Realtek Driver Sorunu.
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
Anakartının tam modelini bana yazarmısın
-----------------------------gigabyte g31m-s2l
sorun %1000 sp3 olmasından kaynaklı.
-
hacı pek anlamam ama ben formattan sonra bir driverı bulamamıştım internetten böyle bi program buldum ne zaman format atsam uğraşmam bu programla bulur yüklerim daha sorun yarattığını görmedim sen bundan önceki yüklediğini kaldır bu programı kur tarasın hangi drıverlar eksikse sana onları gösteriyo sonra download de o bulup indiriyo sonra yükle olmaması imkansız diyebilirim ;)
http://hotfile.com/dl/51201970/d85f848/DriverEasy_Setup.exe.html
-
sp3ten dolayımı bılemem ama ben hep bu linki kullanırım ses kartı için.Farklı yerlerdeki driverlar ile problem yaşıyorum.
-
Andrei bunu yazdı:
cankirca bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
Xsharez bunu yazdı:
Onbord anakartın var sanırım.. Bunun için anakartın orjinal sitesinden setupunu indir kur tum driverler icinde olsun. bir ihtimal daha var sp3 icin vista ses kartı driverinide dene. ama anakartı yeniden kurdugunda sorunun duzelcekdir. birde mumkunse birdaha xp kullanma sp3 yani %80 sürümü arizali sp3lerin.. ultimaten bile daha cok donanım hatası veriyor. birde ben sana soru sorayım. msn yuklediignde herhangi bir sornla karsılasdınmı? bende sp3 de msn kurulumu olsa bile calısmasına izin vermiyor.
-----------------------------hayır öyle bi sorun olmadı
@cankirca
dedigin seyi atar mısın ?
aygıt yöneticisinden sürücüyü güncellestir dedigimde su ankinden daha iyi bir yazılım bulunamadı diyor :S
-----------------------------elbette, dur şu dvd'yi bulayım, içinde vardır.
bir de aklıma bir şey geldi,
demişsin ya, donanım bulundu diyo diye,
ses driver'ını tamamen kaldır, driverpacks.net sitesinden audio paketlerini indirip bir klasöre çıkar, sonra aygıt yöneticisinden elle tanıt, bakalım ne olacak.
orada 2-3 tane audio paketi var, ayrıntılarından realtek ile ilgili olanlarını indir ya da hepsini indir, baş harfi r ile başlayan klasörleri tarat.
-----------------------------ya bu sp3'ten dolayı sistem aygıtlarında microsoft audio uua diye bir sey cıkıyor 2 tane, onları komple kaldırıyorum realtek'i tekrar kurup reset atıyorum.
donanım bulundu diyor o microsoft zımbırtıları cıkıyor tekrar vallahi sinirlerim bozuldu.
audio paketleri dedigin http://driverpacks.net/driverpacks/windows/xp/x86/sound-a/10.06 bu mu ?
-----------------------------evet
-
kafayı sıyırmak üzereyim denemedigim bok kalmadı en sonunda sp2 indirip kurucam o olacak.
bunu da deniyorum simdi.
-
sunucuda sorun var indirmiyor denedim kac kere.
-
Hiçbirşey çare etmiyorsa son çare usbseskartı al bende var çok kaliteli (Crea sound blaster 49 TLye almıştım mdmrkt)