folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Reçetesiz Sakinleştirici Ne Alabiliriz

Reçetesiz Sakinleştirici Ne Alabiliriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    gıdım uyku yok küllük gibi kokuyorum zorla 1 bardak çay içebildim atarax kullancam eczaneye gidiyom.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Bünyeni, fiziki özelliklerini bilmediğim için doz ayarlamasını prospektüsü okuyarak yapabilirsin

gaipten görüntüler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Nervikan diye biilaç kullanmıştım. Bitkisel bişey. Alkolle de kullanmıştım birşey olmamıştı. Çok etkili kafa yapan birşey değil. Sıkıntıyı alıyor.

Akıl verme para ver a.q.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    böle ilaçlar kullanma bünyeye çok zarar veriyo 40 geldfin mi untkanlık başlıyo vsvs. sana tavsiem sigarayı azalt içkiyi az iç bi tane erkek arkadaş bul hiç bişeyin kalmaz

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Müritler birde böyle bir durumu herhangi bir ilaç kullanmadan atlatmanın nasıl olabileceği hakkında fikir verirseniz çok iyi olur..

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi
    ilac kullanmadan 7-8 ayda kendiliginden geciyo ama tekrarlama sansi cok yuksek diye biliyorum.bide böyle hastaliklarin bisürü cesidi var birine iyi gelen ilac ötekini daha feci hale getirebiliyo doktor sart o yuzden

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    atarax kullan!..hem ucuz hemde etkili..biraz uyku yapar ama kesin sakinleştirir..rahatlarsın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cipram yada cipralex alkol le birleştiğinde en az tehlikeli olanlarıdır.
    (Test ettim biliyorum)

Fiyatları cok dusuk olmasa da bu ilaçları recetesiz alabilirsin... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Git pskoLoga. En çok sana o yardımcı oLacaktır. Ama pskoLoğa gittiğinde tüm dertLerini anLat. Ne düşünüyosan söyLe. Onu bir dost gibi gör. Seni yanLış anLayacağından faLan korkma. Sana çok yanLış iLaçLar wereceğinden faLanda korkma. Sana en iyi iLaçLarı o vericektir. Atarax mıdır aparax mıdır nedir.. SaLLa hepsini git doktora. SöyLe derdini.

Gitmişsin doktora ama bi daha git. TeLefon et. İlaç kuLLanıyosan; de bu iLaç beni kaLdırmıyo de. Yada uyumak rahatLamak istiyosan onuda söyLe. Sana çok fazLa yardım edecektir. İnan. Hadi seLametLe..

Sadece bi imza..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

sakinleştirici olarak

sitilizan 1 - 2 - 3 -4 - 5 mg lige kadar var eczanelerde 2-3 mılyon

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
Toplam Hit: 50859 Toplam Mesaj: 46