folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Recep İvedik 4 Bu Akşam Korsana Düşüyor

Recep İvedik 4 Bu Akşam Korsana Düşüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı
    Pidz bunu yazdı
    elcondor bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Bu akşam 21:00'da Tivibu'da Sinetv kanalındaymış. 3 numaralı kanal. Tivibu üyeliği olan varsa webrip yapabilir mi ? 

Kusura bakmayın da sokakta, toplu taşımada, orada burada her gün defalarca gördünüz bir tipi TV ya da sinemada izlemenin tadı başka mı oluyor anlamadım...

Ülke senin gibi hiç bişey üretemeden sadece eleştiren dengesiz tiplerle dolu ne yazık ki.Filmdeki recep ivedik tiplemesi dediğimiz adam çıkıp şu meşhur istanbul beyfendisini mi canlandıracaktı? Adamlar farklı bir komedi anlayışı sermiş önüne ; farklı bi tipleme tabikide... dolayısıyla konuşmaları , esprileri karakter yapısına uygun olacak ne bekliyordun ki sen başka? Her tiplemenin kendine göre canlandırmaları var filminde esprisi bu zaten..
    ''Kusura bakmayın da sokakta, toplu taşımada, orada burada her gün defalarca gördünüz bir tipi TV ya da sinemada izlemenin tadı başka mı oluyor anlamadım...'' bu zihniyetle hiç bi filmden zevk alamazsın malesef , ayrıca şu her recep ivedik konularında yok 5 kuruş para vermem falan ayaklarına yatan  korsanı çıkınca izleyip kahkahanın en babasını atan adamlarada ayrı bi sinir oluyorum. Eleştirininde bi uslubü var , sen burdan adamı eleştirsen ne olacak ki şahanda zaten duyuyordu ya seni :) eleştirip beğenmediğiniz adam sinemada milyonlar kaldırıyor zenginin malı züğürdün çenesi hesabı :)

Filmdeki recep ivedik tiplemesi dediğimiz adam çıkıp şu meşhur istanbul beyfendisini mi canlandıracaktı? Adamlar farklı bir komedi anlayışı sermiş önüne ; farklı bi tipleme tabikide... dolayısıyla konuşmaları , esprileri karakter yapısına uygun olacak ne bekliyordun ki sen başka? Her tiplemenin kendine göre canlandırmaları var filminde esprisi bu zaten.. 

Arkadaşım yazdıklarını bir kaç kez okudum fakat bir anlam çıkaramadım veya ne yapmak istemediğini anlamadım. Hocam diyorsun ki tiplemeye göre böyle yapması lazımdı. Kemal Sunal ve Gardolap Fuat 'ın filmin Gardolap Fuat ' da aynı Recep İvedik gibi bir adamı canlandırıyordu ve çok gülüyorduk, bir sahnesinde bile Recep İvedik'in yaptığı el kol haraketleri , helede bu son filminde , belden aşağı vurmalar, yok dışarıda millet birbirine veriyor falan bir ton saçmalık bir tanesini bile gördün mü? Ama canlandırıyor... Espiri bu zaten.

Eleştirininde bi uslubü var , sen burdan adamı eleştirsen ne olacak ki şahanda zaten duyuyordu ya seni :) eleştirip beğenmediğiniz adam sinemada milyonlar kaldırıyor zenginin malı züğürdün çenesi hesabı :)

Hocam allahını seversen bu ne ya. Burdan adamı iyi ve kötü eleştirsek şahan duymazmış. O zaman hiç bir filme yorum,eleştiri yapmayalım nede olsa gören duyan olmayacak.  E be adam madem şahan duymayacak sen ne diye laf sokuyorsun sen neyin peşindesin onu anlamadım :D

Ayrıca bu adam varya sanattan 1 gram anlamıyor. Hayatı para pul. Öküzlüğü de cabası. Para içini herşeyi yapar bu adam yapıyorda zaten. Birde diyorsunuz ya yok benim komedi anlayışım bu falan. Abi bu nedir komedi mi bu şimdi? ıq espirisi seviyesi yerin dibinde e öyle olan insanda çok piyasada tabi ki izlenir. Çocuklara yanlış örnek oluyor bir kere. Sövmeler , el hareketleri , beden haraketleri, yok orama dayıyor yok burama. Aga yok ya sanat 0 . Adam bulmuş keriz bi millet. Demiş içinden lan bu mallar gülmeyi bilmiyor ağzımı açsam 2 öküzlük yapsam paraya para demem ben çıkıp şurada bi ayılık yapayım demiş. Millet ağzı açık izliyor :D... 

Yok abi sizden bişey olmaz açık söylüyorum , gardolap fuat dediğin adam ozamanın kabadayısını falan canlandırıyordu , hadi onu geçelim sen recep ivedik filmini bir kemal sunal filmiyle nasıl karşılaştırıyorsun onu anlamadım bende :) Kemal sunal'ın hangi filminde bel altı veya küfür vardı da sen gelip bana bunu örnek gösteriyorsun?  Film'i eleştirdim mi ben? Laf sokuyorsun falan demişsin sen önce bi arkadaşla yazışmalarımızı bi kaç defa daha oku bence idrak edemediğin çok belli.. Laf sokuyorsun diyen adam gelmiş burda bana üstünlük taslamaya çalışır , oda yetmez benim ıq seviyemi falan tartmaya çalışıyor , yok bulmuş keriz bi millet biz şimdi recep ivediğe gittik diye keriz mi olduk?

Orda burda adama sallıyorsunuz da , siz çok mu anlıyorsunuz abi sanattan , herşeyden önce ortada emek var emeğe saygınız olsun bari, Adamın çektiği filmden kişiliğini falanda ölçtün ya helal olsun gerçekten :) para için herşeyi yapar diyorsunda sanada teklif etseler 10 bine hayır 20 bine hayır dersin ama adam recep ivedik 2 den 33,4 milyon Turkish%20lira%20symbol%208x10px.png para kaldırmış bunada hayır diyebilecek misin peki? Çoçuklara kötü örnek oluyormuş falan bırakın abi recep ivedikten önce yapmıyor muydu çocuklar bunları? Sokakta bi yarım saat otur bakalım 5 yaşındaki çocuk ana avrat sövmeyi öğrenmiş anlamını bilmeden , ee tabi çok doğru ya kesin bunlarıda recep ivedikten örnek almışlardın çok çok pardon :P

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sansürsüzü çıkacakmı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

sansürsüzü çıkacakmı?

çıkarda 1-2 ayı bulur dvdsi çıkana kadar 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

allahtan para verip sinemaya gitmemişim yaramaz

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grpngy
    grpngy's avatar
    Erkek

https://yadi.sk/i/v_T_fdM1UpdX6

beklemek istemeyen için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

geçen eleştirdim gene eleştiriyorum. leş bence ilk 3 seriyle karşılaştırılamaz bile o derece diyorum. para verip sinemda izlemem bile bu herifi ama vizyonu çok dar be. 

Living Death
Toplam Hit: 7364 Toplam Mesaj: 48