Reklam Hesaplari HAKLARINIZ !!
-
Eger internette reklam veren $irketlerden reklam aldiysaniz ..
Haklariniz $öyledir..
Herhangi bir hile - flood vs her ne halt yapsaniz bile size paranizi ödemek zorundalar..
peki ne gibi durumda ödemezler..
üyelik sözleşmesinde para ödeme alt sınırı koydular ise örnegin google hesabinizdaki ücret 100$ a ula$tiginda çek ile ödeme yapiyor yada gittigidiyor 50ytl ye ulaşinca vs & siz hile yaparken o siniri gecmeden yakalanirsaniz o parayi unutup en yakin bakkala gidip 1 litfe soguk su alin anca sizi keser (marka vermek isterdim ama reklam olur)
diger şartlarda ne yaparsaniz yapin paranizi ödemek zorundalar..
teşekkür mesaji yazin =)
-
Zulwarn : teşekkür mesaji yazin =)
----
Bu bir teşekkür mesajıdır.
-
Hakları bilerek hareket etmek de güzel (:
-
dvs<
-
benim bir sorum var.. Mesela sitem var diyelim. Google reklamı koydum. adamın biri bana tam bir sinir diyelim. Ve geldi sitemdeki google reklamlarına flood yaptı. Google flood yapıldığını anladı. EE benim ne suçum var? Niye benim paramı ödemiyor? Anca flood yapılan kısmı kessinler diğerlerini ödesinler?? Benim ne suçum var şimdi? Haksızmıyım?
-
"DrKill" kafan mi basMiyor yokSa kafan mi iyi arkada$iM senin ?? bir daha 0ku !.
flood ayni ip ile yaparsa sorun yok..
sürekli ip deişip yaparsa 100$ olursa öder google..
saten kiMse senin reklamina giciklik olSun die flood yapMaz..
giciklik olSun die sen sokaktaki adamlara para mi veriy0n napiy0n anlamadim ki ben seni ? -
Bi kere benle düzgün konuş ben sana kötü bişey mi dedim ? Böyle bişey olursa ne olur dedim. Anlamadım. Adama gibi konu neyse cevap verirdimse Alemin. Kralı. Banlanmak istemiyorum Alemin. Kralı. Ayrıca niye gıcıklığına yapmasın. Adam siteyi hackleyemiyordur der bari para kazzanamasın. Alla Allah!
-
Hadi arkada$iM allah a$kina bir daha beniM ba$liklariMa yoruM yazMa sen cildiriy0m y0kSa ben..
neyMi$ de adam bunu hackleyeMeMi$ de google reklamlarina tikliycakMi$..
Sen-c aadm onunla ugra$ir mi ?
her tiklama da ip sini deiştiricek falan..
0 kadar ugra$Sa hackler siteni saten..
neSe kayboL.. -
SEnin kafan basmıyor galiba kardeşim. Mesela dedik anlamıyormusun meseladan ???? Sen kimsin ? Kimin sitesinden kimi kovuyorsun? Kime kaybol diyorsun??
-
iyimiş.. de ben gene ümitsizim herkese verir bana vermez parayı :)
ha bu arada yukardakiler siz neyi paylaşamıyosunuz ? -
ne biliyim abi. Mesela diye bir soru sordum . Başladı kafan basmıyormu yok kaybol , yok defol , yok bidaha yorum yazma cart curt.
Toplam Hit: 5781 Toplam Mesaj: 22