Reçetesiz Sakinleştirici Ne Alabiliriz
-
ayrıca emin olun antideprasan ı bigun alıp mutlu olan olmaz etkisi 1 ay sonra başlar 8-10 tane alıp mutlu olan varsa hayatta başarılar diliyorum selam olsun :)
-
aferim kullan birebir çözüm :)
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar boyle bunyemi ollur yok 4 tane icmis yok 12 icmis viski icmis nesin abi herkulmu olarak dogdun sanmiyorum gercekci olun biraz artislige gerek yok
-----------------------------uykum zaten beş saat...... normaldede uyuyamıyınca bi kadeh alkol alıp öyle uyumaya çalışırım, cin bulamazsam votka onu bulamazsam viski içerim amcam tekel bayi üst katımızda oturuyo 7/24 açık büyük bardakla bi tane buzlu viski yetiyo, ya normaldede uyku sorunum var ektamorfmuşum normalmiş, içkide 18 yaştan den beri kullanıyorum iki senedir içipte kustuğumu hatırlamıyorum bünyem oturmuş. 4 atarax 1 bardak su güzel uyutuyo dünde uyudum bugünde uyudum hatta çorba ve tost yedim sigaranın yarım paketi duruyo demekki işe yarıyo, dozunu azaltmayı kattiyetle düşünmüyom.
-
xanax veya insomin ikiside iidir.receteiz günde bir tane.
-
Valeryan kökü, pasiflora . Alkol Yatıştırmaz,sinirli adam 1 şişe birayla bile sarhoş olur. O da yatıştırma değil mayıştırmadır .Ayrıca sanırım aşırı stresten biraz kendine vakit ayırman gerek :D