Recep İvedik 2 Fragmanı
-
Cem Yilmaz'inda bombayi patlattigi yerler var ama Recep Ivedik gulmek isteyenler icin 1adim onde.
Ayrica kulturlu-kultursuz farki olamaz,komedi yapiyorsunuz sonucta , bilimsel belgesel filmi cekmiyormusunuz.
Birakinda filmi izleyip izlemeyecegimize bizler karar verelim.Onu izleme bunu izleme gibi yorumlar bence havada kaliyor.
-
güzel ya :))
-
süper :D abi süperr..! ama recep ivedikin sitesinde daha güzel görüntü var..! (:
-
herkes arog ile kıyaslama yapıyor ama şunu belirtmek lazım arog daki espriler kahakalar ile yerlere yatırmıyor ama gerçekten müthiş bir zeka ürünü türk insanını recep ivedik mi arog mu yansıtıyor derseniz kesinlikle arog ayrıca recep ivedik para kazanmak için yapılmış gir gül eğlen tarzı film arog ise tam bir sinema filmi başyapıt diyebiliriz.
-
Arkadaşlar yok mu telefondan indirip izleyebileceğim bi link bu fragmanı 3gp olması lazım
-
orgimaespect bunu yazdı:
-----------------------------
Meraclitus bunu yazdı:
pyromaniac bunu yazdı:
-----------------------------arogdan iyi mi olur...yazık...
adam bi tane el kamerasıyla çekim yapıo
cem yılmaz bin taneyle ...
kalite farkı...
-----------------------------ee sonuç hangisinde fazla gülüyorsun? şahsen arogta adam gibi hiç gülemedim
Genel Kültür bilgisi olmayan insanlar AROG ta gülemedi.En azından benm çevremdeki kültürsüzler.. çünki AROG taki ince espriler inceden inceye dokundurmaları anca "azda olsa" genel kültür sahibi olan insanlar anlayıp güldü veya gülümsedi.Recep ivedik te ise öyle bir özelliğe sahip olmana gerek yok. sıçma osurma işeme bağırma çağırma koydum turattırdım vs vs tarzında espriler.. hertelden bi insan izleyip keyif alabilir.
-----------------------------dostum arogta genel kültürle ilgili bişi yokki espriler o kadar incede değildi yani bn cem yılmazın izlediğim en son gösterisini izlerken koptum hatta kac kez tekrar tekrar seyrettim ama arog öle deildi beni tatmin etmedi acıkcası recep ivedik ise cok az ince espri var ama arogtan daha cok güldürdğü kesin. bu osurma,işime,sıcma vs. deil recep ivedikin canlandırdığı adam daha komik gercek bi magandayı canlandırıyo. yani arog (n) Recep ivedik (y)
-
orgimaespect bunu yazdı:
Meraclitus bunu yazdı:
pyromaniac bunu yazdı:
-----------------------------arogdan iyi mi olur...yazık...
adam bi tane el kamerasıyla çekim yapıo
cem yılmaz bin taneyle ...
kalite farkı...
-----------------------------ee sonuç hangisinde fazla gülüyorsun? şahsen arogta adam gibi hiç gülemedim
Genel Kültür bilgisi olmayan insanlar AROG ta gülemedi.En azından benm çevremdeki kültürsüzler.. çünki AROG taki ince espriler inceden inceye dokundurmaları anca "azda olsa" genel kültür sahibi olan insanlar anlayıp güldü veya gülümsedi.Recep ivedik te ise öyle bir özelliğe sahip olmana gerek yok. sıçma osurma işeme bağırma çağırma koydum turattırdım vs vs tarzında espriler.. hertelden bi insan izleyip keyif alabilir.
-----------------------------dostum arogta genel kültürle ilgili bişi yokki espriler o kadar incede değildi yani bn cem yılmazın izlediğim en son gösterisini izlerken koptum hatta kac kez tekrar tekrar seyrettim ama arog öle deildi beni tatmin etmedi acıkcası recep ivedik ise cok az ince espri var ama arogtan daha cok güldürdğü kesin. bu osurma,işime,sıcma vs. deil recep ivedikin canlandırdığı adam daha komik gercek bi magandayı canlandırıyo. yani arog (n) Recep ivedik (y)
-
Fragman Dehşet Olmuş Günde 2 kere İzliyom :) Size Kabaran Bişey Var :)
-
Trajedi,
-
ilk daha güzeldi