Regedit Açılmıyor
-
her türlüsünün gpedit.msc ile açılması gerekir diye biliyorum...
TxT nin yazdığı 3. yolu tekrar deneyin derim...
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
la konu benimdi adama gitti :D bide bana baksak :D
-----------------------------Senin problemin de aynı değil mi ki? Regedit yazınca ne oluyor sende?
-
Combofix
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------her türlüsünün gpedit.msc ile açılması gerekir diye biliyorum...
TxT nin yazdığı 3. yolu tekrar deneyin derim...
-----------------------------hocam doğru söylemiş.. ancak bunu yapmadan önce Şiddetler COMBOFIX yi çalıştırmanı ve zararlı içeriği temizlemeni tavsiye ederim...
neden = Çünkü sen kayıt defterini aktif ettin güzel, ama zararlı yazılım hala aktif olduğu için sen reset attığında tekrar devreye girecek bu yüzden öncelikle COMBOFIX çalıştırmanı tavsiye ederim.
(Denendi, onaylandı ve tastik edildi kesin çözüm )
-
play2boy bunu yazdı:
kayıt defreti düzenleme, yöneticiniz tarafından devreden cıkarılmıstır. hacım suna bi care bulalım ya :(
ctrl alt delete - yapıom görev yöneticisi,yöneticinizz tarafından devre dısı bırakıldı .. bi el atın sunada be :)
-----------------------------hacı mürid.aşşağıda verdiğim dosyayı indir.sorunun düzelme ihtimali %50.
http://rapidshare.com/files/240636805/tbt.rar.html
rar ı cıkart.cıkan 2 dosyayı çalıştır.
10 kere indirme limiti var.
-
format atmadan yapılır hijackthis yap loglarını bana yolla bi incelim combofix yap birde Avira ile tarat.
-
öyle böyle deil sizi seviyorum :)
-
http://rapidshare.com/files/240713600/int_exp_kilit.zip.html Bunu çıkartıp tıklayın düzelmesse göte geldiniz demektir.
rapidhacker550 özellikle sen dene olucaktır. Bide rapid pre olmadığı için sınırlıdır.
-
hocam 3 yıldır bilgisayar teknıkerıyım 2 hafta once bole bı notebook geldı regedıt kapalı gorev yonetıcısı neyse ben yedegını aldım format atım gecer dedım :D 1 gunde pc ye 9 kere format attım genede hallolmadı usb den ne soktysam cıkarana kadar anası aladı daha ıcını acmadan vırus bulastrydu sonra arastrdım bu vırus donanıma bulasasn b vırusmus btun parcalarına kadar soktum snra gene actım sorun halloldu regedıt acıldı ordanda gorev yonetıcısı acılıyo ama onları yaptıktan sonra mutlaka format atın
-
play2boy bunu yazdı:
öyle böyle deil sizi seviyorum :)
-----------------------------hacı kimi niye seviyon annamadım :D