Reçetesiz Sakinleştirici Ne Alabiliriz
-
gıdım uyku yok küllük gibi kokuyorum zorla 1 bardak çay içebildim atarax kullancam eczaneye gidiyom.
-
Bünyeni, fiziki özelliklerini bilmediğim için doz ayarlamasını prospektüsü okuyarak yapabilirsin
-
Nervikan diye biilaç kullanmıştım. Bitkisel bişey. Alkolle de kullanmıştım birşey olmamıştı. Çok etkili kafa yapan birşey değil. Sıkıntıyı alıyor.
-
böle ilaçlar kullanma bünyeye çok zarar veriyo 40 geldfin mi untkanlık başlıyo vsvs. sana tavsiem sigarayı azalt içkiyi az iç bi tane erkek arkadaş bul hiç bişeyin kalmaz
-
Müritler birde böyle bir durumu herhangi bir ilaç kullanmadan atlatmanın nasıl olabileceği hakkında fikir verirseniz çok iyi olur..
-
ilac kullanmadan 7-8 ayda kendiliginden geciyo ama tekrarlama sansi cok yuksek diye biliyorum.bide böyle hastaliklarin bisürü cesidi var birine iyi gelen ilac ötekini daha feci hale getirebiliyo doktor sart o yuzden
-
atarax kullan!..hem ucuz hemde etkili..biraz uyku yapar ama kesin sakinleştirir..rahatlarsın
-
Cipram yada cipralex alkol le birleştiğinde en az tehlikeli olanlarıdır.
(Test ettim biliyorum)Fiyatları cok dusuk olmasa da bu ilaçları recetesiz alabilirsin...
-
Git pskoLoga. En çok sana o yardımcı oLacaktır. Ama pskoLoğa gittiğinde tüm dertLerini anLat. Ne düşünüyosan söyLe. Onu bir dost gibi gör. Seni yanLış anLayacağından faLan korkma. Sana çok yanLış iLaçLar wereceğinden faLanda korkma. Sana en iyi iLaçLarı o vericektir. Atarax mıdır aparax mıdır nedir.. SaLLa hepsini git doktora. SöyLe derdini.
Gitmişsin doktora ama bi daha git. TeLefon et. İlaç kuLLanıyosan; de bu iLaç beni kaLdırmıyo de. Yada uyumak rahatLamak istiyosan onuda söyLe. Sana çok fazLa yardım edecektir. İnan. Hadi seLametLe..
-
sakinleştirici olarak
sitilizan 1 - 2 - 3 -4 - 5 mg lige kadar var eczanelerde 2-3 mılyon