Recep İvedik 7 Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

İlk 6'sını izlemedim, kayıp olarak da görmüyorum.

+++++ ben sevmiyorum böyle şaklabanlık ile güldürenleri. Banada uymuyor hocam. Ama muhalif olarak iş yapıyor sağolsun. 

alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

la bi sikik dombili ne zaman muhalif oldu

filmde baya bi hükümet eleştrisi yapmış cengiz inşaata falan gönderme yaparmış

bu amk oğlu akp yalaması değilmiydi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

Candaş Tolga'nın programında açıklıyor onu. Bir kez kahvaltıya katılılmış. O kahvaltıda Tayyip buna naber şişko falan demiş. Sonrada ustanın yolu belgeselinde çık anlat bu komik anını demişler. Buda kabul etmiş. Başkada işim olmadı bunlarla diyor. Ben muhalifte yandaşta değilim diyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    hypnot1c bunu yazdı

Neyse artık gittiği yere kadar. Konu gizli olmadığı olmadığı için özelden atıyordum.

rar pass : endoplazmikretikulum3169!-

şifre hatalı diyor?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı
    KAAMOS bunu yazdı

Candaş Tolga'nın programında açıklıyor onu. Bir kez kahvaltıya katılılmış. O kahvaltıda Tayyip buna naber şişko falan demiş. Sonrada ustanın yolu belgeselinde çık anlat bu komik anını demişler. Buda kabul etmiş. Başkada işim olmadı bunlarla diyor. Ben muhalifte yandaşta değilim diyor. 

Hiç şaşırmadım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

millet derinlikli bir hikayeden yüzüklerin efendisi çeker 3 film olur, harry potter çeker 8 film olur, yüksek teknolojiyle marvel evreni çeker bilmemkaç zibilyon film olur, komedi çeker hangover 3 seri olur vs vs bizimkinin de çektiği 7 filmlik recep ivedik amk. ilk film dışında bomboş, çöp gibi içerik ama bizim millet bunu seviyor işte ne yapacaksın...

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı

millet derinlikli bir hikayeden yüzüklerin efendisi çeker 3 film olur, harry potter çeker 8 film olur, yüksek teknolojiyle marvel evreni çeker bilmemkaç zibilyon film olur, komedi çeker hangover 3 seri olur vs vs bizimkinin de çektiği 7 filmlik recep ivedik amk. ilk film dışında bomboş, çöp gibi içerik ama bizim millet bunu seviyor işte ne yapacaksın...

adam kazandığı paraya bakıyor, baya da iyi kazanıyor, ee izleyen olunca da çektikçe çekiyor :)

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    BURAK_X bunu yazdı

adam kazandığı paraya bakıyor, baya da iyi kazanıyor, ee izleyen olunca da çektikçe çekiyor :)

edit: konu gizli değilmiş :D hafifi siyası kaçtı yorumum sildim kusura bakılmaya

BURAK_X tarafından 11/Ara/22 18:00 tarihinde düzenlenmiştir

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Su foruma su konu yakisiyor mu AMİNA KOYİM

Utanc kaynagi edeceksin bizi kopekhainEvlad

Kurtlar tasma takmaz....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Yukarıda paylaşılan link üzerinden izledim fena değil.Aman aman beklentisi olmayan kişiler izleyebilir.Pazar günü gün öldürmek için fena sayılmaz..

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 9271 Toplam Mesaj: 64
recep ivedik 7