folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Recep İvedik"İn Nesini Seviyoruz?

Recep İvedik"İn Nesini Seviyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ivedik i görmek için sinemaya gitmeye yok sokaktaki sıradan bir amele ivedik, sıradan olmayan tarafı bir parça genel kültür sahibi olması ki bunu şahan ın ivedikin içinde kişiliğini gizleyememesi bide sinema kurgusu gereği başına gelen "kurmaca" olaylar var yoksa film olmasa kimse o kroya okadar müsama göstermez tahminimce.

lk filmi izledim ikinciyi izlemeye gerek duymuyorum , ömür boyu yetecek amele muabbetine maruz kaldım yeter çok şükür(!) neden gülüyoz ? çünkü çok şükür onun gibi değiliz o kadarda ilkel değiliz bir miktar gelişmişiz bence buna mutlu oluyoruz. çocuklardan biri yere düşerde kalanlar ona güler ya onun gibi saçma bişey, yani artık çocuk olmadığımıza göre maymunluğa da gülmememiz gerekiyor kanımca. 

yok ben sevdim ivediği diyen varsa ana avrat söveyim burda sen de katıla katıla gül, he mi ?

not : computerwolf , herkesin stres atma yöntemine saygı gösteriyorum tabi :P  mesela ben stres atmak için doom oynuom, şu aralar left4dead de zombi parçalıyom ama buna sanat , edebiyat demiyom hatta sorulmadıkça örnek vermek gerekmedikçe dile getirmiyorum.  ivedik te beni rahatsız eden de, ülkede yapılan sanat(!) ın artık ne kadar da zavallı duruma düştüğü, sanat damarımızın kopmuş olduğu . bunu değiştirmek içinde elimizden birşey gelmiyorsa bari alkışlamayalım bir de 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 6302 Toplam Mesaj: 32