Renegadealien
-
muhahaha zumsuk koşmaya başla :DDD
-
Rene'nin bilmediğiniz herşeyi,özel hayatı,tüm gerçekleri,utanıp da söyleyemediği herşey,tahribatta ki müritler hakkında düşünceleri,hangi müritten korkuyo,hangi müritle tanışmak istiyo,en sevdiğği yemek ne,en çok istediği fantezi ne,bir günde kaç defa yapabilir,paris hilton mu hilary duff mı hayallerinin kadını,her an msn de olmasının sırrı yakında yeni çıkacak olan kitap RENEYLE BİR GECE'de,bekleyiniz..
Bende hiç tanımam ama msjları fln yani forumdan gördüm kadarıyla çok ii heralde:)
-
adam haqedıy0r adam sadece tbtde uye oLmam lragmen ılk gun baya gonuştuq demı hoca :D
-
madalyan hayırlı olsun rene abü valla ei birine benziyor tassak bir adam her şekilde güldürüyor insanı ama henüz tanısmak kısmet olmadı ::D
yaptığı işlerde takdir edilecek cinsten :D
-
hocam hazır konu açılmış nickinin anlamını öğrenebilirmiyim yaw:D Reel_kurd e sordum bilmiyom dedi!renegadealien
buradaki alien=yaratık filmindeki canavar oluyor galiba:D bunu çözmek için bilim adamı olmak gere:D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------İyiyimdir tabi :)
Holy 5. madalya takmış valla benim haberim yok, görmemişin madalyası olmuş hesabına döndü :D
-----------------------------
ama en daşşaklısıda savaş madalyası heaa, kore gazisi gibi :) otobüslere beleş binersin :) -
eskiden bende kıl olurdum uyumaya şimdi bi yattımmı kimse kaldıramaz başıma bir kaç olay geldi hastanelik oldum hala gidip geliom ama uykum 12 saate çıktı :S
-
edit: yok bişey kendi kendime konuşuyorum.
Saate bakın 2 ben oturup kola içip birşeyler atıştırcam 3:30 - 4 olacak.
-
walla yetkim felan olsa rene hocama bi madalya da ben verecem,kullanıcı adımı değiştirdi sağolsun,gazi gibi maşşallah madalyalarıyla:P
uyku konusu ise her bünyeye göre değişir kimisi 5 saat uyur kimisi10.Mesela ben 7-8 saat uyurum ama fazlasına da hayır demem.Örneğin einstein 12 saat uyurmuş.
bu arada unutmadan,madalya takılıyo muydu yoksa monte mi ediliyodu?
benimde kafam karıştı:D
-
rene hıcam bi tanedir saten madalyalar yetmez tak tak bitmez. zumsuk kardeşim bende yatıcam şimdi bazen vampir sanıom lea kendimi :D bide metal müzik dinleyince kafa kıyak oluyo :D