folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Reçetesiz Sakinleştirici Ne Alabiliriz

Reçetesiz Sakinleştirici Ne Alabiliriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    ayrıca emin olun antideprasan ı bigun alıp mutlu olan olmaz etkisi 1 ay sonra başlar 8-10 tane alıp mutlu olan varsa hayatta başarılar diliyorum selam olsun :)

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aferim kullan birebir çözüm :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi

st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaslar boyle bunyemi ollur yok 4 tane icmis yok 12 icmis viski icmis nesin abi herkulmu olarak dogdun sanmiyorum gercekci olun biraz artislige gerek yok
    -----------------------------

uykum zaten beş saat...... normaldede uyuyamıyınca bi kadeh alkol alıp öyle uyumaya çalışırım, cin bulamazsam votka onu bulamazsam viski içerim amcam tekel bayi üst katımızda oturuyo 7/24 açık büyük bardakla bi tane buzlu viski yetiyo, ya normaldede uyku sorunum var ektamorfmuşum normalmiş, içkide 18 yaştan den beri kullanıyorum iki senedir içipte kustuğumu hatırlamıyorum bünyem oturmuş. 4 atarax 1 bardak su güzel uyutuyo dünde uyudum bugünde uyudum hatta çorba ve tost yedim sigaranın yarım paketi duruyo demekki işe yarıyo, dozunu azaltmayı kattiyetle düşünmüyom.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dewil_JaCKaL
    dewil_JaCKaL's avatar
    Erkek
    xanax veya insomin ikiside iidir.receteiz günde bir tane.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    Valeryan kökü, pasiflora . Alkol Yatıştırmaz,sinirli adam 1 şişe birayla bile sarhoş olur. O da yatıştırma değil mayıştırmadır .Ayrıca sanırım aşırı stresten biraz kendine vakit ayırman gerek :D

iyi biri değil... TBT
Toplam Hit: 50207 Toplam Mesaj: 46