Regedit Açılmıyor
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------http://rapidshare.com/files/240713600/int_exp_kilit.zip.html Bunu çıkartıp tıklayın düzelmesse göte geldiniz demektir.
rapidhacker550 özellikle sen dene olucaktır. Bide rapid pre olmadığı için sınırlıdır.
-----------------------------olmadı hocam
-
sil.bat die bı yazılım var onu ındır calıstır halledıo o
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
olmadı hocam
-----------------------------Problemin tam olarak ne olduğunu hala söylemedin ama problem her neyse önce virüsü temizlemen gerek. Sen düzeltsen de virüs hala çalışıyor ve eski haline getiriyor.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
olmadı hocam
-----------------------------Problemin tam olarak ne olduğunu hala söylemedin ama problem her neyse önce virüsü temizlemen gerek. Sen düzeltsen de virüs hala çalışıyor ve eski haline getiriyor.
-----------------------------hocam regedit yazıyorum bi bok çıkmıyoru
-
Hata falan da mı vermiyor yani. Hiçbirşey çıkmıyorsa regedit yerine kendi exe'sini koymuştur virüs. O da doğal olarak hiçbirşey çıkartmıyor. Her regedit yazdığında virüs çalışıyor aslında. Eğer öyle ise virüsü temizleyebilirsen sana regedit'i yollarız. Virüs temizlenmeden yollarsak büyük ihtimal yine üzerine yazacaktır. Ama güvenli kipte virüs çalışmıyorsa sana yolladığımız regedit ile güvenli kipte virüsü başlangıçtan kaldırabilirsin.
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
olmadı hocam
-----------------------------hocam regedit yazıyorum bi bok çıkmıyoru
-----------------------------al hoca benim regedit.exe rapid e koydum. win xp sp2 ninki. bunu windows klasörüne kopyalıcan.kopyalayınca aç bakalım açılıyo mu?
http://rapidshare.com/files/240810139/regedit.rar.html
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------play2boy bunu yazdı:
öyle böyle deil sizi seviyorum :)
-----------------------------hacı kimi niye seviyon annamadım :D
ilgilenenleri seviyom :)
ilgilendikleri için seviom :)
her ne kadar sorun halolmasadaa.... -
duydugun ve denedigin yontemlere paydos ver,
antivirus/spyware , hijackthis ve benzeri tum programlari sisteminden kaldir,
combofix.exe yazilimi indir,
guvenli moda gec ,
uygulamayi baslat, tahmini 10 dakikalik soykirim isleminden sonra normal oturum acarak geri don,
donusunde masaustu simgelerini gormezsen taskbardan ilgili ayarin oldugu menuye erisip , sekmelerden masauzeri ozellistir/gizle vs. gibi opsiyonunu deaktif et.
gecmis olsun.