Reaver İle 8 Saatte Şifre Kırıldı Fakat Olmuyor
-
Hocam ben de bir şey sorayım, araya kaynasın :)
WPA/WPA-PSK/WPA2/WPA2-PSK şifreleme sistemleri BruteForce ile kırılıyorsa, bu her modem üzerinde işe yarıyor mu? Bazı modemler belirli bir sayıda şifre denemeleri sonrasında şifre giriş sayfalarını kilitliyorlar diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba?
-
RaNGeR bunu yazdı
Hocam ben de bir şey sorayım, araya kaynasın :)
WPA/WPA-PSK/WPA2/WPA2-PSK şifreleme sistemleri BruteForce ile kırılıyorsa, bu her modem üzerinde işe yarıyor mu? Bazı modemler belirli bir sayıda şifre denemeleri sonrasında şifre giriş sayfalarını kilitliyorlar diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum acaba?
Modemle , modeme bağlı bir bilgisayar arasındaki haberleşmelerden paket toplanıyor, handshake deniyor bunlara.
O dosyaya atak yapıyorsun, yani modemle ilgisi yok paket aldıktan sonra..
-
kaanstain bunu yazdı
Modemle , modeme bağlı bir bilgisayar arasındaki haberleşmelerden paket toplanıyor, handshake deniyor bunlara.
Hocam paket toplama mantığını biliyorum. Ancak arkadaşlar "WEP paket toplama mantığı ile, WPA BruteForce ile" dediler ki benim bildiğim BruteForce, seçilen kriterlere göre şifre yaratılarak sürekli şifre deneme yöntemidir. Ben mi yanlış biliyorum, yoksa bu işte bir terslik mi var anlayamadım :P
Bu arada ilginize de teşekkür ederim.
-
bu reaver la 4 le çeken bi WPA yı kırmaya çalışıyorum ama yarım saatte ancak %1 oldu bu hızla bitmez bu. Kırılmasını hızlandırmak için ne yapılabilir?
-
seretide bunu yazdı
bu reaver la 4 le çeken bi WPA yı kırmaya çalışıyorum ama yarım saatte ancak %1 oldu bu hızla bitmez bu. Kırılmasını hızlandırmak için ne yapılabilir?
bildiğim kadarıyla hat sahibi o anda netteyse daha çok veri alışverisi oluyor ve kırma zamanıda kısalıyor.
-
cızık
-
RaNGeR bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Hocam paket toplama mantığını biliyorum. Ancak arkadaşlar "WEP paket toplama mantığı ile, WPA BruteForce ile" dediler ki benim bildiğim BruteForce, seçilen kriterlere göre şifre yaratılarak sürekli şifre deneme yöntemidir. Ben mi yanlış biliyorum, yoksa bu işte bir terslik mi var anlayamadım :P
Bu arada ilginize de teşekkür ederim.
senin bildigin bruteforceda direk Adamın koydugu şifreye Bruteforce yapılıyor ama Wpa2 pin Destekli modemlerde Reaver sayesinde 8 haneli pin numarasına BruteForce Attack Yapılıyor 8 haneli Sadece Rakamlardan Olusan Pın numarasını BruteForce Ile Kırmak okadar Zor bisi Degil Kırılan Pın numarasından Sana Wpa2 Sıfresını Veriyor
-
nights_judge bunu yazdıseretide bunu yazdı
bildiğim kadarıyla hat sahibi o anda netteyse daha çok veri alışverisi oluyor ve kırma zamanıda kısalıyor.
O Wep şifreleme Sisteminde Oluyor
Reaver ile kırma suresını azatabilmesi ıcın sinyalin cekim gucunu yukseltmesı lazım saglam bir adaptor ile kırma işlemi daha kısa surede
gercekleştirilebilir
ustura tarafından 31/Oca/13 02:02 tarihinde düzenlenmiştir -
4 çekmesinden ziyade gerçekte sinyal db si ne gelio ona bakmak lazım..
en az 60-65 db olması lazım.. üstünde boşuna kasmayın..ilerlemez.. yarıda patlar..
reaver daha çok bi alt kat bi üst kat gibi çok yakın cihazlardaki wps ler için işe yarar..
bu cihaz modem yerine baska bi cihazda olabilir.. :D:D
baglantı şekli wps den alacağı 8 adet rakamla modeme sızma şeklindedir..
baglanıldığında modem arayüzününde şifresini bilip gerçek wpa şifresini ordan öğrenmek daha faydalıdır..
cünkü wps pin ile baglantı anında karşı tarafta (bazı modemler) wps cihaz baglantı bildirisi gözükür..
-
Homer bunu yazdı
aynı durum bendede olmuştu
uğraştım 2-3 saat
sonra gitdim adamdan şifreni sordum
Rubber hose cryptoanalysis =)