Recep İvedik 7 Geliyor
-
kazasker1 bunu yazdı
İlk 6'sını izlemedim, kayıp olarak da görmüyorum.
+++++ ben sevmiyorum böyle şaklabanlık ile güldürenleri. Banada uymuyor hocam. Ama muhalif olarak iş yapıyor sağolsun.
-
la bi sikik dombili ne zaman muhalif oldu
filmde baya bi hükümet eleştrisi yapmış cengiz inşaata falan gönderme yaparmış
bu amk oğlu akp yalaması değilmiydi
-
KAAMOS bunu yazdı
Candaş Tolga'nın programında açıklıyor onu. Bir kez kahvaltıya katılılmış. O kahvaltıda Tayyip buna naber şişko falan demiş. Sonrada ustanın yolu belgeselinde çık anlat bu komik anını demişler. Buda kabul etmiş. Başkada işim olmadı bunlarla diyor. Ben muhalifte yandaşta değilim diyor.
-
hypnot1c bunu yazdı
Neyse artık gittiği yere kadar. Konu gizli olmadığı olmadığı için özelden atıyordum.
rar pass : endoplazmikretikulum3169!-
şifre hatalı diyor?
-
Megalados bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
Candaş Tolga'nın programında açıklıyor onu. Bir kez kahvaltıya katılılmış. O kahvaltıda Tayyip buna naber şişko falan demiş. Sonrada ustanın yolu belgeselinde çık anlat bu komik anını demişler. Buda kabul etmiş. Başkada işim olmadı bunlarla diyor. Ben muhalifte yandaşta değilim diyor.
Hiç şaşırmadım.
-
millet derinlikli bir hikayeden yüzüklerin efendisi çeker 3 film olur, harry potter çeker 8 film olur, yüksek teknolojiyle marvel evreni çeker bilmemkaç zibilyon film olur, komedi çeker hangover 3 seri olur vs vs bizimkinin de çektiği 7 filmlik recep ivedik amk. ilk film dışında bomboş, çöp gibi içerik ama bizim millet bunu seviyor işte ne yapacaksın...
-
BURAK_X bunu yazdı
millet derinlikli bir hikayeden yüzüklerin efendisi çeker 3 film olur, harry potter çeker 8 film olur, yüksek teknolojiyle marvel evreni çeker bilmemkaç zibilyon film olur, komedi çeker hangover 3 seri olur vs vs bizimkinin de çektiği 7 filmlik recep ivedik amk. ilk film dışında bomboş, çöp gibi içerik ama bizim millet bunu seviyor işte ne yapacaksın...
adam kazandığı paraya bakıyor, baya da iyi kazanıyor, ee izleyen olunca da çektikçe çekiyor :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdıBURAK_X bunu yazdı
adam kazandığı paraya bakıyor, baya da iyi kazanıyor, ee izleyen olunca da çektikçe çekiyor :)
edit: konu gizli değilmiş :D hafifi siyası kaçtı yorumum sildim kusura bakılmaya
BURAK_X tarafından 11/Ara/22 18:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Su foruma su konu yakisiyor mu AMİNA KOYİM
Utanc kaynagi edeceksin bizi kopekhainEvlad
-
Yukarıda paylaşılan link üzerinden izledim fena değil.Aman aman beklentisi olmayan kişiler izleyebilir.Pazar günü gün öldürmek için fena sayılmaz..