Reklam Hesaplari HAKLARINIZ !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    sitelerden fazla anlamadıgım için reklam olayı nasıl oluyor onuda bilmiyorum bu admalar şıp diye size reklam vermiyor heralde :)
    anlatacak biri varsa çok büyük sevaba girer :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    Kelv1n walla şıp diye veriyorlar. Çünkü tıklama başına reklam verenlerde kazandığı için fazla bir kriter aramıyorlar. mesela google adsense reklamlarını istediğin siteye koyabiliyorsun. bu sitelerle ilgili hiçbir kısıtlama yok diye biliyorum. üye olduktan sonra sana kodu veriyorlar istediğin yere koy tıklama başına para kazan diyorlar.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zulwarn
    Zulwarn's avatar
    Erkek
    Kelv1n i$\güc de reklam alabileceginiz tüm siteleri yazdiM bak aciklamasi ile !! ara$tirMa yapMadan soru sorMa !.

http://www.turkish-hiphop.net [DJ"S MC"S BB0Y"S BGIRL"S WRITER"S TURKISH HIPHOP Z0NE]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zulwarn biraz daha sakin ol kardeş kimseyi rencide edici mesaj yazma lütfen.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Zulwarn ne bu ukalalık esas sen kaybol koçum mesajlarını biraz daha düzgün ve terbiyeye davet ederim seni..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    zulvarım sende sorunmu var ne diyon sen ya bi söle anlayalım kastınmı var bize?

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    Zulwarn hoca ilk olarak teşekkür ediyorum bizi bilgilendirdigin için ama sen bu tarz cevaplar ile burda fazla kalmıcaksın sanırsam

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    yok abi adamın psikilojik sorunu var heralde.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    bu 2 gündür şehir dışındayım arada bir geliyorum macsonuclarına falan bakmaya bu arkadaş coşmuş yaw milleti tersleme falan kendi kendi ne agresiflik likler bunlar hiç iyi olaylar değil burda kimseyi aşağılamana gerek yok

bide buarada imzam güzel demi cok tanıdık biimza ama hadi neyse (:

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    zuahauhauhua imzan harika. :D

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 5782 Toplam Mesaj: 22