Replika Airpods Önerisi Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Xiaomi aldım Hepsiburada'dan. Xiaomi TR garantili orjinal geldi. Gidipte N11'de çakal satıcılardan çakma almayın. 130 liraya cillop gibi kulaklık.

Not : Orjinal kutunun üstündeki desenler kabartmalı. Ek olarak daire şeklinde güvenlik bandı var. İlk açan siz olduğunuzu anlamanız için.

Hocam memnun kalırsın. Ben aldım memnunum. Fiyat çok makul. Performans tatmin edici.

Gönül isterdi Apple Airpods alalım ama neyse nefsimiz körelsin. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    JOE bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Xiaomi aldım Hepsiburada'dan. Xiaomi TR garantili orjinal geldi. Gidipte N11'de çakal satıcılardan çakma almayın. 130 liraya cillop gibi kulaklık.

Not : Orjinal kutunun üstündeki desenler kabartmalı. Ek olarak daire şeklinde güvenlik bandı var. İlk açan siz olduğunuzu anlamanız için.

Hocam memnun kalırsın. Ben aldım memnunum. Fiyat çok makul. Performans tatmin edici.

Gönül isterdi Apple Airpods alalım ama neyse nefsimiz körelsin. :)

:D Boşver hocam.

Bence bu da epey köreltiyo nefsi. Ne bileyim benim mi beklentim çok düşük yoksa ürün gerçekten iyi mi bilemedim :)

Sende kullanınca yorumlarını bekleriz.

Not late for nothing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ses kalitesi fena değil. Ancak bir türlü sağ ve soldan aynı anda ses çıkaramadım. Birinden ses geliyor diğerinden gelmiyor. Bir taktiği mi var ?

Kutu kalitesi çok dandik. Mıknatısı falan yaramaz. Belkide Apple Airpods deneyimledim ondandır. Airpodsların kutusu Zippo çakmak gibi hem sağlam hemde elde tokluk hissi veriyor. Tamam ucuzda bu kadar kalitesiz olmamalıydı. Yere düşse çıt diye kırılır.

Şarjını telefonun bildirim çubuğunda gösteriyor o güzel. Ancak kutunun şarjını göstermiyor. Gerçi Hepsiburada'da birisi yorumlarda fotoğraf atmış onda kalan bataryayı led olarak gösteriyor. Çakma herhalde o ?

Airdots Pro yazıyor kutunun üstünde ama Airdots Pro denen model Apple Airpods'a çok benzeyen beyaz kulaklık.

mkyb tarafından 20/Oca/20 19:50 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Ses kalitesi fena değil. Ancak bir türlü sağ ve soldan aynı anda ses çıkaramadım. Birinden ses geliyor diğerinden gelmiyor. Bir taktiği mi var ?

Kutu kalitesi çok dandik. Mıknatısı falan yaramaz. Belkide Apple Airpods deneyimledim ondandır. Airpodsların kutusu Zippo çakmak gibi hem sağlam hemde elde tokluk hissi veriyor. Tamam ucuzda bu kadar kalitesiz olmamalıydı. Yere düşse çıt diye kırılır.

hocam kapat ikisinide sonra kutuya koy kırmızı yanınca çıkar ikisini aynı anda basılı tut aç eşleşecekler sonra telefondan sağdaki tek çıkıyor tıkla bas eşleştir telefonla kulaklığı

bende şarj durumunu bildirim çubuğunda göstermiyor nasıl yaptın hocam 

kutusu çok dandik kapak kısmı

ek olarak mikrofonu çok kötü ortamda birisi konuşsun veya arkadan araba geçsin karşı taraf sizi duyamaz mikrofonu ancak sessiz ortamda çalışıyor dış sesleri sizin sesinizden daha çok alıyor nasıl bunu becermişler o da ayrı bir soru

TheAvenqer tarafından 20/Oca/20 19:53 tarihinde düzenlenmiştir

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Hocam seninkisi farklı benim aldığım pro değil. Kulaklığın kutusunda şarj göstergesi filan yok.

Bu daha iyisi mi oluyor?

Not late for nothing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

Xiaomi Redmi Airdots bakıyorum ben de fakat kulak deliklerim küçük olduğu için acaba olur mu olmaz mı diye tribe sokuyor açıkcası. iPhone tasarımlarında mükemmel rahatlığa eriyorum mesela. Var mı kulak delikleri küçük olup kullanan? Düşüyor mu?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Şarjını telefonun bildirim çubuğunda gösteriyor o güzel. Ancak kutunun şarjını göstermiyor. Gerçi Hepsiburada'da birisi yorumlarda fotoğraf atmış onda kalan bataryayı led olarak gösteriyor. Çakma herhalde o ?

Airdots Pro yazıyor kutunun üstünde ama Airdots Pro denen model Apple Airpods'a çok benzeyen beyaz kulaklık.

hocam sendekini ilk kez görüyorum çakma olmasın ? bende normal airdots var ikisini de tanıttıktan sonra sağ tarafı taktığında ikisinden de ses gelmeye başlıyor. xiaomi cihaz kullanıyorum belki aynı marka olduğu için öyledir. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

1nesil bir tane kullanmadıgım airpod var isteyene satabilirim makul bir fiyata

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı

Xiaomi Redmi Airdots bakıyorum ben de fakat kulak deliklerim küçük olduğu için acaba olur mu olmaz mı diye tribe sokuyor açıkcası. iPhone tasarımlarında mükemmel rahatlığa eriyorum mesela. Var mı kulak delikleri küçük olup kullanan? Düşüyor mu?

İçinden üç boy kulak kauçuğu çıkıyor. Ben en küçüğünü taktım kullanıyorum. Tereddütüm vardı kulaktan düşer mi diye ama yok düşmüyor.

@mkyb Hocam önce sağ kulaklığa bağlanıyorsun. Sol kulaklığı çıkarınca kutudan otomatik diğerine bağlanıyor ve çift kulaklık olarak çalışıyor.

Not late for nothing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı
    ayd bunu yazdı

İçinden üç boy kulak kauçuğu çıkıyor. Ben en küçüğünü taktım kullanıyorum. Tereddütüm vardı kulaktan düşer mi diye ama yok düşmüyor.

@mkyb Hocam önce sağ kulaklığa bağlanıyorsun. Sol kulaklığı çıkarınca kutudan otomatik diğerine bağlanıyor ve çift kulaklık olarak çalışıyor.

Eyvallah hocam.

Toplam Hit: 6548 Toplam Mesaj: 55
kablosuz kulaklık