Recep İvedik 4 Bu Akşam Korsana Düşüyor
-
Bu akşam 21:00'da Tivibu'da Sinetv kanalındaymış. 3 numaralı kanal. Tivibu üyeliği olan varsa webrip yapabilir mi ?
-
pusu kurduk bekliyoruz reis
-
Mustafa bunu yazdı
Bu akşam 21:00'da Tivibu'da Sinetv kanalındaymış. 3 numaralı kanal. Tivibu üyeliği olan varsa webrip yapabilir mi ?
Kusura bakmayın da sokakta, toplu taşımada, orada burada her gün defalarca gördünüz bir tipi TV ya da sinemada izlemenin tadı başka mı oluyor anlamadım...
elcondor tarafından 22/Haz/14 15:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Yarın verebilirim LİNK ...
JiggSaw tarafından 22/Haz/14 15:04 tarihinde düzenlenmiştir
Ama sinema da izlemıstım 5 para etmez şimdiden söylıım :D -
@elcondor
Tamam elitsin sen.Pizzanın ambulanstan önce geldiği bu ülkede yaşamıyorsun.
-
elcondor bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Kusura bakmayın da sokakta, toplu taşımada, orada burada her gün defalarca gördünüz bir tipi TV ya da sinemada izlemenin tadı başka mı oluyor anlamadım...
Sen gibi tipler hala var mı ya.
-
elcondor bunu yazdıMustafa bunu yazdı
hocam bu geyik hala var mı ya..
ben de sevmiyorum ama seven seviyo işte
ana konuya bak tartışması çıktı
recepciler vs antirecepciler
-
arkadaşın yanlışına yanlışla karşılık veriyorsunuz beyler
bi insan bişeyi beğenmek zorunda değildir ama saygı duymalı (en azından beğenen bi kesim varsa)
recep ivediği ele alırsak,
- senaryolarını beğenmiyorum
- sadece 1.si için sinemaya gittim
- komik mi? bence evet, sıkmadan izletiyor, 4 çıksın 4'ü de izlicem
bi filmi / kişiyi beğenmezsin, evet forumda da yazma hakkına sahipsin ama en azından neyini beğenmediğini söyleyebilirsin
-
kimse kimsenin sevdiğini sevmek ya da sevmediğini sevmek zorunda değil.. sen iğrenirsin ben çok severim.. o yüzden insanların seçimlerine saygı duymak gerek..
fragmanda komik görünüyordu, sinemaya gitme fırsatım olmamıştı.. yayınlanırsa izlemek isterim.. recep ivedik serisini yabancı arkadaşlara izlettiğimde hepsi çok gülmüştü ve beğenmişlerdi..
-
Normalde de sevmem Recep İvedik'i, ama son filmi arkadaşın ısrarıyla sinemada izledim ve bana göre serinin en kötü filmiydi.
Film 2 saat boyunca kahkahaya boğmayı bırak gülümsetmedi bile.
Bence indirmeyin bile şu filmi. Kotanıza yazık.. -