Recep İvedik 2 Fragmanı
-
gerçekten komik ama ben daha iyi fragman yapardım :D
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
pyromaniac bunu yazdı:
-----------------------------arogdan iyi mi olur...yazık...
adam bi tane el kamerasıyla çekim yapıo
cem yılmaz bin taneyle ...
kalite farkı...
-----------------------------ee sonuç hangisinde fazla gülüyorsun? şahsen arogta adam gibi hiç gülemedim
Genel Kültür bilgisi olmayan insanlar AROG ta gülemedi.En azından benm çevremdeki kültürsüzler.. çünki AROG taki ince espriler inceden inceye dokundurmaları anca "azda olsa" genel kültür sahibi olan insanlar anlayıp güldü veya gülümsedi.Recep ivedik te ise öyle bir özelliğe sahip olmana gerek yok. sıçma osurma işeme bağırma çağırma koydum turattırdım vs vs tarzında espriler.. hertelden bi insan izleyip keyif alabilir. -
1. filme gittim. Ossurmaktan başka birşey yapmadı. 2. filme asla gitmem para kazandırmam bu adama artık.
-
Ben telefondan giriyorum bildiğiniz link varmı fragmani indirebilecegim...
-
orgimaespect bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
pyromaniac bunu yazdı:
kalite farkı...
-----------------------------ee sonuç hangisinde fazla gülüyorsun? şahsen arogta adam gibi hiç gülemedim
Genel Kültür bilgisi olmayan insanlar AROG ta gülemedi.En azından benm çevremdeki kültürsüzler.. çünki AROG taki ince espriler inceden inceye dokundurmaları anca "azda olsa" genel kültür sahibi olan insanlar anlayıp güldü veya gülümsedi.Recep ivedik te ise öyle bir özelliğe sahip olmana gerek yok. sıçma osurma işeme bağırma çağırma koydum turattırdım vs vs tarzında espriler.. hertelden bi insan izleyip keyif alabilir.
-----------------------------hocam biz gülmedik demiyoruz ben cm yılmazın neredeyse tüm tek kişilik gösterilerini izledim orda gülmekten ölürken yada ne bilim gorada da çok güldük ama arog o kadar güldürmedi o ince esprilerin hepsine güldüm hatta yanımda arkadaşım vardı o anlamıyordu ben söylüyordum ama film bittikten sonra herkez süper olmuş çok güldük dedimi? hyr
-
orgimaespect bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
pyromaniac bunu yazdı:
kalite farkı...
Genel Kültür bilgisi olmayan insanlar AROG ta gülemedi.En azından benm çevremdeki kültürsüzler.. çünki AROG taki ince espriler inceden inceye dokundurmaları anca "azda olsa" genel kültür sahibi olan insanlar anlayıp güldü veya gülümsedi.Recep ivedik te ise öyle bir özelliğe sahip olmana gerek yok. sıçma osurma işeme bağırma çağırma koydum turattırdım vs vs tarzında espriler.. hertelden bi insan izleyip keyif alabilir.
-----------------------------Arog a güldügün için kendini kültürlü ilan ettin birde :) helal olsun :)
-
Şahanmı El Kamerasıyla çekiyor. :) Komiksiniz...
İyi dinleyin beyler Şahan bu filmi Steven Spielberg'in filmlerinde kullandığı HD Kameralarla çekti.Öyle kıçınızdan term uydurmayın hocam adam emek veriyor saygı duyun... -
bence koparacak ))
-
yine süper yapmış adam :) arog a 2 gün önce gittim muro ya gitsem daha iyidi, kaldı ki gidecemde :D cem yılmaz resmen sıçmış, yani o sahnelerde yapılabilecek standart espirileri yapmış.. beklenen espiriler, en fazla 2 yerinde güldüm o kadar. ama şahan yada ata demirer kopartıyor.. hele şahan sıçırtıyor :D gitmeyen varsa arog u hiç tavsiye etmem gerçekten bombok :D
-
aroga gitmeyen muroya hiç gitmesin diyorum:D böle mal bi film olmaz..ha bide destere denilen diziden bozma saçma sapan, gelmiş geçmiş en kötü film var vizyonda ona hiç gitmeyin:D
bu fragman bile murodan destereden güzel harbi:D şahanı fazla sevmem ama izleyesim gelmedi desem yalan:P