Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Replika Airpods Önerisi Olan ?
Replika Airpods Önerisi Olan ?
-
JOE bunu yazdımkyb bunu yazdı
Xiaomi aldım Hepsiburada'dan. Xiaomi TR garantili orjinal geldi. Gidipte N11'de çakal satıcılardan çakma almayın. 130 liraya cillop gibi kulaklık.
Not : Orjinal kutunun üstündeki desenler kabartmalı. Ek olarak daire şeklinde güvenlik bandı var. İlk açan siz olduğunuzu anlamanız için.
Hocam memnun kalırsın. Ben aldım memnunum. Fiyat çok makul. Performans tatmin edici.
Gönül isterdi Apple Airpods alalım ama neyse nefsimiz körelsin. :)
-
mkyb bunu yazdıJOE bunu yazdımkyb bunu yazdı
Xiaomi aldım Hepsiburada'dan. Xiaomi TR garantili orjinal geldi. Gidipte N11'de çakal satıcılardan çakma almayın. 130 liraya cillop gibi kulaklık.
Not : Orjinal kutunun üstündeki desenler kabartmalı. Ek olarak daire şeklinde güvenlik bandı var. İlk açan siz olduğunuzu anlamanız için.
Hocam memnun kalırsın. Ben aldım memnunum. Fiyat çok makul. Performans tatmin edici.
Gönül isterdi Apple Airpods alalım ama neyse nefsimiz körelsin. :)
:D Boşver hocam.
Bence bu da epey köreltiyo nefsi. Ne bileyim benim mi beklentim çok düşük yoksa ürün gerçekten iyi mi bilemedim :)
Sende kullanınca yorumlarını bekleriz.
-
Ses kalitesi fena değil. Ancak bir türlü sağ ve soldan aynı anda ses çıkaramadım. Birinden ses geliyor diğerinden gelmiyor. Bir taktiği mi var ?
Kutu kalitesi çok dandik. Mıknatısı falan yaramaz. Belkide Apple Airpods deneyimledim ondandır. Airpodsların kutusu Zippo çakmak gibi hem sağlam hemde elde tokluk hissi veriyor. Tamam ucuzda bu kadar kalitesiz olmamalıydı. Yere düşse çıt diye kırılır.
Şarjını telefonun bildirim çubuğunda gösteriyor o güzel. Ancak kutunun şarjını göstermiyor. Gerçi Hepsiburada'da birisi yorumlarda fotoğraf atmış onda kalan bataryayı led olarak gösteriyor. Çakma herhalde o ?
Airdots Pro yazıyor kutunun üstünde ama Airdots Pro denen model Apple Airpods'a çok benzeyen beyaz kulaklık.
mkyb tarafından 20/Oca/20 19:50 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Ses kalitesi fena değil. Ancak bir türlü sağ ve soldan aynı anda ses çıkaramadım. Birinden ses geliyor diğerinden gelmiyor. Bir taktiği mi var ?
Kutu kalitesi çok dandik. Mıknatısı falan yaramaz. Belkide Apple Airpods deneyimledim ondandır. Airpodsların kutusu Zippo çakmak gibi hem sağlam hemde elde tokluk hissi veriyor. Tamam ucuzda bu kadar kalitesiz olmamalıydı. Yere düşse çıt diye kırılır.
hocam kapat ikisinide sonra kutuya koy kırmızı yanınca çıkar ikisini aynı anda basılı tut aç eşleşecekler sonra telefondan sağdaki tek çıkıyor tıkla bas eşleştir telefonla kulaklığı
bende şarj durumunu bildirim çubuğunda göstermiyor nasıl yaptın hocam
kutusu çok dandik kapak kısmı
ek olarak mikrofonu çok kötü ortamda birisi konuşsun veya arkadan araba geçsin karşı taraf sizi duyamaz mikrofonu ancak sessiz ortamda çalışıyor dış sesleri sizin sesinizden daha çok alıyor nasıl bunu becermişler o da ayrı bir soru
-
Hocam seninkisi farklı benim aldığım pro değil. Kulaklığın kutusunda şarj göstergesi filan yok.
Bu daha iyisi mi oluyor?
-
Xiaomi Redmi Airdots bakıyorum ben de fakat kulak deliklerim küçük olduğu için acaba olur mu olmaz mı diye tribe sokuyor açıkcası. iPhone tasarımlarında mükemmel rahatlığa eriyorum mesela. Var mı kulak delikleri küçük olup kullanan? Düşüyor mu?
-
mkyb bunu yazdı
Şarjını telefonun bildirim çubuğunda gösteriyor o güzel. Ancak kutunun şarjını göstermiyor. Gerçi Hepsiburada'da birisi yorumlarda fotoğraf atmış onda kalan bataryayı led olarak gösteriyor. Çakma herhalde o ?
Airdots Pro yazıyor kutunun üstünde ama Airdots Pro denen model Apple Airpods'a çok benzeyen beyaz kulaklık.
hocam sendekini ilk kez görüyorum çakma olmasın ? bende normal airdots var ikisini de tanıttıktan sonra sağ tarafı taktığında ikisinden de ses gelmeye başlıyor. xiaomi cihaz kullanıyorum belki aynı marka olduğu için öyledir.
-
1nesil bir tane kullanmadıgım airpod var isteyene satabilirim makul bir fiyata
-
ayd bunu yazdı
Xiaomi Redmi Airdots bakıyorum ben de fakat kulak deliklerim küçük olduğu için acaba olur mu olmaz mı diye tribe sokuyor açıkcası. iPhone tasarımlarında mükemmel rahatlığa eriyorum mesela. Var mı kulak delikleri küçük olup kullanan? Düşüyor mu?
İçinden üç boy kulak kauçuğu çıkıyor. Ben en küçüğünü taktım kullanıyorum. Tereddütüm vardı kulaktan düşer mi diye ama yok düşmüyor.
@mkyb Hocam önce sağ kulaklığa bağlanıyorsun. Sol kulaklığı çıkarınca kutudan otomatik diğerine bağlanıyor ve çift kulaklık olarak çalışıyor.
-
JOE bunu yazdıayd bunu yazdı
İçinden üç boy kulak kauçuğu çıkıyor. Ben en küçüğünü taktım kullanıyorum. Tereddütüm vardı kulaktan düşer mi diye ama yok düşmüyor.
@mkyb Hocam önce sağ kulaklığa bağlanıyorsun. Sol kulaklığı çıkarınca kutudan otomatik diğerine bağlanıyor ve çift kulaklık olarak çalışıyor.
Eyvallah hocam.