folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Real 3D Stereoskopik Tasarımlarım (HTC Evo 3D)

Real 3D Stereoskopik Tasarımlarım (HTC Evo 3D)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

Evo 3d de çok güzel gözüküyor hocam ellerine sağlık

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Real 3D hakkında nette hiç bi' bilgi bulamadım, ben de bu konulara ilgiliyimdir biraz. RealD dersen bi' ton bilgi var ama Real 3D diye birşey yok. Real 3D dedikleri teknoloji daha çok hologram üzerine kurulu..

DCP (Digital Cinema Processor) ye gerek duymadan, kabloyla bildiğimiz 3d projektörlere görüntü aktarıyorsun sanırım. Sinema formatı derken hangi format?

İyi Çalışmalar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

yok daha neler

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:
    -----------------------------

Real 3D hakkında nette hiç bi' bilgi bulamadım, ben de bu konulara ilgiliyimdir biraz. RealD dersen bi' ton bilgi var ama Real 3D diye birşey yok. Real 3D dedikleri teknoloji daha çok hologram üzerine kurulu..

DCP (Digital Cinema Processor) ye gerek duymadan, kabloyla bildiğimiz 3d projektörlere görüntü aktarıyorsun sanırım. Sinema formatı derken hangi format?

İyi Çalışmalar.

Edit: Operanin ben ta ........

Shaban Interactive Pro.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:

İyi Çalışmalar.

Buradaki RealD Cinemalar XML formatini kabul ediyor. 1920x1280 cozunurlugunde iki ayri goruntuyu arti dolby digital sesleri DCP ile pakatleyip XML formatina ceviriyorlar. projektorlerin kabul ettigi format bu. Real 3D dedigim 2d bir resmi kaydirarak stereo olusturmak yerine 2 lens kullanilarak yapilan cekimlerdir. 2d resmi kaydirarak olusturulan stereo goruntude derinlik yakdirdigin akdar olur. bu da resimdeki tum objeleri ani derinlige sahip olamsi demektir ve bu Real3D degildir. Oradaki Real olgusu cift lensten gelen iki ayri gorntunun olsuturdugu degisken derinliktir. soyle dusun, bir sahnen var be birsuru de obje var sahnede, agaclar insanalr fln. stereo camera kullanirsan derinlik objelerin yakınlıklarina gore degiskendir. yakindaki obje daha fazla derinlik algisi yaratir, diger bojelerin de derinlikleri farklidir. buyzuden 3d olarak baktiginda farkli derinliklerin olmasi gercegi en cok yansitan husustur buyzuden Real 3D oalarak geciyor ismi. RealD 3D de farkli bir firmadir. 

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

demek ki iki lensle çekilen 3d görüntüye Real 3D diyorlar. tamamdır, merak ettiğim buydu. sağolasın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:

demek ki iki lensle çekilen 3d görüntüye Real 3D diyorlar. tamamdır, merak ettiğim buydu. sağolasın.

eger 3d bir sahne ise cift kamera kulanilan. ;) 

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:

Evo 3d de çok güzel gözüküyor hocam ellerine sağlık

eyvallah hocam ;) 

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Bir tasarim daha :D 3D ozelligi feci bir tasarim :D digerlerinden daha fazla derinlik barindiriyor :D

Shaban%20Interactive%20Pro.%203D

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

her cesit dinozor ekledim, t-rex olmazsa olmaz :D simdi bitirdim renderini :D taze cikti :D

Shaban%20Interactive%20Pro.%203D

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 2238 Toplam Mesaj: 21