Reklam Hesaplari HAKLARINIZ !!
-
sitelerden fazla anlamadıgım için reklam olayı nasıl oluyor onuda bilmiyorum bu admalar şıp diye size reklam vermiyor heralde :)
anlatacak biri varsa çok büyük sevaba girer :) -
Kelv1n walla şıp diye veriyorlar. Çünkü tıklama başına reklam verenlerde kazandığı için fazla bir kriter aramıyorlar. mesela google adsense reklamlarını istediğin siteye koyabiliyorsun. bu sitelerle ilgili hiçbir kısıtlama yok diye biliyorum. üye olduktan sonra sana kodu veriyorlar istediğin yere koy tıklama başına para kazan diyorlar.
-
Kelv1n i$\güc de reklam alabileceginiz tüm siteleri yazdiM bak aciklamasi ile !! ara$tirMa yapMadan soru sorMa !.
-
zulwarn biraz daha sakin ol kardeş kimseyi rencide edici mesaj yazma lütfen.
-
Zulwarn ne bu ukalalık esas sen kaybol koçum mesajlarını biraz daha düzgün ve terbiyeye davet ederim seni..
-
zulvarım sende sorunmu var ne diyon sen ya bi söle anlayalım kastınmı var bize?
-
Zulwarn hoca ilk olarak teşekkür ediyorum bizi bilgilendirdigin için ama sen bu tarz cevaplar ile burda fazla kalmıcaksın sanırsam
-
yok abi adamın psikilojik sorunu var heralde.
-
bu 2 gündür şehir dışındayım arada bir geliyorum macsonuclarına falan bakmaya bu arkadaş coşmuş yaw milleti tersleme falan kendi kendi ne agresiflik likler bunlar hiç iyi olaylar değil burda kimseyi aşağılamana gerek yok
bide buarada imzam güzel demi cok tanıdık biimza ama hadi neyse (: -
zuahauhauhua imzan harika. :D
Toplam Hit: 5782 Toplam Mesaj: 22