Recep İvedik 7 Geliyor
-
BURAK_X bunu yazdı
millet derinlikli bir hikayeden yüzüklerin efendisi çeker 3 film olur, harry potter çeker 8 film olur, yüksek teknolojiyle marvel evreni çeker bilmemkaç zibilyon film olur, komedi çeker hangover 3 seri olur vs vs bizimkinin de çektiği 7 filmlik recep ivedik amk. ilk film dışında bomboş, çöp gibi içerik ama bizim millet bunu seviyor işte ne yapacaksın...
Neye göre çöp olduğuna karar verdin?
Hangover dediğin film, orda burda ebesinin şeyine kadar içip orayı burayı kırıp durmaktan ibaret bir film.
Harry Potter dediğin film, elinde çubukla anlamsız kelimeler içeren sözler söyleyip, birbirlerini kediye köpeğe çevirdikleri bir film.
Marvel desen elinde çekiçle ben yarı tanrıyım diye gezen ama 3 5 uzaylidan dayak yiyen çizgi roman filmi.
Nedir yani? Recep Ivedik izleyip gülünce kötü bir insan oluyoruz, hangover'a gülünce olmuyoruz. Sebep nedir, anlatsana?
Insan istediğine güler, istediğini izler. Seni bunda rahatsız eden ne? Senin sevmediğin şeylere başka insanların sevip gülmesi seni rahatsız ediyor ve hakarete varan davranışlarda bulunuyorsan bence bir psikaytra görün.
-
taskafa bunu yazdıBURAK_X bunu yazdı
millet derinlikli bir hikayeden yüzüklerin efendisi çeker 3 film olur, harry potter çeker 8 film olur, yüksek teknolojiyle marvel evreni çeker bilmemkaç zibilyon film olur, komedi çeker hangover 3 seri olur vs vs bizimkinin de çektiği 7 filmlik recep ivedik amk. ilk film dışında bomboş, çöp gibi içerik ama bizim millet bunu seviyor işte ne yapacaksın...
Neye göre çöp olduğuna karar verdin?
Hangover dediğin film, orda burda ebesinin şeyine kadar içip orayı burayı kırıp durmaktan ibaret bir film.
Harry Potter dediğin film, elinde çubukla anlamsız kelimeler içeren sözler söyleyip, birbirlerini kediye köpeğe çevirdikleri bir film.
Marvel desen elinde çekiçle ben yarı tanrıyım diye gezen ama 3 5 uzaylidan dayak yiyen çizgi roman filmi.
Nedir yani? Recep Ivedik izleyip gülünce kötü bir insan oluyoruz, hangover'a gülünce olmuyoruz. Sebep nedir, anlatsana?
Insan istediğine güler, istediğini izler. Seni bunda rahatsız eden ne? Senin sevmediğin şeylere başka insanların sevip gülmesi seni rahatsız ediyor ve hakarete varan davranışlarda bulunuyorsan bence bir psikaytra görün.
valla recep ivedik, marveldan daha mantıklı ve gerçekçi. iron man 1-2 güzeldi. sonra iyice saçmaladılar. bilimkurgu desen değil, senaryo desen mantığa oturmuyor. tamam cgi yapabiliyon ver efekti ver efekti film oldu. biraz komedi yapmaya çalışıyor biraz epik yapmaya çalışıyor ortaya çocuk filmi çıkıyor. dc güzel giriş yaptıydı aslında ama onlar da marvel algısının kurbanı oldular. mis gibi çizgi roman filmleri yaptılar. marvel algıyı komediye çevirdiği için bebelere ağır geldi bu filmler. dc de marvel gibi yapacam diye çabalamak zorunda kaldı sonra götü toparlayamadı. 10 yıldır piyasayı domine eden bu saçma marvel filmleri, hem iş gören filmlerin parlamasını engelledi hem de trendi çoluk çocuk filmlerine evirdi. recep ivedik bu hegamonyaya bir başkaldırıştır.
-
izledim. eski recep yok. 3 ten sonrasi zaten tat vermemisti. oglan benim bayiliyor bu recep ivedik karakterine. 6 yasinda herif guluyor kakir kakir. dun aksam diyordu recep 7 cikmis acsana diyor.
sosyal mesaj gondermeli komik gibi duran ama guldurmeyen film. ki ben sahanin coook eski izleyicisiyim o zamanlar korsan tv vardi. bozdu seriyi sanirim. ya da gulduremiyor artik bilemedim.
-
Recep İvedik 1-2-3-4-5-6-7 pek sevmedim filmler ama; 7 hakkında söyleyecek olursak;
Siyasete bir dokundurma var saki, elektrik zamları, ampül falan demesi.
-
gayet güzel
imdb top 250 filminin yeri başka bu başka
ama survivor olan en iyisiydi
-
Benim oğlanlar baba izleyelim film gecesi olsun dediler açtım, ben yorgun olduğum için kahvehane sahnesinde uyuyakalmışım.
Çocukların kahkaları ile ara ara uyanıp yine daldım. Bu çocuklar güldüyse demek ki var birşey. :)
-
Kaba saba haraketler yapıp, birilerinin üzerine kusup, sağda solda zart zurt osurmanın, ya da ne bileyim, saçma sapan ortamlarda bağırıp çağırmanın, insanları darp etmenin, lakap takıp küfretmenin neresi komik arkadaşlar? Afedersiniz dağ ayısı mısınız siz?
-
Herkes herbokolog yav sizene kim neye gülmüş neye aglamis birde amk yerinde ozgurluk demokrasi ayagi cekiyorsunuz diger konularda :D
-
rar şifresi nedir :)
-
LNAU bunu yazdı
https://jetfilmizle.mobi/recep-ivedik-7-izle-2022.html
İzleyebilirsiniz.
kaldırmışlar
edit: indirmeli buldum bi yerde, konuyu gizlerseniz link atayım.
LynXMaSTeR tarafından 13/Ara/22 18:47 tarihinde düzenlenmiştir