folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Recep İvedik 4 Bu Akşam Korsana Düşüyor

Recep İvedik 4 Bu Akşam Korsana Düşüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu akşam 21:00'da Tivibu'da Sinetv kanalındaymış. 3 numaralı kanal. Tivibu üyeliği olan varsa webrip yapabilir mi ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

pusu kurduk bekliyoruz reis

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Bu akşam 21:00'da Tivibu'da Sinetv kanalındaymış. 3 numaralı kanal. Tivibu üyeliği olan varsa webrip yapabilir mi ? 

Kusura bakmayın da sokakta, toplu taşımada, orada burada her gün defalarca gördünüz bir tipi TV ya da sinemada izlemenin tadı başka mı oluyor anlamadım...

elcondor tarafından 22/Haz/14 15:01 tarihinde düzenlenmiştir

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yarın verebilirim LİNK ...

Ama sinema da izlemıstım 5 para etmez şimdiden söylıım :D

JiggSaw tarafından 22/Haz/14 15:04 tarihinde düzenlenmiştir

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@elcondor

Tamam elitsin sen.Pizzanın ambulanstan önce geldiği bu ülkede yaşamıyorsun. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Kusura bakmayın da sokakta, toplu taşımada, orada burada her gün defalarca gördünüz bir tipi TV ya da sinemada izlemenin tadı başka mı oluyor anlamadım...

Sen gibi tipler hala var mı ya.

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

hocam bu geyik hala var mı ya..

ben de sevmiyorum ama seven seviyo işte

ana konuya bak tartışması çıktı

recepciler vs antirecepciler

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

arkadaşın yanlışına yanlışla karşılık veriyorsunuz beyler

bi insan bişeyi beğenmek zorunda değildir ama saygı duymalı (en azından beğenen bi kesim varsa)

recep ivediği ele alırsak,

- senaryolarını beğenmiyorum

- sadece 1.si için sinemaya gittim

- komik mi? bence evet, sıkmadan izletiyor, 4 çıksın 4'ü de izlicem

bi filmi / kişiyi beğenmezsin, evet forumda da yazma hakkına sahipsin ama en azından neyini beğenmediğini söyleyebilirsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kimse kimsenin sevdiğini sevmek ya da sevmediğini sevmek zorunda değil.. sen iğrenirsin ben çok severim.. o yüzden insanların seçimlerine saygı duymak gerek..

fragmanda komik görünüyordu, sinemaya gitme fırsatım olmamıştı.. yayınlanırsa izlemek isterim.. recep ivedik serisini yabancı arkadaşlara izlettiğimde hepsi çok gülmüştü ve beğenmişlerdi.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Normalde de sevmem Recep İvedik'i, ama son filmi arkadaşın ısrarıyla sinemada izledim ve bana göre serinin en kötü filmiydi.

Film 2 saat boyunca kahkahaya boğmayı bırak gülümsetmedi bile.

Bence indirmeyin bile şu filmi. Kotanıza yazık..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mega İndirme Linki :

https://mega.co.nz/#!dRxxTDqI!IgcjaAD7Byg57wEO0ZYBCs9kyEniva_zSS2pAneiLIg

Toplam Hit: 7800 Toplam Mesaj: 48