Redhack'in Lideri 'Şirin Baba' Çıktı! ( Radikal Köşe Yazısı )
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------:)) http://www.tahribat.com/Murit-MaNYaK heralde eskiden tbt üyesi imiş
Üye Olduğu Tarih : 11 Agustos 2005 (Persembe) 11:29 Son giriş yaptığı Tarih : 29 Temmuz 2006 (Cumartesi) 04:00
-----------------------------Mantıklı :)
-----------------------------Twitterda yazılardan bazılarında da türkçe büyük-küçük uyumuna dikkat etmiyor; profilde de pek dikkat ettiği söylenemez.
Paranoyakça bir ayrıntı ama gözardı etmemek lazım :P
-
kim ne derse desin adamlarda icraat var..
-
usta c/p yapmışsın bari yazı içindeki linkleri iptal et :D olur olmadık yerlere gidebiliriz.. :D
kimmişlan bunlar biri özet geçsin mk
-
Anonymous'un Turkiye versiyonu geliyor desenize :F
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------abi yorumlara ayrı öldüm ya :D
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1086105&CategoryID=77
-----------------------------AKP grup toplantısı...
26/4/2012 - 13:52Bunlar 1930'lu yılların tek parti yönetiminin eseri olan din düşmanı hackerlerdir... Yıl 1936... internet aracılığıyla müslüman siteleri hack yaparak çökertmiş, bununla da kalmayıp ahır yapmışlar... Arapça siteleri türkçeye çevirmiş, 1932-1950 yılları arasında yayın yaparak müminlerin ahını almışlar, onlara zulmetmişlerdir... Bu CHP'lilerin, o günlerin özlemiyle yanıp tutuşan darbeci kafası hala değişmemiştir... ...Yanim mutlaka böyle olmuştur... Neyse, bekleyelim de akşam grup toplantısında Başbakan ne diyor bi öğrenelim... Bire on basarım böyle olmuştur da, Bülent bey ağlar mı? bilemem...
:D:D
-
Yalan olduğu burdan belli . Daha Mit ajanı ajan oldugunu sölemiyo sen Gizli Servis Ajanısın ve ajan olduğunu sölüyosun imkansız.bkz :
Ajan olduğunuz da iddialar arasında?
Evet gizli servis ajanıyım ama sanıldığı gibi emperyalist, kapitalist bir devletin değil. -
xLazine@hotmail.com diye mail bırakmış bir konusunda bu xLazine MasterHack diye bir site vardı oranın webmasterıydı diye hatırlıyorum.. -
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------xLazine@hotmail.com diye mail bırakmış bir konusunda bu xLazine MasterHack diye bir site vardı oranın webmasterıydı diye hatırlıyorum..
-----------------------------o zaman aynı kisi degildir.
xLazine yıllardır oyuncehennemi'nin adminligini yapan sahıs.
tabi sığ düsünmemek lazım, aynı nick farklı kisiler tarafından kullanılmıs olabilir vs vs..
-
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------
Yalan olduğu burdan belli . Daha Mit ajanı ajan oldugunu sölemiyo sen Gizli Servis Ajanısın ve ajan olduğunu sölüyosun imkansız.bkz :
Ajan olduğunuz da iddialar arasında?
Evet gizli servis ajanıyım ama sanıldığı gibi emperyalist, kapitalist bir devletin değil.
-----------------------------sadece orasınımı okudun ?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------xLazine@hotmail.com diye mail bırakmış bir konusunda bu xLazine MasterHack diye bir site vardı oranın webmasterıydı diye hatırlıyorum..
-----------------------------o zaman aynı kisi degildir.
xLazine yıllardır oyuncehennemi'nin adminligini yapan sahıs.
tabi sığ düsünmemek lazım, aynı nick farklı kisiler tarafından kullanılmıs olabilir vs vs..
-----------------------------Nickten değil, masterHackinde webmasterının maili xLazine@hotmail.com du. İyi hatırlıyorum. Demek ki başkasının mailini vermiş.