Reaver İle 8 Saatte Şifre Kırıldı Fakat Olmuyor
-
Reis sen usb cihazda yada wifi programında wps pin bölümü vardir wps pin bölümüne wps pini gir adam wpa şifresiini degişse bile pini degişmez degiştirmez wps pini girince modeme ulaşir şifreyi wpa şifreyi de görürsün .
-
tamam sağolun yardımlarınız içinde -p pinnumarası şeklinde defalarca girmeme rağmen wpa-psk key sürekli hex kodu olarak karşıma çıkıyor
-
Dedigim Gibi pin kodu ile baglan pin kodu çıkmiş zaten
-
Linux mu lazım?
-
şifre olmadan pin koduyla nasıl bağlanılıyor ilk defa duyuyorum ? reaver a pin kodunu girip tarıyorum wpa psk key hex kodu olarak kırılıyor. ve bu hex kodu her defasında değişiyor. bu hex codelardan birinin normal ascii sanırım text e çevrilmesi lazım , netteki bir kaç programla denedim anlamsız karakterlere çeviriyor.
-
wpa da wep gibi kırılabiliyormu ki ?
-
JackDaniels bunu yazdı
ben beceremedim :) ama wep 10 -15 dk da kırılıyor. ve şifreyi gösteriyordu. wpa kırdık ama şifre hex kodu olarak karşımıza çıkıyor o hex kodu her kırılıştada değişiyor. ve o hex kodlarıyla bağlanmayı denedim o da olmuyor.
-
JackDaniels bunu yazdı
wep paaket toplama mantıgıyla kırılabiliyor. wpa bruteforce
-
bu iş için linux şart mı ?
-
Reis Senin Türkçe Okuman Yokmu Windows da hangi wifi yi kullanıyorsun bilmem ama ralink çipsetli cihazlarda wps pin girme yeri var oraya gireceksin reavere felean birşey girmene gerek yok reaver ile wps keyi bulup windowsa geçi ralink wifi programindan girecen wps bölümünden
Resme Bak pin kodunu Buraya gireceksin
http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2009/03/16171145560l.jpg