folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Reels Kaydırm Ayı Bırakırsam Filmlerden Keyif Alır Mıyım?

Reels Kaydırm Ayı Bırakırsam Filmlerden Keyif Alır Mıyım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tajdin
    tajdin's avatar
    Erkek

telefondan uzaklaşmak lazım. günlük 6 saat olan ekran süremi 10 dakikaya indirdiğim hafta 1 senedir çözemediğim bir işimi o hafta halletmiştim. Yaklaşık 1 ay boyunca ekran süremi 10 dakikada tutmuştum, hayatı tamamen sorgulatıyor insana. Şu sıralar yine çok fazla zaman harcıyorum ve kendimden nefret etmeye başladım. 

Bu konuyu en güzel anlatan örneklerden biri çalınan odak adlı bir kitap, tavsiye ederim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Aslında sadece filmlerden kısa kesitler sunan bir uygulama yapılabilir. Kaydırarak geçiş yapılır eğer beğenirse kullanıcı tıklayıp izler. Bende şöyle bir kural var izlemediğim her film yenidir. Yeri gelir 1995 yapımı filmi bile izlerim.

watervay tarafından 05/Nis/26 22:14 tarihinde düzenlenmiştir

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Aslında sadece filmlerden kısa kesitler sunan bir uygulama yapılabilir. Kaydırarak geçiş yapılır eğer beğenirse kullanıcı tıklayıp izler. Bende şöyle bir kural var izlemediğim her film yenidir. Yeri gelir 1995 yapımı filmi bile izlerim.

Dediğin tarzda bir Kore mini dizi uygulaması var sadece dikey ekranda yayınlanıyor efsane sarıyor o diziler. 😂

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    watervay bunu yazdı

Dediğin tarzda bir Kore mini dizi uygulaması var sadece dikey ekranda yayınlanıyor efsane sarıyor o diziler. 😂

O diziler tam heyecanlı yerinde bitiyor. İnternetten devamını bulmaya çabalıyorum. Çoğu paralı üyeliklere yönlendiriyor.

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

1 yıldır sosyal medya hesaplarım kapalı.

facebook ve twitter haricinde.

facebook malum tüm akrabalar falan. kırk yılda bir neler olmuş diye bakmak için giriyorum.

twitter'da ise anonim takılıyorum.

instagram cart curt olmadan yaşam kalitem yükseldi.

kim nereye gitmiş? kim kimle sevgili olmuş?

kim kimi sikmiş? 

BANANE AMINA KOYAYIM.

O KADAR ÖNEMLİ İNSANLAR MISINIZ LAN!

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Aslinda cok guzel filmler var diziler kitaplarda..

ama vakit yok.

mesela gecen bir film sectim. 2 saatmis ...vazgectim. sonra yine bir film sectim 2.5 saat... yine dedim uzun.  

böyle böyle uzun zamandir birsey izleyemiyorum. 

sizi bilmem ama hayatimda istedigim duzeni kuramadigim icin kafam devamli  mesgul. bir film actigimda sucluluk duygusu oluyor. onca yapilacak is varken film izlemek bosa gecmis zaman oluyor.

ama instagramda videolar 3 dk 5 dk. bir iki tane izlemenin bir zarari olmaz diye basliyorum. isin aci tarafi 3 saat zaman harcamis oluyorum. güya film izlemedim ? 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Eskisi gibi güzel filmler yok bence. film izlerken telefonu elinize alıyorsanız film ilginizi çekmemiş demektir. bu durumda kapatın çünkü vaktinize yazık. 2x 3x yapıp izliyorsanız tüketim alışkanlığından ötürü izliyorsunuz demektir. yine vaktinize yazık.

netflix, amazon prime, hulu vb platformlar çok hızlı film çıkarıyorlar ve bu yüzden çok fazla film tüketmeye başlıyoruz bence. 

bence instagram twitter youtube gibi platformların kısa videolar kısımlarını mümkün olduğunca az kullanmak gerekiyor. hem fazla vakit alıyor hemde aşırı tüketime eviriyor beyni.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    watervay bunu yazdı

O diziler tam heyecanlı yerinde bitiyor. İnternetten devamını bulmaya çabalıyorum. Çoğu paralı üyeliklere yönlendiriyor.

adam zaten onun için paralı platform yapmış hocam :) müşteri çekiyor. benzer bir platform var sanırım avrupada kesitleri düşüyor önüme. hep aynı kadım aynı erkek aldatma bilmemne...

türkiyede de açılacaktı benzer dikey formatlı bir platform ama ne oldu bilmiyorum.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 786 Toplam Mesaj: 19
film izlemek