Reklamcı Olmayı İstemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

benimde ilgimi ceken bir alan 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

istanbul üniversitesi halkla ilişkiler reklamcılık bölümünden mezun oldum bu sene

büyük reklam şirketlerine stajiyerlik başvurusu yaptım almadılar. bu büyük reklam şirketlerine nasıl girilir (4 senelik tecrübemle konuşuyorum) anlamadım

ufak çapta reklam şirketleri az para verir çok iş yaptırır..kapital köpeği yaptırırlar seni...genelde reklam filmlerinin afişlerinin yazarları çizerleri büyük reklam şirketlerinde çalışmış iş tecrübesi yüksek elemanlardır.oralar da iş bulursun ama gelebileceğin en büyük mertebe marka danışmanlığı ya da müşteri ilişkileri ... burda yapacağın iş müşterinin kahrını çekmek olur.1 metre ileri gidemezsin iş yaşantısı bağlamında 

sen okudun ne olacan amk ? babam bunu sorar bana

halkla ilişkiler şirketlerine başvuru yapacam olmazsa pazarlama şirketlerine başvuracam

yok yok en iyisi KPSS amk :D

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dünyada ki şirketler reklam için her yıl 500 milyar dolar harcıyor

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

reklam sektörü olmasa dizi sinema sektoru  bu kadar kazanmaz. Artık hayatımızın bir parçası olmuş.
    reklamcı olmak için okumak şart ha niye dersin uygulamaya gelince (işe başlayınca) afedersin işlerdeki her bku gorursun

işler nasıl saglanıyor ne amaçla  neden ?? hepsini yaşarsın
    Bunun sayesinde kendi yolunu çizer ve benliğini kazanırsın ha okumadan olurmu  olur. Ama okuyan okumayandan bir  adım öndedir (bilgi derecelerini  yakın sayarsak) 

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Her ne kadar Türkiye'deki reklamcılık böyle midir bilmesemde ;

http://adslifegame.com

Güzel bir oyun. İngilizce ve yeni sanırım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

Gelecekteki reklam ajansıma cv'ni yollayabilirsin ;)

İns:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

öncelikle hangi alanda çalışmak istediğini belirlemelisin. indoor, outdoor, promosyon, dijital,, hareketli ve görsel reklam, sesli reklam, sanal reklam bu alanlardan birini seç öncelikle ardından bana pm atarsan birikimimi paylaşabilirim...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    ivy bunu yazdı:

Hevesli olman lazım herşeyden önce. Ev arkadaşım BBDO'da stratejistti sonra Promoqube'a geçti. Okula hiç gitmiyor[özel üniversitede]. Sadece derste sektörde çalışan adamlar katılımcı olursa anca öyle gidiyor, tabi birde vize-final :D Okulda öğreneceğin hiçbir şey yok bence. Tabi senin ne olmak istediğinde önemli. Stratejist, copywriter,artdirector,musteri temsilcisi bunlardan seçim yapıp ona göre yoluna devam etmelisin. Ama şöyle bir sorun var, reklamcılık sektöründe diplomayı kıvır sok olayı işliyor çünkü genel olarak konuşuyorum birçok reklam ajansının [worldwide ve türkiyede tanınmışlar, küçük ajanslardan bahsetmiyorum] en üstünde genellikle başka bölüm mezunları var, büyük çoğunluk işletme yada boğaziçinden herhangi bir bölüm mezunu. Sosyal olmak çok önemli. Sektördeki adamlarlada bağlantı kurup bu bağlantıyı asla koparmamalısın falan filan, en iyisi bana ulaş kendisiyle görüştüreyim

Oha bbdo en büyük hayalim:)
Toplam Hit: 1557 Toplam Mesaj: 19