folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Resimdeki Yazıları Alma Programı (Acil Lazım -- Test İçin)

Resimdeki Yazıları Alma Programı (Acil Lazım -- Test İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hoca finereader ağır hoca..kim indirip kuracak onu :)

farklı programlar aramıştım aslında..yine de sağol..emeğin için- emeğiniz için

neyse bunları texte çevirecek adam lazım :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yazılar aşırı deformayona uğradığı için uğraşma zahmeti bile göstermedim :)) ama eğer sen yazıyosan zaten şunu bilmende yarar var bu tip programlar resimdeki harfin üstüne oturttukları harfi normal txt ye koyarlar çalışma prensipleri budur ama senin resimdeki harfler tam olarak çıkmadığı için bilgisayar oturtamaz bu yüzden hiç birşey elde edemezsin umarım işe yarar yazdıklarım

sağol hoca.. arkadaş dediki ben zeminlerini yok ettim..başka zemin ekledim falan filan.. senin anlattıklarınla konuyu dah aiyi kavradım..

yani kısaca diyorsun ki senin yazdıklarını kimse kopyalayamaz :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

hoca finereader ağır hoca..kim indirip kuracak onu :)

farklı programlar aramıştım aslında..yine de sağol..emeğin için- emeğiniz için

neyse bunları texte çevirecek adam lazım :)

Bak burda güzel bir yöntem varmış, çokta mantıklı.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hatırlıyorum office in ocr özelliğini :) ama aklıma gelmemişti.. yarın ben denerim artık..

bakalım sabaha kadar kimler kırabiliyor..:)

teşekkürler hoca

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    :D önemli değil ama ben kopyalanamaz demedim sadece şu anda bu işi yapabilecek bilgisayar yok dedim insan beyni bu işi rahatlıkla kıvırabilir mesela bagganın üçgenlerini bilirmisin hocam bir üçgen var ve 3 noktasında boşluklar var bu boşlukları insan beyni otomatik olarak başka bir üçgen geçiyormuş gibi tamamlıyor ancak orada başka bir üçgen yok :D neyse piskoloji kitaplarından başımı kaldırmıyorum uzun zamandır bi tatil versem iyi olacak cümle yapısı bile saçmalıyo baksana  xD  en iyi yöntem elle yazmaktır uğraştırır ancak insan beyninden daha mükemmel işlemci yoktur..

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    bende vardı bir program cemal süreya'nın şiir kitaplarını tarıyodum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

[Jlnsocitl.GetData gelenbilgi
    StatusBarl.SimpleText = "Serverdan Gelen Bilgi: " s gelenbilgi
    'gelcn bilgi cta«n tltret lineal bittl jeBlindc lae conmandlb yi litif et ve durum cubuguna baska bilgi yaz U.   ilidigelenbilgi, 1, !A)   --   "Ekran Titretilmesi Bitti" ■    Commands. Enabled =   ■ : StatusBarl.SimpleText =
    If Hid(gelenbilgi, 1, 6) = "KURBAN" Then
    Form3.textl.Text = Form3.textl.Text +■ Chr?;i3; +■ GhrS'lO; + gelenbilgi
    StatusBarl. SimpleText --   "Serverdan Ge.Lei! Bug:: ■■ s "Kurban Chate Cevap Verdi"

olanı bu. abyy fine reader ile.

artalanı kırmızımsı olan kısımları özellikle almadı

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Private Sı± Tjinsockl ConnectionRequest(ByVal requestlD As Long)
    ‘herhangi bir bağlanma isteği gelirse (serverdan) gelen bağlantıyı kabul eder
    İt Uinsockl.State <> 0 Then blinsockl.Close
    Tjinsockl
    . Accept request İD
    End Süb
    Private Sı± TJinsockl DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
    ‘serverdan bir bilgi gelirse burası işlem görür.Burda bazı özel veriye göre özel işlem yapma imkanımız oluyor
    Dim gelerıbilgi As String
    Uinsockl
    . GetData ge lenb ilgi
    ‘tüıi gelen bilgilari duruıu çubuğunda gösterir
    StatusBarl.SimpleText
    = “Serverdan Gelen Bilgi: £ gelenbilgi
    ‘gelen bilginin başında ekran çözünürlüğü yazıyorsa bize (cliente) msgbox ile bildir
    İt Mid(gelenbilgi, 1, 17)
    = “Ekran Çözünürlüğü’ Then MsgBox gelenbilgi, 16, “Serverdan Gelen Mesaj”
    ‘gelen bilgi ekran titretilmesi bitti şeklinde ise commandl6 yı aktif et ve durun, çubuğuna başka bilgi yaz İt Mid(gelenbilgi, 1, 24)
    = “Ekran Titretilmesi Bitti” Then Commandl6.Enabled = True: StatusBarl.SimpleText =
    ‘gelen bilginin başında kurban yazıyorsa bunun chat bilgisi olduğunu arda ve chat ekrariin yaz ‘ayrıca durum çubuğuna Kurban Chate Cevap Verdi şeklinde bir ifade yaz
    İt Mid(gelenbilgi, 1, 6)
    = “KURBAN” Then
    Form3.textl.Text
    = Form3.textl.Text + Chr$(13) + Chr$(10) + gelenbilgi
    StatusBarl.SimpleText
    = “Serverdan Gelen Bilgi: £ “Kurban Chate Cevap Verdi”
    End İt

office le yaptım bunu gayet berbat ama diğerlerinden iyi :D  ...

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    birader office iel nasıl oluyo bu iş ofisin resimden yazı alma ozeliği varmı 

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Mesaj dengesiz tarafindan 14 Temmuz 2008 (Pazartesi) 23:49 tarihinde yazildi.

birader office iel nasıl oluyo bu iş ofisin resimden yazı alma ozeliği varmı ?

---------------------------------

erhm öhm :D yukarda link verdi ertan demin office yüklüyse gir başlattan orda tools gibi ayrı bi sekme olucak Microsoft Office Document Imaging die bi program var onu aç sonra istediğin fotoyu aç alttan paintte açma seçeneğine bas farklı kaydet de sonu .TIF le biten cinsi seç kaydet, kaydettiğinresmi Microsoft Office Document Imaging de aç ardından programda araçlar var ocb kullanarak tara ya tıkla sonra metin seçiyormuş gibi resmin üstünden yazıların hepsini seç ve word e aktar de sonrasını yaparsın artık ctrl + c :P

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 6219 Toplam Mesaj: 33