Renegadealien

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Aslında madalyayı tebrik için açtım ama başka bi nedeni daha var.

Msnde falan görüşüyoruz çok iyi bir insan.Ancak abicim bu adam hiç uymuyor.Gece 3 te geliyorum msn açık birşey yazıyorum cvp geliyor bazen pcyi açık bırakıyorum dershaneye giderken sabah kapatıyorum bakıyorum sabahın 7sinde ayakta.MEsaj yazıyorum cpv geliyor.

Bana dedi hiperaktifim ondan az uyuyorum diye.Benim dayımda da var az hiper aktiflik oda böyle 5 saat uykuyla duruyor.5 saatten fazla uymaz.Bende sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitapta oumuştum insana 4 saat yetermiş.

Çok acayip bir insan :D hiç uymuyor nerdeyse yaw.Sizin varmı yakınlarınızdan falna böyle az uyuyan.

Çünkü bende 4 saat uymak istiyorum bunu yolu vardır bünyenin kaldıracağı şekilde.Günüm berbat oluyor.Şöyle birşey duymuştum 22:00 da yatıyoruz 12 de kalkıyoruz sonra gece 3 te yatınca 6-7 gibi kalkıyoruz bu şekilde insan çok rahat uyuyormuş ve 12 den 3 e kadar olan vakitte ders vs.. çalıştığında sağlıklı oluyormuş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek
    bana 11 saat uyku bile yetmiyor :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Rene iyi insandır herkese uyum sağlar saolsun :) hergün beni çekiyo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ben reneyi hep soğuk zannederidm ama konuşunca tanıdım öyle dğeilmiş.Cana yakınmış.

Bu arada ben 14 saat uydum kafa kalkmadı.6 saat uydum kafa kalkmaı bi acayip oluyorum ya yataktan en az 5 dk dönüp evrilip çevrilmeden çıkamyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

ben 2 gün uyumak istesem uyuyorum :) az uyku Çok iş İlke olmalı :D tebrix

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    reneye yeni ceket almak lazım bu giydiğinde yer kalmadı =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sabaha karsi 3:30-4:30 arasi uyurum 6:30 deyince vucut otomatik kendisi kalar en fazla 3-4 saat uyku :) ...Uyku bence piskolojik bir durum.Ornegin bir konuyla ilgili dokuman veya kitap okuyorsunuz Bolum1 (sayfa 1-50) arasi Bolum 2(sayfa 51-300) arasi. Bolum2'ye basladiysam 300.sayfayi gormeden basindan kalkmam mesela .Uykum gelmez ,piskolojikman 300'u bitirmeye odaklandigin icin uyku sorunu olmuyor.Bazi gunler hic uyumadigim olur.Yani nasil diyim 2-3yil once gunde 8-10 saat uyurdum kendimi yorgun hissederdim ama simdi 3-4saatlik uykuyla oldukca dinc kalabiliyorum.Bir etkende gunesle birlikte uyanmak.Gunesle uyaniyorsunuz bakiyorsunuz millet uyuyor ,siz oturup calisiyorsunuz falan motivasyonunuzda yukseliyor sonra zorla uyutsalar bile uyumuyorsunuz :) ...Reneye gelince o ayri bir piskopat zaten :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

ben reneyi hep soğuk zannederidm ama konuşunca tanıdım öyle dğeilmiş.Cana yakınmış.

Bu arada ben 14 saat uydum kafa kalkmadı.6 saat uydum kafa kalkmaı bi acayip oluyorum ya yataktan en az 5 dk dönüp evrilip çevrilmeden çıkamyorum.

-----------------------------

evet aynen bende soğuk sanıyodum ama öyle değil. Zaten bi antkiy bi rene nicksiz zaten işi düşünce geliyo :) ir2 matrak ama yakalaya bilirsen gerisiylede fazla samimi değillim ama şu bir gerçek tbt de sert olması lazım yoksa herkes sk ini sallar :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    rene iyidir:)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

İyiyimdir tabi :)

Holy 5. madalya takmış valla benim haberim yok, görmemişin madalyası olmuş hesabına döndü :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    3 gündür 2 de yatıp 5 de kalkıyorum

muhbir-tbt@hotmail.com
Toplam Hit: 8887 Toplam Mesaj: 53