilebildigi kadar duzeltildi. Proje 3D olarak tasarlandigi icin 3D izlenmesinde fayda var, 2D izlendiginde etkileyici gelmeyebilir.
-
Arabanin cpu ya girme animasyonu sacma olmus
Arabayi isik hizina cikarip sonra bir isik huzmesine donusturup islemcinin icinde boyle devre yollarina dalip dagitabilirsin mesela