Real_Kurd Hakkında..!
-
Son günlerde başımı ağrıtması üzerine Tahribat.Com 'daki dostlarımın bir daha başka yerlerde gördüğü şeylerle gelip bu tür sorular sormaması için açtım topic'i. Umarım kalabalık yaratmadım...
Hiç ayrıntıya girmeden adedim olmadan dalacağım olaya;
* ReaL_KurD bir - bir buçuk sene önce ColdHackers ile çalıştı. Onlarla bir çok eyleme katıldı. Eşeklik etti. Sonra elini deface ortmalarından ve PKK'lılardan çekmeye karar verdi.
* Ardından TBT'de kendine bir account açtı. Bu zaman zarfında ideolojik görüşlerini yoketmeye ve yeni bir kafa yapısına sahip olmak ile birlikte daha hayırlı biri olmaya karar verdi. Bunu da en iyi TBT'de yapabileceğine inandı.
* Yeni düşüncelerini yeni dostlarıyla paylaştı ve dostluklarına dostluk kattı. Bazı insanlarla kirli geçmişini paylaştı ve af diledi.
* Bundan ortalama bir ay önce bir forumda başka sitelere yayılmak üzere bir takım resimler ve bir kısım bilgiler yayınlandı.
-----------------------------------------------------------------------
İşte kendini hacker sana vatan hainlerinin bilgileri fotoğrafları;
İsim : Tarik Huseyin
Kullandığı Nickler : ReaL_KurD, H€yF
Doğum Yeri : Hewlêr, Iraq
Doğum Tarihi : 1990
Anadolu Lisesi Öğrencisi
---------------------------------------------------------------------------
bilgiler bunlardı. yayınlanan resimler kesinlikle bana it olmamakla birlikte gerçek ismim de bu değildir. gerçek lokasyonumu ve gerçek ismimi dost saydıklarım zaten bu ortamda bilmekteler. 90 doğumlu olduğum ve anadolu lisesi olduğum doğru olup, bahsi geçen diğer nickinde bana aitliği vardır.
benim ağzımdan değil de başkalarının ağzından duyulması sonucu dostluklarımı ve arkadaşlıklarımı kaybetmek işime gelmez ve beni haddinden fazla üzer. sonuçta bu ortamda herşeyimizi paylaşmış insanlarız. sonuç olarak herşeye bir sünger çektiğim söylemek isterim. TBT'yi seviyorum ve bu sevginin karşılık almamasından çok korkuyorum...
Herşeyi bilmesine rağmen arkamda daha önce duran ve destek veren kardeşlerime ve verecek tariqatdaşlarıma sonsuz minnettarım..
Dipnot: umarım kalabalık yaratmadım kendi sorunlarımla..
-
hoca seni her zaman destekledim biliosun sen tahrinin kürdüsün
(yanlış anlamıyalım) -
o kürd degil kurd :P
uye olmadan once uzun zamandır TBT yi takip ediyordum..ve her zaman görüşlerini begendigim bi kişisin.. -
kürdüm hanzom bi denem
bi yerde bişiler görsek gelip ilk baş sana sorarız zaten
geçmişin önemli değil şu anki kafa yapın ve durumun önemli
:D
kalabalık ne demek db nin a.q güzel gönlüne bişi olmasın -
sevdiğim sayılı insanlardansın
-
eyvallah küçük kardeş (81 liyim o yüzden kardeşim dedim) geçmişin ne olursa olsun takma sktret. önemli olan bugündür elbet. vay lan kafiyede yapıom he du ben şiire başlıyam :)şaka bi yana hepimiz kardeşiz...
-
taqma kafana yaw böyle şeyleri
hayat güzel dewam ediyor ... -
olum benim bir sözüm var senin için sölerim bilirsin seni sevmeyenin s.. kırılsın:D:D
-
Aboooo kürd deşifre olmuş :S :S
Ehehe şaka bi yana takma böyle şeyleri. -
bırak hajım seni ben biliom beni kaybetme gerisini sie et:D
boxerla bana cam açtığın günü unutamıyom:D sabahın köründe gözüm açıldıydı keşke ss alsaydım söz verdik bi kere alamadık -
Realle en çok atışan benimdir en başlarda.. Coldhackers olayı şuna buna da şahitliğim olmuştur ;) ama ReaL_KurD eski kavatlıklarını yapsaydı listemde olmazdı. Ona inanıyorum çünkü yaşı küçük ama düşündükleri ve konuştukları ile gerçekten saygı duyulacak birisi.. O bi dene bi.. Çünkü sağlam düşünüyor çünkü vatanını milletini seviyor.. Ben buna da şahidim.. Real öpüorum seni la :D
Toplam Hit: 6916 Toplam Mesaj: 49