Recep İvedik 2 Fragmanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cem Yilmaz'inda bombayi patlattigi yerler var ama Recep Ivedik gulmek isteyenler icin 1adim onde.

Ayrica kulturlu-kultursuz farki olamaz,komedi yapiyorsunuz sonucta , bilimsel belgesel filmi cekmiyormusunuz.

Birakinda filmi izleyip izlemeyecegimize bizler karar verelim.Onu izleme bunu izleme gibi yorumlar bence havada kaliyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    güzel ya :))

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

süper :D abi süperr..!  ama recep ivedikin sitesinde daha güzel görüntü var..! (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

herkes arog ile kıyaslama yapıyor ama şunu belirtmek lazım arog daki espriler kahakalar ile yerlere yatırmıyor ama gerçekten müthiş bir zeka ürünü türk insanını recep ivedik mi arog mu yansıtıyor derseniz kesinlikle arog ayrıca recep ivedik para kazanmak için yapılmış gir gül eğlen tarzı film arog ise tam bir sinema filmi başyapıt diyebiliriz.

işte öyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar yok mu telefondan indirip izleyebileceğim bi link bu fragmanı 3gp olması lazım

#....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    orgimaespect bunu yazdı:
    -----------------------------
    Meraclitus bunu yazdı:
    pyromaniac bunu yazdı:

arogdan iyi mi olur...yazık...

adam bi tane el kamerasıyla çekim yapıo

cem yılmaz bin taneyle ...

kalite farkı...

ee sonuç hangisinde fazla gülüyorsun? şahsen arogta adam gibi hiç gülemedim

Genel Kültür bilgisi olmayan insanlar AROG ta gülemedi.En azından benm çevremdeki kültürsüzler.. çünki AROG taki ince espriler inceden inceye dokundurmaları anca "azda olsa" genel kültür sahibi olan insanlar anlayıp güldü veya gülümsedi.Recep ivedik te ise öyle bir özelliğe sahip olmana gerek yok. sıçma osurma işeme bağırma çağırma koydum turattırdım vs vs tarzında espriler.. hertelden bi insan izleyip keyif alabilir.

dostum arogta genel kültürle ilgili bişi yokki espriler o kadar incede değildi yani bn cem yılmazın izlediğim en son gösterisini izlerken koptum hatta kac kez tekrar tekrar seyrettim ama arog öle deildi beni tatmin etmedi acıkcası recep ivedik ise cok az ince espri var ama arogtan daha cok güldürdğü kesin. bu osurma,işime,sıcma vs. deil recep ivedikin canlandırdığı adam daha komik gercek bi magandayı canlandırıyo. yani arog (n)  Recep ivedik (y)

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    orgimaespect bunu yazdı:
    Meraclitus bunu yazdı:
    pyromaniac bunu yazdı:

arogdan iyi mi olur...yazık...

adam bi tane el kamerasıyla çekim yapıo

cem yılmaz bin taneyle ...

kalite farkı...

ee sonuç hangisinde fazla gülüyorsun? şahsen arogta adam gibi hiç gülemedim

Genel Kültür bilgisi olmayan insanlar AROG ta gülemedi.En azından benm çevremdeki kültürsüzler.. çünki AROG taki ince espriler inceden inceye dokundurmaları anca "azda olsa" genel kültür sahibi olan insanlar anlayıp güldü veya gülümsedi.Recep ivedik te ise öyle bir özelliğe sahip olmana gerek yok. sıçma osurma işeme bağırma çağırma koydum turattırdım vs vs tarzında espriler.. hertelden bi insan izleyip keyif alabilir.

dostum arogta genel kültürle ilgili bişi yokki espriler o kadar incede değildi yani bn cem yılmazın izlediğim en son gösterisini izlerken koptum hatta kac kez tekrar tekrar seyrettim ama arog öle deildi beni tatmin etmedi acıkcası recep ivedik ise cok az ince espri var ama arogtan daha cok güldürdğü kesin. bu osurma,işime,sıcma vs. deil recep ivedikin canlandırdığı adam daha komik gercek bi magandayı canlandırıyo. yani arog (n)  Recep ivedik (y)

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

Fragman Dehşet Olmuş  Günde 2 kere İzliyom :) Size Kabaran Bişey Var :)

De Get Yalan Dünya...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Trajedi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byoguz
    byoguz's avatar
    Erkek

ilk daha güzeldi

Toplam Hit: 4576 Toplam Mesaj: 31